rkadaşlar Merhaba,
2000 model Honda Crv model aracım var. Tüm bakımlarını zamanında yaptıran birisiyim. Benden önceki sahibi Honda Damla'da yaptırmış bakımlarını. Bende 2 senedir İkiler Honda'da yaptırıyordum sonra yaşattıkları bir sorundan ötürü Kartal Sanayideki Yıldırım Honda'ya aracımı götürmekteyim.
Ancak yaklaşık 1 aydır yaşadığım sıkıntıdan dolayı, çok sevdiğim aracımdan soğumaya başladım.
Aracım otomatik vited ve prins lpgli. Aracımı ilk çalıştırdığımda sorunsuzca çalışıyor ve rölantisi gayet düzgün. Ancak vitesi Park konumunda Drive konumuna veya R (geri vites) konumuna getirdiğimde, rölantide dalgalanma oluyor. Sıfıra kadar düşüyor ve aracım stop ediyor. Araba daha sonra çalıştırdığımda da bir titreme yapıyor. Mecburen bir yandan gaza ve bir yandan frene basarak aracımı kaldırabiliyorum. Daha sonra hiç sıkıntı olmuyor ancak motor soğukken ilk kalkışlarda bu sorunla karşılaşıyorum maalesef.
Aracımın sibop ayarı yapıldı tüm filtreleri değiştirildi. Hava ayarları yapıldı ancak bu sorun halen devam ediyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan veya bu sorunu çözebilecek teknik donanıma sahip bir servise yönlendirme imkanı olan varsa bilgi vermesini rica ederim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Not : Suadiye'de oturuyorum ancak iş yerim kartal'da. Bu civarlarda bir yer önerebilirseniz sevinirim.