Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1287940 defa)

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #1425 : Mayıs 06, 2013, 07:59:42 ÖÖ »
Cümleten günaydın.

Hayalet kardeş geçmiş olsun, yeni aracında böyle şeyler yaşadığına üzüldüm. Sanırım bu arabalardaki en büyük sıkıntı hararet, bu yüzden sürekli suyu kontrol etmek lazım, dediğin gibi 13 yıllık hortum zamanla deforme olmuştur patlaması normal buna bağlı olarakta hararet yapmıştır aracın diye düşünüyorum.

Fakat yinede seni yolda bırakmamış sanırım >=ok
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2013, 08:00:05 ÖÖ Gönderen: NUJMAN »

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1426 : Mayıs 06, 2013, 09:22:14 ÖÖ »
teşekkür ederim bora06  evet oda dikkatimi çekti sabah otogara giderken gaz lambası kırmızıydı bende türk petrolden gaz aldım devam ettim geri dönerken lambanın sömüş olduğunu gördüm.demek ondanmış (bende kendimle övünüyorum demekki eski sahibi hor kullanıyomuş bak efendi efendi kullanınca arabanın moreli düzeldi )diyorum. bide triger kafama takıldı bu araba 190000 km de eski sahibi arabayı almış yaşlı bir adam fazla kullanmamış bakım yaptırdım ama binmedim diyor trigeri sordum ben anlamam dedi şimdi değiştirsem dünya para değiştirmesem içim rahat değil ustaya gittim kayışlara bakarak anlarmısın dedim öyle anlaşılmaz dedi.herkezede kurcalatmak istemiyorum ben istanbul avrupa yakasındayım bana tavsiye edebileceğiniz ama harbi hondacı olucak güzel bir usta bilen varmı.

DOSTUM FLORYA'DA BEŞYOL SANAYİ SİTESİ RADAR HONDA ŞEREF USTA TEK ADRESİN OLSUN.
ZATEN KAPISINDA GÖRÜRSÜN 3 4 TANE BİZİM CR-V LERDEN )) KENDİSİNİNDE VAR KULLANIYOR BİLİYOR CRV Yİ.
GİDİPTE SELAMIMI SÖYLERSEN ARACINLA İLGİLENİR MÜSAİTSE BAKAR DEĞİLSE ŞU GÜN ŞU SAAT GEL DER...
KAFA DENGİDİR... İYİ USTADIR İŞİNİN EHLİDİR. DEĞİŞMESİ GEREKENİ DEĞİŞTİRİR TAMİR EDİLMESİ GEREKİNİ EDER.
ÜCRET KONUSUNDA DA FAZLA SIKMAZ

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1427 : Mayıs 06, 2013, 10:16:57 ÖÖ »
Hepinize hayirli gunler. Arkadaslar arabanin radyotor ust hortumu hicbiryerde yok. Servisini aradim bir ay gun veriyor. Maslakta ve floryada iki usta tavsiyesi aldim bana yakin olan floryadaki. İdareten bir hortum uydurup goturucem. Herseyi yazicam buraya  en azindan baskasinin basina gelirse tecrube olur bu arabalarin yedek parcalari 10 seneyi doldurdugu icin bulmak sikintili haberiniz olsun. İnsallah contayi yakmamisimdir yoksa benim cepte yanicak.

bankaci05

• Ömer Faruk
« Yanıtla #1428 : Mayıs 06, 2013, 10:28:15 ÖÖ »
Cok gecmiş olsun arkadaşım. İstanbulu daha iyi bilenler vardır ama Aksaray'ı gezdiğim zaman sanki tüm parçalar bulunabilirmiş gibi düşünmüşdüm ben. Yinede siz daha iyi bilirsiniz oraları. Araç 10 yaşın üstü ama sistem çok da değişmedi. A aracın parçası b araca olabilir. Sonuçta hortum bu. Önemli olan sıkıntının neden kaynaklandığı. Yanlış bişey mi yaptığını söyledi usta. Sorun neden kaynaklanmış yani?

