Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1287780 defa)

Gkh-

Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #1925 : Eylül 04, 2013, 10:52:47 ÖÖ »
Yok yok sokturmem zaten ustamda izin vermez oyle seye buyuk bi ihtimal ama bilgin ici  cok saol

Gkh-

« Yanıtla #1926 : Eylül 04, 2013, 11:04:37 ÖÖ »
Akunun kablolarini ikisinide sokiyim sabaha kadar bekletsemde 30 dak 90 km hizla O/D tusu acik benzinde gitmek ayni seymi akuyu sokersem ne olucagini bilmiyorum burda tamirci anlayan kisi yok biseyy olursa kafam takilir birde ses sistemim var arabada teyp ayarlari tabi haliyle sifirlar oda karisicak ayni şeyse ben 30 dk o/d acik 90 km gidiyim ;)) resim yukleme isini okuyabilecegim link varsa atarmisin yada anlatabilirmisiniz resim yuklemek istiyorum

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1927 : Eylül 04, 2013, 12:12:34 ÖS »
Mesaj attım Gökhan harfiyen yaparsan becerirsin, bu arda benim arabanın resimlerini neden istiyorsun.

Gkh-

« Yanıtla #1928 : Eylül 04, 2013, 12:16:03 ÖS »
Rengi icin merak etti  nas durmus diye

Gkh-

« Yanıtla #1929 : Eylül 04, 2013, 12:19:09 ÖS »
Deneme.

Gkh-

« Yanıtla #1930 : Eylül 04, 2013, 12:39:32 ÖS »
Egerki satmaz isem yapmak istedigimlerim var yardimci olurmusunuz jant almak istiyorum arka bagajin ustunu  ortu yada alternatif bi yol ile kapatmak istiyorum ve cam ustlerine ruzgarlik istiyorum

karmak

« Yanıtla #1931 : Eylül 04, 2013, 01:03:01 ÖS »
Akunun kablolarini ikisinide sokiyim sabaha kadar bekletsemde 30 dak 90 km hizla O/D tusu acik benzinde gitmek ayni seymi akuyu sokersem ne olucagini bilmiyorum burda tamirci anlayan kisi yok biseyy olursa kafam takilir birde ses sistemim var arabada teyp ayarlari tabi haliyle sifirlar oda karisicak ayni şeyse ben 30 dk o/d acik 90 km gidiyim ;)) resim yukleme isini okuyabilecegim link varsa atarmisin yada anlatabilirmisiniz resim yuklemek istiyorum

evet teyp malesef   fabrıka ayarlarına doner
vıteslı araçlarda 3 vıteste 1 saat kullanmak 90 km hızda  beynı duzelttıgı yazılıydı forumlarda ancak  sızın aracta otomatık ben  sadece  benzınde  3 depoda bır calıstırıyorum  mumkunse  uzun yolda faydası  varmı  yorum  yok  vardırda  ben  anlamıyorum
fakat  lpglı araclardakı  o2 senserunden kaynaklı arıza ısıgının resetlenmesıde  gereklı cunku arıza arac beynınde toplanıyor sılınmesı gerektıgı  daha oncekı  yazarlardan  bılıyorum  resetlemede  bunlardan  bırı
eger teyp ayarlarını  yapabılıyorsan  tavsıye  edecegım..
Egerki satmaz isem yapmak istedigimlerim var yardimci olurmusunuz jant almak istiyorum arka bagajin ustunu  ortu yada alternatif bi yol ile kapatmak istiyorum ve cam ustlerine ruzgarlik istiyorum

jant degişikliği  bizim araçlarda hoş durmuyor bence eger balans sorunun varsa  jantları bır tornadan gecırt  arkalarını bır guzel temızlıyorlar  boylece vıdalar zamanla olusan pas bırıkımlerı olmadan  duzgunce  oturuyor    bırde polısaj  yaparsan yada  yaptırırsan  tertemız  cıkıyorlar..

