Bu arada hafta sonu izmire gittim ve inanılmaz yakıt değerleri yakaladım, totalde 770 km yaptım git gel, giderken 40 litre lpg 2,5 den 100 tl verdim opetten, yaklaşık 347 küsür kilmetre gittim ve izmir opette tekrar fulledim 89 tl (2,46) 36 litre gaz aldı yaklaşık 0.256 yaktık yol boyunca klima hep açıktı ve arabada 2 kişi ve bebek vardı çocuğu olanlar bilir bagaj full, sakin kullandım zaten bebeğimiz vardı 2,5 deviri pek geçmedim genelde 80-110 arası gittim ve bu değeri yakaladım. Birde yaz lastiği taksam kimbilir ne kadar daha düşecekti.
Bu arada pompa basınç farkından dolayı yakıt tüketimi değişebilir kanısına kapıldım pompacıya sordum tüm opetlerde lpg basıncı aynı mı diye aynı dedi. Farklı opetlerde de sordum cevap aynıydı hem öyle dahi olsa arabadaki lpg ile 20 km daha gittiğini var sayarsak 347+20=367/100 tl (40 litre lpg 2,5 den) 27 kuruş yakar.
Gelirken kaz dağlarından geldim, navigasyona uyduk en kısa ve asvaltsız yol seçeneği ile gördüğüm yerler çok güzel di bikaç foto çektim, altım da farklı bir araç olsa böyle şeye cesaret etmezdim fakat cr v bizi üzmedi konforlu bir yolculuk oldu saygılar.