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1429 : Mayıs 06, 2013, 12:20:49 ÖS »
Hortumun ille orjinal olmasına gerek yok, kaliteli başka bir aracın hortumuda gayet güzel bir şekilde uydurulabilir, orjin hortum diye paranızın üstüne yatmasınlar dikkat edin derim.

http://www.otoerdoganshop.com/Anasayfa/

şuraya bi göz at belki bişe çıkar.
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2013, 12:23:08 ÖS Gönderen: NUJMAN »

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2013, 12:27:34 ÖS Gönderen: NUJMAN »

bora06

« Yanıtla #1431 : Mayıs 06, 2013, 05:39:33 ÖS »
kardeş geçmiş olsun tekrar. canını sıkma halolur hepsi.benim aracta hararet sorunu yaşadım.lpg yi takan arkadaş lpg ye alacagı suyu yanlış yerden almış daha öncede burdaki arkadaşlar uyarmıştı beni. radyatörü yeni almıştım ondada sıkıntı çıktı. ama şimdi hararet hiç kımıldamıyo. abi en önemlisi honda dan anlayan işi sadece honda olan iyi usta bulabilmek. Allah yardımcın olsun

kaleli

« Yanıtla #1432 : Mayıs 06, 2013, 08:39:01 ÖS »
arkadaşlar merhaba ben 2 yıldır 99 crv kullanıcısıyım aranıza yeni katıldım .

bora06

« Yanıtla #1433 : Mayıs 06, 2013, 09:05:48 ÖS »
hoşgeldiiniz

kaleli

« Yanıtla #1434 : Mayıs 06, 2013, 10:05:45 ÖS »
bora06 teşekkürler

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1435 : Mayıs 06, 2013, 11:04:24 ÖS »
Hayirli aksamlar hekeze. Bugun is cikisi gittim ustanin yanina ne yapmislar bakiyim diye. Cok sakin bir usta oldugu icin kendisi hicbirsey yapmamis araba park ettigim yerde duruyordu sadece sahinlere takilan hortumdan takmis. Ben gidince seni bekledim beraber yapalim diye bu saate kadar ordaydim once suyu kontrol ettik sonra calistirdik baktik devirdayim yapmiyor su hemen isiniyor. Motor yagini kontrol etti korkacak bisey yok motor saglam dedi. Sonra termostadin oldugu yeri sokup cikardik,ketilda suyu kaynatip icine atti calismiyor dedi. Atti termostasis sekilde tekrar monte ettik calistirdik daha once ustteki hortum isinirken alttaki boru soguktu simdi ikiside isinmaya basladi ve su radyotor ve motor arasinda dolasmata basladi araci isittik hararet ortaya geldi bekliyoruz gozumuz pervanelerde ben basladim  3 ihlas 1 fatiha okumaya fan o anda acti bir ohhhh cektim gelsen bana sor. Bindim gecdim dolastim ortayi gecmiyor. Ama usta sen genede suyu kontrol et eksilme gorursen getir contayi degistiricez dedi.ciktim geldim evdeyim simdi dun sitresten uyuyamamistim bu gece rahat uyurum en azindan.soyle biraz kullaniyim yag degisimini inceliycem o konuyada gireriz hep beraber ayrica bana yardimci olan siz degerli arkadaslarimada ayri ayri tesekkur ediyorum. İyiki varsiniz hepinize allah rahatlik versin iyi geceler.

karmak

« Yanıtla #1436 : Mayıs 07, 2013, 07:15:05 ÖÖ »
Hayirli aksamlar hekeze. Bugun is cikisi gittim ustanin yanina ne yapmislar bakiyim diye. Cok sakin bir usta oldugu icin kendisi hicbirsey yapmamis araba park ettigim yerde duruyordu sadece sahinlere takilan hortumdan takmis. Ben gidince seni bekledim beraber yapalim diye bu saate kadar ordaydim once suyu kontrol ettik sonra calistirdik baktik devirdayim yapmiyor su hemen isiniyor. Motor yagini kontrol etti korkacak bisey yok motor saglam dedi. Sonra termostadin oldugu yeri sokup cikardik,ketilda suyu kaynatip icine atti calismiyor dedi. Atti termostasis sekilde tekrar monte ettik calistirdik daha once ustteki hortum isinirken alttaki boru soguktu simdi ikiside isinmaya basladi ve su radyotor ve motor arasinda dolasmata basladi araci isittik hararet ortaya geldi bekliyoruz gozumuz pervanelerde ben basladim  3 ihlas 1 fatiha okumaya fan o anda acti bir ohhhh cektim gelsen bana sor. Bindim gecdim dolastim ortayi gecmiyor. Ama usta sen genede suyu kontrol et eksilme gorursen getir contayi degistiricez dedi.ciktim geldim evdeyim simdi dun sitresten uyuyamamistim bu gece rahat uyurum en azindan.soyle biraz kullaniyim yag degisimini inceliycem o konuyada gireriz hep beraber ayrica bana yardimci olan siz degerli arkadaslarimada ayri ayri tesekkur ediyorum. İyiki varsiniz hepinize allah rahatlik versin iyi geceler.