karmak

« Yanıtla #1932 : Eylül 04, 2013, 01:05:18 ÖS »
Mesaj attım Gökhan harfiyen yaparsan becerirsin, bu arda benim arabanın resimlerini neden istiyorsun.

belkı  arabana talıp  olacagız  ..... :hehe

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1933 : Eylül 04, 2013, 01:16:43 ÖS »
Abi bizim arabanın hafızası yok diye biliyorum, ben O2 sensörünü değiştirdim uyarı ışığı kendiliğinden gitti. Eski arabam da bir uyarı ışığı çıktımı sabit kalıyordu gidip servise öptürmeden silinmiyordu, bu yüzden crv yi seviyorum.

belkı  arabana talıp  olacagız  ..... :hehe

:)

Gkh-

« Yanıtla #1934 : Eylül 04, 2013, 01:52:07 ÖS »

evet teyp malesef   fabrıka ayarlarına doner
vıteslı araçlarda 3 vıteste 1 saat kullanmak 90 km hızda  beynı duzelttıgı yazılıydı forumlarda ancak  sızın aracta otomatık ben  sadece  benzınde  3 depoda bır calıstırıyorum  mumkunse  uzun yolda faydası  varmı  yorum  yok  vardırda  ben  anlamıyorum
fakat  lpglı araclardakı  o2 senserunden kaynaklı arıza ısıgının resetlenmesıde  gereklı cunku arıza arac beynınde toplanıyor sılınmesı gerektıgı  daha oncekı  yazarlardan  bılıyorum  resetlemede  bunlardan  bırı
eger teyp ayarlarını  yapabılıyorsan  tavsıye  edecegım..

jant degişikliği  bizim araçlarda hoş durmuyor bence eger balans sorunun varsa  jantları bır tornadan gecırt  arkalarını bır guzel temızlıyorlar  boylece vıdalar zamanla olusan pas bırıkımlerı olmadan  duzgunce  oturuyor    bırde polısaj  yaparsan yada  yaptırırsan  tertemız  cıkıyorlar..

Balans sorunum yok daha dogrusu arabamda lpgnin cok yakmasindan baska derdim yok jant iside sadece gorsellik olarak dusunmustum bir tane 18" taktim iyi durmadi isterseniz resmini yollayanilirim  o zaman ben aku kablolarini sokeyim bu aksam sabaha kadar kalsin sadece teyp se cozerim isi napiyim bu arada ariza isigi yanmiyor bende

By_emre

« Yanıtla #1935 : Eylül 04, 2013, 02:34:55 ÖS »
Cok tesekkurler cevaplarini icin subap ayarini be buji konturolu yeni yapildi su anda sinoptay  lpg aldigim yerler mecburen markasi olmayan gazlar yollarda bozuk sinirlerimi bozuyor 18 litre gaz 95 km de bitsin kaciriyor sanki bi yerden bu kadar yakiyor ise normal diyorsaniz  isim zor.bundan onceki aracimda 2006 dizel otomatik focustu otomatige  aliskin  biriyim ben naparsam yapayim tasarruf olmuyor ;( aracim 1999 model otomatik yesil 177 binde km tiriger di balata idi yagiydii hepsi degisti hani diyorlar alican binicen aynen o durumda yedek anahtari kitabi arka masasi herseyi var orjinal kazasiz ilk sabibinden aldim lpg yi ben taktirdim garantissi var tertemiz bi arac satmak istesek ne kadara gider sizce

Sibop ayarını nerde yaptırdınız acaba ? ayrıca aracın benzin tüketimini ölçtünüz mü ?
köpüklü su ilede kaçak var mı yok mu kendiniz bakabilirsiniz tüm borulardaki kelepçeleri biraz daha sıkın
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2013, 02:35:31 ÖS Gönderen: By_emre »

