Bu tarz spor otomobil kullandığın zaman ister istemez hız ve ani fren çok yapıyor insan, adrenalin işte. Benim araç 65binde, 50binde ön diskleri değiştirdim, balataların okadar çabuk bittiğine katılmıyorum, kullanan kişiye göre değişir. ilk zamanlarda çok gaz fren kullandım, benim için bitmesi normal. Yani ben bu balata ve disklerin çabuk bitiyor olayına pek katılmıyorum, bu kullanan kişiye bağlı, kullanıcısı bayan olan bir aracın 35binde baskı balatası değişti, şimdi biz bu aracı kötüleyebilir miyiz???
Bana soracak olursan bu kadar ince eleyip sık dokumanın bir mantığı yok, yanlış anlama tabikide araştıracaksın ama emin olki Honda diğer markalardan sınıfına göre bir gömlek üstün.
Passat kullanan arkadaşımın sadece ön takım masrafına arkadaşımız olan özel servis 1000YTL fiyat biçti, yetkili servisi sen düşün... Sen buzamana kadar ön takım problemi yaşayan bir honda gördün mü?
Son olarak şunu diyeyim, insanoğlunu hiçbir zaman memnun edemezsin, en iyisini yapsan da yine bir yerine kılıf uydurur.
Honda'nın müşteri memnuniyetine çok önem verdiğini bil, benim aracın kitapçığı kaybolmuştu, Honda Turkiye ye tel. açtım 2 gün sonra kargoyla kapıma kadar getirdiler, kargo ücreti bile ödemedim.