abi bugün yine gittim ankarada hondacı kadir ustaya dediğiniz gibi lpg nin suyu yanlış yerden almışlar.lpg dediğiniz gibi t den almamışlar yeni aldıgım radyatörün üst tarafını plastik kısımları komple cıkartıp alimünyum yaptırmış.artık hararet problemin olmaz bir daha dedi denedim gelirken sanayiden ev 35 km. havada sıcak bastımda biraz hararet hiç kımıldamadı.contayıda dün şu şekilde denedi. motor soguk iken radyatör kapagını söktü marşa bastı arabayı çalıştırdı. radyatörden araba su atmadı eger atsaymış. bu üst kapak contası yanmış demekmiş.ama kesin sonuç demek cokda dogru degil dedi 1 hafta arabayı kullan dedi eger su eksiltirse conta yanmış demektir dedi. sizlerle paylaşmak istedim.ilgi alakanıza teşekkürler arkadaşlar
degerlı dostum
malesef canın sıkılacak ancak
hemen acıl gıt orjınal bır radyator al
ve alımınyum yapılı olanı soktur
eger uzun yola cıkıyorsan
benım eskı aracta yaptıgım hatayı sen de yapmıssın
6 ay sonra belkı daha kısa radyatorde kacak olacak
alımınyumlar tutmuyor kaynagı
350 tl verıp yenısını takmanı tavsıye ederım
kal saglıcakla
canını sıktıgım ıcın kusura bakma ama onemlı bır olay..forumdakı dıger arkadaslarda bazen onemlı uyarılar yapıyor ve benım ısıme yarayan cok guzel acıklamalardan dolayı yazdım..
senın gozun yınede hararette olsun bırde uzun yola cıkman sorun olabılır. yanında antıfırız ve su tasımaya baslasan ıyı olur dıye dusunuyorum.