2011 CR-V kullanıyorum. Kronik sorun görmedim yaşamadım. Araç içi ses alıyor sadece benzerlerine göre ve çaresi yok gibi.
Performansa gelince manuel vitesten otomatiğe geçenler bunu daha çok hissediyor çünkü araç vites değişim devir ve hızlarını en ekonomik şekilde hallediyor buda doğal olarak yumuşak bir sürüş veriyor. Fakat bununda çaresi var ve D3 vites konumu. Ani hızlanma rampalar gibi güç isteyen yerlerde D3 çok işe yarıyor ve bu aracın 3. vites max. hızı 165km. bu hızı da ciddi rampada bile yakalıyor. Daha hafif bir çok sedan aracı ben rampada arkada çok bıraktım.
Max. hızı 180km civarı. Böyle bir araçta hız diye istenir oda ayrı soru. Hava direnci, yapısı olarak zaten yüksek araçlar bunlar hız arttıkça hem yakıt sarfiyatınız artar hemde sesler. Araç çok güvenli zaten testlerde tam 5 yıldız alan bir araç. Güvenlik paketi çok iyi. Akıllı takip sistemi otomatik frenleme vs.çok güzel özellikler. Kışın Nokian waterprof lastiklerle ne kayıyorum nede çıkamadığım yol oluyor. Arkadan çekiş sistemi tam zamanında ve dozunda devreye giriyor. Konfor bir çok daha pahalı bilinen markalarla yarışır hatta daha iyi.
Kısaca ben memnunum. 2012 ye kadar olan kasaları çok daha beğendiğim içinde değiştirmeyi düşünmedim.