Gkh-

« Yanıtla #1936 : Eylül 04, 2013, 02:55:41 ÖS »
Cok tesekkurler cevaplarini icin subap ayarini be buji konturolu yeni yapildi su anda sinoptay  lpg aldigim yerler mecburen markasi olmayan gazlar yollarda bozuk sinirlerimi bozuyor 18 litre gaz 95 km de bitsin kaciriyor sanki bi yerden bu kadar yakiyor ise normal diyorsaniz  isim zor.bundan onceki aracimda 2006 dizel otomatik focustu otomatige  aliskin  biriyim ben naparsam yapayim tasarruf olmuyor ;( aracim 1999 model otomatik yesil 177 binde km tiriger di balata idi yagiydii hepsi degisti hani diyorlar alican binicen aynen o durumda yedek anahtari kitabi arka masasi herseyi var orjinal kazasiz ilk sabibinden aldim lpg yi ben taktirdim garantissi var tertemiz bi arac satmak istesek ne kadara gider sizce

Sibop ayarını nerde yaptırdınız acaba ? ayrıca aracın benzin tüketimini ölçtünüz mü ?
köpüklü su ilede kaçak var mı yok mu kendiniz bakabilirsiniz tüm borulardaki kelepçeleri biraz daha sıkın

Sibop ayarini star honda tarafindan yapildi ustalara guveniyorum.Benzin tuketimini ölcmedim bu sefer olcucem ama en son lpg takilirken U hortumu takilmamisti ustamin tavsiyesi ve emegi ile takildi ondan sonra olmus olabilir mi araca en son yapilan islem sibop ayari lpg montajinda u hortumu takilmisti o takildi ve lpg ayarina gittim hersey normal ii dediler bence gene ayar istiyor bu velet

By_emre

« Yanıtla #1937 : Eylül 04, 2013, 03:15:58 ÖS »
Cok tesekkurler cevaplarini icin subap ayarini be buji konturolu yeni yapildi su anda sinoptay  lpg aldigim yerler mecburen markasi olmayan gazlar yollarda bozuk sinirlerimi bozuyor 18 litre gaz 95 km de bitsin kaciriyor sanki bi yerden bu kadar yakiyor ise normal diyorsaniz  isim zor.bundan onceki aracimda 2006 dizel otomatik focustu otomatige  aliskin  biriyim ben naparsam yapayim tasarruf olmuyor ;( aracim 1999 model otomatik yesil 177 binde km tiriger di balata idi yagiydii hepsi degisti hani diyorlar alican binicen aynen o durumda yedek anahtari kitabi arka masasi herseyi var orjinal kazasiz ilk sabibinden aldim lpg yi ben taktirdim garantissi var tertemiz bi arac satmak istesek ne kadara gider sizce

Sibop ayarini star honda tarafindan yapildi ustalara guveniyorum.Benzin tuketimini ölcmedim bu sefer olcucem ama en son lpg takilirken U hortumu takilmamisti ustamin tavsiyesi ve emegi ile takildi ondan sonra olmus olabilir mi araca en son yapilan islem sibop ayari lpg montajinda u hortumu takilmisti o takildi ve lpg ayarina gittim hersey normal ii dediler bence gene ayar istiyor bu velet

Star Honda'da yapılmış ise tamam sorun yok, benzin tüketiminize ölçün ona göre yorumlayalım sizi iyi bir dönüşüm servisine yönlendirebilirim nerde oturuyorsunuz acaba ?

Gkh-

« Yanıtla #1938 : Eylül 04, 2013, 03:34:46 ÖS »

Star Honda'da yapılmış ise tamam sorun yok, benzin tüketiminize ölçün ona göre yorumlayalım sizi iyi bir dönüşüm servisine yönlendirebilirim nerde oturuyorsunuz acaba ?

