slm millet direk konuya giriyorum arabamın 50 kuruş yaktığını sizinle paylaşmak istiyorum. çünkü arabamla bunu paylaşamıyoruz tüm gazı benzini kendisi içiyor.ayrıca usta arkadaşlarımızın.derin deneyimlerine dayanarak şunu sormak istiyorum aracımda termostat takılı değil ben söktürdüm sebebi ise termostat varken aracın radyotorün üst hortumunda şişme oluyor su radyotorde dolaşamıyor ama termostadı söktüğümde araba çok rahatlıyor.aklınıza gelen cevaplarıda açıklayım öncelikle radyotorum tıkalı değil.ve contamda yanık değil. araç suda eksiltmiyor.tek bir soru kaldı aklımda aracımdaki lpg su bağlantısı hatalımı ondan kaynaklanabilirmi.küçük bir ricam var 2000 model crvsi olan arkadaşların motorundaki su bağlantısının resimlerini siteye koyabilirlerse çok makbule geçer.bende o resimlere bakıp bağlantıda hata varmı diye bakıp düzeltiyim. okuduğunuz için teşekkür ederim. saygılar.
Selam HAYALETT LPG bağlantısından olması büyük bir olasılık
Şöyleki; Honda'ya LPG takmayı her usta beceremez.. Ben de çok sıkıntı yaşadım
Bağlantısı daha basit olduğu için devirdayimin deşarj tapasından su bağlantısı yapıyorlar...
Sonra ?? Hararet...Kesinlikle su bağlantısının kalorifer tesisatından yapılması lazım..ama meşakatli olduğu için ustalar pek uğraşmıyorlar..
Benim arabada ATİKER marka pek memnun olmadığım LPG sistemi aldığımda takılıydı..
Benzer sorunlar sık sık yaşıyordum (Hararet,Tekleme,LPG kafasının donması...)
Bağlantıyı bi değiştirttim cillop gibi oldu