Hayirli aksamlar hekeze. Bugun is cikisi gittim ustanin yanina ne yapmislar bakiyim diye. Cok sakin bir usta oldugu icin kendisi hicbirsey yapmamis araba park ettigim yerde duruyordu sadece sahinlere takilan hortumdan takmis. Ben gidince seni bekledim beraber yapalim diye bu saate kadar ordaydim once suyu kontrol ettik sonra calistirdik baktik devirdayim yapmiyor su hemen isiniyor. Motor yagini kontrol etti korkacak bisey yok motor saglam dedi. Sonra termostadin oldugu yeri sokup cikardik,ketilda suyu kaynatip icine atti calismiyor dedi. Atti termostasis sekilde tekrar monte ettik calistirdik daha once ustteki hortum isinirken alttaki boru soguktu simdi ikiside isinmaya basladi ve su radyotor ve motor arasinda dolasmata basladi araci isittik hararet ortaya geldi bekliyoruz gozumuz pervanelerde ben basladim 3 ihlas 1 fatiha okumaya fan o anda acti bir ohhhh cektim gelsen bana sor. Bindim gecdim dolastim ortayi gecmiyor. Ama usta sen genede suyu kontrol et eksilme gorursen getir contayi degistiricez dedi.ciktim geldim evdeyim simdi dun sitresten uyuyamamistim bu gece rahat uyurum en azindan.soyle biraz kullaniyim yag degisimini inceliycem o konuyada gireriz hep beraber ayrica bana yardimci olan siz degerli arkadaslarimada ayri ayri tesekkur ediyorum. İyiki varsiniz hepinize allah rahatlik versin iyi geceler.
öncelıkle aramıza hosgeldınız
sımdı yazdıklarınıza gore sızınde yorumlamanız gereken baska bır arıza var onuda gorun kontrol edın
oncelıkle bu lastıkler (su borusu) kolay patlamaz
oyleyse
1-radyator kapaoı vazıfe yapmıyor.
2- lpg su baglantı kontrolu
3-lpg beyın tabır edılen regulatorun ıcındekı tamır takımının yada komple yenısının takılması
kac km dır lpglıolduguna baglı ve eskı sahıbı fılıtre temızlıgıne dıkkat etmısmı ...
aslında kendınızın bakacagı bırkac yer var
radyator lasrıklerı sıcak demıssınız
lpg regulatorde sıcakmı
yıne gaz kelebegıne bır bakın ıcı temızmı
yıne rolantı parcası var oda kırlı olabılır
gercı sıze usta oneren ve gercekten ılgılı bır arkadasımız olan S O M E O N E S P E C I A L
oldu eger ıstersenız ben sıze goztepe sanayıde ferıt usta var onu onerıyorum ..
neden
aracı komple kontrol etsın baska sorunlar varmı baksın sız aractan sogumadan arızalar yuzunden o gerekenı soyler kendısı honda takdır belgelerı olan bır abımız oyle para gozlude degıl en onemlısı kendısınınde ıkı tane bızım aractan sahıbı olması arabayı sesını dınleyerek tamır eder.
hersey gonlunuzce olsun