öncelıkle aramıza  hosgeldınız
sımdı yazdıklarınıza gore sızınde yorumlamanız gereken baska bır arıza var  onuda gorun kontrol edın
oncelıkle bu lastıkler (su borusu) kolay patlamaz
oyleyse
1-radyator kapaoı vazıfe yapmıyor.
2- lpg su baglantı kontrolu
3-lpg beyın tabır edılen regulatorun ıcındekı tamır takımının  yada  komple yenısının  takılması
kac km dır lpglıolduguna  baglı  ve  eskı sahıbı  fılıtre temızlıgıne  dıkkat etmısmı  ...
aslında kendınızın bakacagı  bırkac yer var
radyator  lasrıklerı  sıcak  demıssınız
lpg regulatorde  sıcakmı
yıne  gaz kelebegıne bır bakın ıcı  temızmı
yıne  rolantı  parcası  var  oda  kırlı  olabılır
gercı  sıze  usta  oneren  ve  gercekten  ılgılı  bır  arkadasımız olan S O M E O N E S P E C I A L
oldu  eger  ıstersenız  ben  sıze  goztepe  sanayıde  ferıt  usta  var  onu  onerıyorum ..
neden
aracı  komple  kontrol  etsın baska  sorunlar varmı  baksın  sız aractan  sogumadan  arızalar  yuzunden  o gerekenı soyler  kendısı  honda  takdır  belgelerı olan  bır abımız  oyle  para  gozlude  degıl  en  onemlısı  kendısınınde  ıkı  tane  bızım  aractan  sahıbı  olması  arabayı sesını dınleyerek  tamır  eder.

hersey  gonlunuzce olsun 

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1437 : Mayıs 07, 2013, 08:14:21 ÖÖ »

öncelıkle aramıza  hosgeldınız
sımdı yazdıklarınıza gore sızınde yorumlamanız gereken baska bır arıza var  onuda gorun kontrol edın
oncelıkle bu lastıkler (su borusu) kolay patlamaz
oyleyse
1-radyator kapaoı vazıfe yapmıyor.
2- lpg su baglantı kontrolu
3-lpg beyın tabır edılen regulatorun ıcındekı tamır takımının  yada  komple yenısının  takılması
kac km dır lpglıolduguna  baglı  ve  eskı sahıbı  fılıtre temızlıgıne  dıkkat etmısmı  ...
aslında kendınızın bakacagı  bırkac yer var
radyator  lasrıklerı  sıcak  demıssınız
lpg regulatorde  sıcakmı
yıne  gaz kelebegıne bır bakın ıcı  temızmı
yıne  rolantı  parcası  var  oda  kırlı  olabılır
gercı  sıze  usta  oneren  ve  gercekten  ılgılı  bır  arkadasımız olan S O M E O N E S P E C I A L
oldu  eger  ıstersenız  ben  sıze  goztepe  sanayıde  ferıt  usta  var  onu  onerıyorum ..
neden
aracı  komple  kontrol  etsın baska  sorunlar varmı  baksın  sız aractan  sogumadan  arızalar  yuzunden  o gerekenı soyler  kendısı  honda  takdır  belgelerı olan  bır abımız  oyle  para  gozlude  degıl  en  onemlısı  kendısınınde  ıkı  tane  bızım  aractan  sahıbı  olması  arabayı sesını dınleyerek  tamır  eder.

hersey  gonlunuzce olsun 

ŞEREF USTA İLE FERİT USTA TANIŞIYORLAR KANKALAR ZATEN ))) BENDE FERİT USTA'YI ŞEREF USTA SAYESİNDE TANIDIM.
ANADOLU YAKASINDAN ARAÇ ALACAĞIM ZAMAN ÖNCE YETKİLİ SERVİSTE TRİMERİNİ YAPTIRIRIM SONRA DA MEKANİK OLARAK
BAKMASI İÇİN FERİT USTANIN KAPISINI ÇALAR Bİ ÇAYINI İÇERİM. BENİM CR-V NİN AYNI RENGİNDEN VAR KENDİSİNDE DE HATTA
BENİM CR-V Yİ ONA GÖTÜRDÜĞÜMDE TEMİZLİKTE İLK ONA GİRER BENİMKİNDEN DAHA DERLİ TOPLU DİYEREK DİFRANSİYELDEKİ
GRESİ VE KATALİZATÖRÜ KONTROL EDEREK YAPILMASI GEREKENLER YAPILMIŞ BUNLAR KRONİKTİR ZATEN DİYEREK
TEK KURUŞ ALMAMIŞ NADİR USTALARDAN BİRİDİR. ALLAH RAZI OLSUN.
ŞEREF USTA'DA BENİMLE YAŞIT BABA MESLEĞİNİ YAPIYOR O DA CR-V KULLANICISI. BİRAZ DALMAYA MERAKLI OLDUĞU İÇİN
TELEFONLA ARAYARAK GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

