Alıntı yapılan: adnyldz - Ağustos 09, 2011, 11:15:40 ÖSAlıntı yapılan: hsncck26 - Ağustos 09, 2011, 11:12:37 ÖSAlıntı yapılan: vtec05 - Ağustos 09, 2011, 11:09:29 ÖSvalla benim araç fabrika çıkışlı oynama yok ama oynayabilirim her an kardeşim oynadıkça zevk alıyorsun zaten @adnancım çok zor panjuru kaplaması söylemedi deme sislere xenonda yakışır bende sarı sis alıcam inş gazman stayla dolaşcaz gerçektende oynadıkca zevk alıyorsun..Hasan valla panjur biraz sor ona makıne şart ama çektircem araç giydirme işlerii ile uğraşan bir abile tanısttım sağolsun geetir hemen hallederim dedisen panjuru karbon mu syah mı kaplatcan?(siyahsa parlak olamasın bence)
Alıntı yapılan: hsncck26 - Ağustos 09, 2011, 11:12:37 ÖSAlıntı yapılan: vtec05 - Ağustos 09, 2011, 11:09:29 ÖSvalla benim araç fabrika çıkışlı oynama yok ama oynayabilirim her an kardeşim oynadıkça zevk alıyorsun zaten @adnancım çok zor panjuru kaplaması söylemedi deme sislere xenonda yakışır bende sarı sis alıcam inş gazman stayla dolaşcaz gerçektende oynadıkca zevk alıyorsun..Hasan valla panjur biraz sor ona makıne şart ama çektircem araç giydirme işlerii ile uğraşan bir abile tanısttım sağolsun geetir hemen hallederim dedi
Alıntı yapılan: vtec05 - Ağustos 09, 2011, 11:09:29 ÖSvalla benim araç fabrika çıkışlı oynama yok ama oynayabilirim her an kardeşim oynadıkça zevk alıyorsun zaten @adnancım çok zor panjuru kaplaması söylemedi deme sislere xenonda yakışır bende sarı sis alıcam inş gazman stayla dolaşcaz
valla benim araç fabrika çıkışlı oynama yok ama oynayabilirim her an
Alıntı yapılan: hsncck26 - Ağustos 09, 2011, 11:18:03 ÖSAlıntı yapılan: adnyldz - Ağustos 09, 2011, 11:15:40 ÖSAlıntı yapılan: hsncck26 - Ağustos 09, 2011, 11:12:37 ÖSAlıntı yapılan: vtec05 - Ağustos 09, 2011, 11:09:29 ÖSvalla benim araç fabrika çıkışlı oynama yok ama oynayabilirim her an kardeşim oynadıkça zevk alıyorsun zaten @adnancım çok zor panjuru kaplaması söylemedi deme sislere xenonda yakışır bende sarı sis alıcam inş gazman stayla dolaşcaz gerçektende oynadıkca zevk alıyorsun..Hasan valla panjur biraz sor ona makıne şart ama çektircem araç giydirme işlerii ile uğraşan bir abile tanısttım sağolsun geetir hemen hallederim dedisen panjuru karbon mu syah mı kaplatcan?(siyahsa parlak olamasın bence)mat sıyah dusunuyordum sonra karbon yapıcam cunku folyo bıraz daha kalın hosuma gıttı taş maş vuruklanırında cabuk deforme olmaz dıye dusundum
karbon yapıcam dostum cunku kromu karbon kapladım sacma olur zaten panjuru da mat yaparsam karbon daha sağlam sonucta
Selam arkadaşlar.. bana takım olarak vtec I veya II orjınal jantları lazım.. elınde olan varsa benimle ırtıbata gecebilir mi?
Benin VTEC I Jant dediğim asağıdakı janttır http://imageshack.us/photo/my-images/69/screenshot20110810at120.png/
ELine sağlıkk kardeşim çok göz alıcı olmuşş
güzel olmuş emeğinize sağlık
iyi böyle yaa dert etme Ama JDM olsa daha iyi olur tabiki de
bi de bişe dicem dostum plakanı kare yapsan çok daha tatlı durucak..
hasan abi valla güzel olmuş maşaallah kromuda boyamıssın yada kaplamışsın american parklarada en kısa zamnada jdm ampül şart ama eminim gece böylede güzeldir