Arkadaş 99 model crv icin sis fari ariyorum orjinal yada yan sanayi fark etmez
arkadşlar uzun zamandır siteye giremiyorum ailem 3 kişi oldu dünyalar tatlısı bir kızım oldu. forumu biraz kurcaladım çoğu arkadaş saatten dert yanmış bendede aynı sorun vardı ben prelude saati buldum. hafif bi tadilatla canavar gibi oldu forumu iyi ararsanız fotolarınla beraber yapım aşamasını attım siteye ayrıyetten elinizdeki saatin çalışmamasının tek sebebi arkasındaki diyotların yanmış olmasıdır. güzel bi elektronikçiye gidip diyotlarını kontrol ettirin saatin sorun çözülür hatta bi arkadaş yine hangi diyotların olduğunu foruma resimli bir şekilde atmıştı bilginize
Merhaba Arkadaşlar,Deneyimlerimi paylaşmak ve birşey sormak istiyorum.- Öncelikle aracım 0,33 ve 0,315 arasında şehir içi yakıt tüketimi var. Landrenzo Lpg takılı. - Bir video da izlediğim ve faydasını gördüğüm şu bilgileri paylaşmak istedim: Otomatik viteslerin genel özelliği olarak; Kalkışta çok sert kalkmaz ve en kısa sürede 1. vitesden kurtarır, 2. vitese geçişi sağlarsanız hem yakıt sarfiyatınız azalır, hemde şanzımanı korumuş olursunuz, ayrıca 20 sn. den uzun zamanlarda vitesi boşa yada parka almak balata ömrünü uzatır, yakıtı düşürür.- Ön gösterge saati çalışmıyor. Forumdaki bilgiler ışığında tamir eden varmı, sorunu çözüldü mü?- Araçtan çukurlara girince lıkırtı geliyordu. Viraj demiri lastiklerindenmiş. Kaç lira olduğunu bilen yada temin edebilecek olan varmı?- Ön ve arka Park sensörü taktırmak istiyorum. Ama arka tampon ve ön tamponda nerelere taksam verimli olur bilemedim. Aracında olan tecrübelerini ve resimlerini paylaşabilir mi?- Arka Bagaj camının amartisörleri lazım, benim araca değiştirirken kısa takmışlar, tam açılmıyor. Yardımcı olabilecek varmı?
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çok rahatsız etmiyor ama ben titiz adamım kapı cam kenarlarındaki siyah çıtaların yenisini nereden alabilirim servisinde pahalı yardıcı olan varsa minnettar kalırım
MERHABALAR , Göze Çarpan istanbulda tam adres veririmisin yada telefon numarasını işi halledeyimbu arada bayramda saatin elektronik kartını söktüm elektronikçiye verdim kopuk devreler gözle görülüyor çok basit bir sistem hallederiz dedi inşaallah merakla bekliyorum sonucu paylaşırım yardımcı olursak seviniriz
selam, Hafifçe kendine doğru çekip aşağıya indireceksin.Kolaylıkla geçer dene göreceksin.
Alıntı yapılan: GÖZEÇARPAN - Ağustos 12, 2013, 02:14:59 ÖSselam, Hafifçe kendine doğru çekip aşağıya indireceksin.Kolaylıkla geçer dene göreceksin.Sağolasın senden cesaret alıp hallettim. Ama insan dışı bir kuvvet uygulamam gerekti. Sonrasında alıştı ama.Herhalde alındığından beri kullanılmamış