RADAR HONDA: http://radarhonda.com/

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1438 : Mayıs 08, 2013, 12:38:37 ÖÖ »
Tesekkur ederim arkadaslar ilginize. Oncelikle lpg baglantisinin dogru olup olmadigini anlayamadim. Cunku neyi nereye bagliyorlar bilmiyorum tup iki sene olmus takilali ya aslinda dediginiz gibi birakicam ustaya ne hali varsa gorsun. Aradim bugun radar hondayi aksam yedide kapatiyolarmis pazarda kapali izin alabilsem goturucem arabayi ama olmuyor. Bide elimdeki paranin tamamini arabaya verdim bakim parasini borc alicam oda en fazka 1000 lira. Simdi paran yoksa binme kardesim diyeblirsiniz. Haklisinizda ben boyle bisey olucani hic beklemiyordum ufak tefek masraf ederim binerim dedim.  Ama arabanin bakimi cok masrafliymis.   A. Dan.   Z. Ye herseye baktiricaz artik cok yuksek fiyat cikarsa satmaktan baska cerem yok ben kalkamam cunku bunun altindan ..   

asosundan

« Yanıtla #1439 : Mayıs 08, 2013, 12:58:17 ÖS »
Tesekkur ederim arkadaslar ilginize. Oncelikle lpg baglantisinin dogru olup olmadigini anlayamadim. Cunku neyi nereye bagliyorlar bilmiyorum tup iki sene olmus takilali ya aslinda dediginiz gibi birakicam ustaya ne hali varsa gorsun. Aradim bugun radar hondayi aksam yedide kapatiyolarmis pazarda kapali izin alabilsem goturucem arabayi ama olmuyor. Bide elimdeki paranin tamamini arabaya verdim bakim parasini borc alicam oda en fazka 1000 lira. Simdi paran yoksa binme kardesim diyeblirsiniz. Haklisinizda ben boyle bisey olucani hic beklemiyordum ufak tefek masraf ederim binerim dedim.  Ama arabanin bakimi cok masrafliymis.   A. Dan.   Z. Ye herseye baktiricaz artik cok yuksek fiyat cikarsa satmaktan baska cerem yok ben kalkamam cunku bunun altindan ..   

inşallah tahmininden daha az maliyete tüm bakımlarını yaptırıp gönül rahatlığı ile binersin aracına  çünkü ; bence çok keyifli ve havalı bir araç bizim Cr-v lerimiz

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1440 : Mayıs 10, 2013, 07:19:57 ÖÖ »
Cümleten günaydın Cumanız mübarek olsun.

asosundan

« Yanıtla #1441 : Mayıs 10, 2013, 07:30:46 ÖÖ »
günaydın hayırlı cumalar

bankaci05

• Ömer Faruk
« Yanıtla #1442 : Mayıs 10, 2013, 07:40:37 ÖÖ »
Günaydın birkaç gündür çok sessiz herkes :)

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1443 : Mayıs 10, 2013, 08:49:52 ÖÖ »
Hayırlı Cumalar...

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1444 : Mayıs 10, 2013, 09:30:00 ÖÖ »
hayırlı cumalar.

asosundan

« Yanıtla #1445 : Mayıs 10, 2013, 02:51:02 ÖS »
Günaydın birkaç gündür çok sessiz herkes :)

hepimizin CR-V si saat gibi demek ki maşallah kimsenin sıkıntısı yok :-) o yüzden forumda pek bilgi alışverişi olmuyor
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2013, 02:51:39 ÖS Gönderen: asosundan »

bankaci05

• Ömer Faruk
« Yanıtla #1446 : Mayıs 10, 2013, 02:53:56 ÖS »
Umarım öyledir:) ben arabaya binemiyorum bile artık. Evi de taşıdıktan sonra yatıyo haftalardır.

asosundan

« Yanıtla #1447 : Mayıs 10, 2013, 03:32:25 ÖS »
Umarım öyledir:) ben arabaya binemiyorum bile artık. Evi de taşıdıktan sonra yatıyo haftalardır.

abi hayırlı olsun evi taşıdım demişsin ev mi aldın ?

bankaci05

• Ömer Faruk
« Yanıtla #1448 : Mayıs 10, 2013, 03:43:33 ÖS »
Aslında aldım ama Merzifon'dan . Evi suluovaya taşıdım eskiden geliş gidiş yapıyordum şimdi çalıştığım yerde suluovada oturuyorum. Yeni ev kirada biz de burda kiradayız işde :)

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1449 : Mayıs 10, 2013, 04:17:43 ÖS »
Arabanin sanziman ve defransiyer yagini degistiricem bilen arkadaslar hangi yag markasi ve modeli kullanmaliyiz. Ve nereden alalim.