Gönderen Konu: HoNdA CıVıc 98 1.6İ ES Hakkında Bİlgi  (Okunma sayısı 5247 defa)

GkhanMETE

HoNdA CıVıc 98 1.6İ ES Hakkında Bİlgi
« : Ekim 20, 2012, 11:53:21 ÖÖ »
S.aleykum öncelikle arkadaşlar ..  Ben Honda Cıvıc 1.6İ ES Otomatik Güvenlik Paketli Çelik Jantlı Bir Araç Almak İçin Niyetlendim.. 20.10.2012 itibariyle son 1-2 aydır fiyatları takip ediyorum .. Arabalar inanılmaz değerlerde fiyat yazılıyor .. 15 bıınden aşağısı pert ya da hasarlı komple boyalı vs. zaten .. Derken gecenlerde işte evimin orda tam istediğim gibi orjinal bir araç buldum boyası tamponlarda var onun dışında sağ çamurluk ve kaput değişmiş şaseler de direklerde en ufak oynama yok 155bnde tramerde de herhangi bir hasar kaydı yok.. Arkadaşlada konustuk uzun zamandır binicisi zaten .. LPG li araç ama markasını beğenmedim hiç duymadımda alırsam çıkarırım zaten araç 98 model ... Son olarak :

Sizlerinde bilgisini almak istediğim sorularım var ..

1 - Bu araçlar benzinde nasıl bır yakıt tuketimine sahiptir ?  :seytani
2 - Gaz pedalı sanki bana ağır geldi ama daha önce 1.6i es hiç kullanmadım normalde olabilir ?
3 - Yedek Parça bulma konusunda sıkıntım olur mu ?
4 - Aracın ederi gerçek piyasası nedir bu zamanda biz 15-14bin tl konustuk ?
5 - LPG taktırmak istersemde hangi markayı önerirsiniz ?

şimdiden teşekkür ederim ılginize ..

logıcthıs

Ynt: HoNdA CıVıc 98 1.6İ ES Hakkında Bİlgi
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2012, 06:47:40 ÖS »
1-Manueli 0.50-0.55 krş yakıyor (şehir içinde ve İstanbul'da bu değerleri görüyorum)otomatik bir miktar daha fazla yakar diye biliyorum
2-Gazpedalı araçtan araca değişiyor mesela benim aracınki yumuşacık ama arkadaşlarımınkinde bu yumuşaklık yok neden kaynaklanıyor çözemedim
3-Yedek parça konusunda en ufak bir sıkıntın olmasın
4-İki parça değişenli 98 model ve otomatik fiyat bence makul seviyede
5-Aracın üzerindeki Lpg sistemde bir sorun yoksa değiştirmenin bir anlamı yok
Şimdiden Hayırlı olsun...

GkhanMETE

« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2012, 03:01:58 ÖS »
çok teşekkür ederim kardeşim .. sanırım tek düşünmem gereken yakıt konusu olacak çok fazla geldi bana ya .. arabayı alacağım sahibi de 25krş dedi bana arada 25kr adaha var .s
LPG  markası da sanırım voltran mı neymiş yerli malıymış.

klc-ozhn

« Yanıtla #3 : Ekim 22, 2012, 11:11:46 ÖÖ »
Lpg de 25 30 kuruş yakar şehir içi. Uzun yolda dahada düşer. Bence fiyatı uygun .

GkhanMETE

« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2012, 11:25:28 ÖÖ »
Eyv. kardeşim teşekkür ederim. >=ok

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2012, 11:28:55 ÖÖ »
kaput değişmiş diyorsunuz tek problem bu olacaktır ileride size.

bunun haricinde gaz pedalında parça aramasında sıkıntı yaşamazsınız fiyat makul

GkhanMETE

« Yanıtla #6 : Ekim 24, 2012, 07:41:25 ÖÖ »
Arkadaşlar teşekkür ederim bilgileriniz için biz burda konusurken öğreniyorum araba başkasına satılmış.. Şans mı Kısmet mi bilemedim ama ertesi gün almaya gideceğim aracı aylardır satılmamıs ben gideceğim günden önce satılıyor  <783^2

Ama yine honda araştırıyorum 1997-1.4İS masrafsiz değişensiz boyasız ve yapılı araç buldum .. led stoplar. angel farlar. jdm sisler. camlar film. gri renk kırmızı honda amblemleri. mugen panjur. ses sistemi güzel klima on numara ve yeni atiker lpg takılmıs performans kitleri var..  çelik jantları ve park sensörüde var araçta ..arkadaş 16000den aşağı bi tl düşmüyor ne yapacağımı bilmiyorum ama araç cok iyi 1.6İES tanımıyor 172000 binde ..