Arkadaşlar bugün Abi'm arabama bindi. Çukurlara girdikce karyola gıcırtısı gibi hafiften ses geliyor. Salıncak fişekleri değişmesi lazım dedi bana. Kendi fabia aracından gelen sesin aynısı olduğunu ve yeni değiştirdiğini söyledi. Fikri olan var mı henüz ustaya gitmedim. Değiştirsem uygun fiyata nerden bulurum? Serkan abi servis fiyatı nedir bunun?
Merhaba Arkadaşlar40 yaş - izmit - Honda Türkiye'de çalışıyorum1998 Model 220.000 kmde CRV sahibiyim araçı 3 yıldır kullanıyorum.Yardımcı olabileceğim konular olur ise paylaşmaktan mutluluk duyarımSaygı ve selamlarımla
Alıntı yapılan: bankaci05 - Mayıs 26, 2013, 01:53:33 ÖSArkadaşlar bugün Abi'm arabama bindi. Çukurlara girdikce karyola gıcırtısı gibi hafiften ses geliyor. Salıncak fişekleri değişmesi lazım dedi bana. Kendi fabia aracından gelen sesin aynısı olduğunu ve yeni değiştirdiğini söyledi. Fikri olan var mı henüz ustaya gitmedim. Değiştirsem uygun fiyata nerden bulurum? Serkan abi servis fiyatı nedir bunun?aynısı benim aracımdada var al 10-15 tl ye sıvı gres al yağla ses gelen parçaları oldu bitti bedavadan parçalanma sağa sola ömer abi
Merhaba Arkadaşlar;98 CRV Kullanıyorum. Sunroof'umda bir sıkıntı var. Sunrrof normalde açılırken hiçbir sıkıntı yapmadan güzelce açılıyor fakat kapatmaya çalıştığımda tırrrıırrıırırırırırı diye bir ses yapıyor ve kapanmıyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ?
selam,benim crv nin dörtlü düğmesi ve kalorifer düğmelerinden bir kaçının lambası yanmıyor.Servise sordum çok uzun iş ön konsolu tamamen sökmemiz lazım dediler. Yuh dedim bir kaç düğme için olacak iş mi? Bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum.Nasıl değiştirebileceğim hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Huuuu jıngıl jıngıl olmuş valla harika görünüyor. Eline sağlık çok güzel. Kapı altlarına bende yapsam zor iş mi? Birde kapı altlarını tavan lambasından mı aldın?
Arkadaşlar,yapılabilir mi bilemiyorum ama havalarda ısınmaya başladı bir tarih belirleyip CRV'ciler olarak toplansak mesela.Bu bir kahvaltı olabilir,çay içmek olabilir hem tanışılır hem konvoy halinde CRV'lerle bir gövde gösterisi yaparız.Fena olmaz sanki.Bunu belki TEAMHONDATURKEY organize eder.Bilemiyorum Benimkisi bir fikir sadece