İst avrupa yakasi sultangazi semtinde yanliz şu anda sinoptayim

Gkh-

« Yanıtla #1939 : Eylül 04, 2013, 04:25:03 ÖS »
Buda benim HULK 'un fotosu orjinalligi bozmadan yapilan isleri seviyorum cam filmi ve arka stop karartma

Gkh-

« Yanıtla #1940 : Eylül 04, 2013, 04:36:07 ÖS »
Sizde arabaniz ile ilgili yapmak istediklerini yada yaptiklarinizi paylasin arabalarimizi biraz kişiselleştirelim ;)

Gkh-

« Yanıtla #1941 : Eylül 04, 2013, 04:42:41 ÖS »
Bilginiz olsun diye koydum bizim cocuklarin isi iste ;((
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2013, 04:44:07 ÖS Gönderen: Gkh- »

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1942 : Eylül 05, 2013, 07:21:36 ÖÖ »
Cümleten günaydın.

18 jant yakışmamış.

Gkh-

« Yanıtla #1943 : Eylül 05, 2013, 09:46:40 ÖÖ »
Gunaydinlar Walla ben pek yakistiramadim nedense yaa sende de orj janlar var dimi

hondacrv2000

« Yanıtla #1944 : Eylül 05, 2013, 03:22:24 ÖS »
nujman arkadasım, 150 tl yi sadece sübp ayarı için istediler,
yaptıracaklarım fren balataları,yağ,yağ filtresi,hava filtresi,bujilerin 20.000 km oldu gerekirse değişcem.gçenelerde şanzıman yağını değiştirmiştim, difransiyeli değiştircem 70 tl gibi tutarmış , ankarada olsam gideceğim yer bhr honda

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1945 : Eylül 06, 2013, 07:14:30 ÖÖ »
Subap ayarı dediğin şey motor üst kapağındaki 4 civatayı sokup, ölçü aletiyle civata sık geçveş bu kadar ya.

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1946 : Eylül 06, 2013, 08:32:54 ÖÖ »
Arkadaşlar.... Ben LPG işinde yeniyim. Mümkün olduğunca AYGAZ kullanmaya gayret ediyorum.
Önceki saygalanrda katkılı gazdan bahsetmişsiniz. Nedir ne değildir. Hangi firmanın ki sağlıklı ve katkısızdır ?

Birde jant konusunda şunu belirtmek isterim ki. en biliyorsunuz 16" jant taktım. Lastik ebadım 205/70/15 iken
215/60/16 oldu. Buna rağmen arabanın ağırlığı 60 yanak lastikte bile balon yapmaya yetti. 18 jantın lastik eni
max 40/45 olacağı için ne jant kalır eğilmedik ne lastik kalır yarılmadık onu belirteyim....

sipahi

• Serdar
« Yanıtla #1947 : Eylül 06, 2013, 09:30:38 ÖÖ »
Arkadaşlar dün şöyle bir habere rastladım. "4x4’ler için sefer görev emri" link http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24654456.asp

Bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı ? Devlet araçlarımıza el koyarmı ? 1940 da dedemin otobüslerine ordu geçici olarak el koymuş. Savaştan sonra gel al demişler, araçlara şöyle bir bakmış bunlar size kalsın diyerek çıkmış. Nedenini tahmin edersiniz.
Pek çok arkadaş gibi paniklemiş durumdayım.

Gkh-

« Yanıtla #1948 : Eylül 06, 2013, 09:37:10 ÖÖ »
Arkadaşlar.... Ben LPG işinde yeniyim. Mümkün olduğunca AYGAZ kullanmaya gayret ediyorum.
Önceki saygalanrda katkılı gazdan bahsetmişsiniz. Nedir ne değildir. Hangi firmanın ki sağlıklı ve katkısızdır ?

Birde jant konusunda şunu belirtmek isterim ki. en biliyorsunuz 16" jant taktım. Lastik ebadım 205/70/15 iken
215/60/16 oldu. Buna rağmen arabanın ağırlığı 60 yanak lastikte bile balon yapmaya yetti. 18 jantın lastik eni
max 40/45 olacağı için ne jant kalır eğilmedik ne lastik kalır yarılmadık onu belirteyim....

Senin jant modelini tam olmasada gordum guzel olmus ben jant konusunda arabayi yormak istemiyorum oylesine koyduk bu jantlari nasil durur dedik bende paylastim fikriniz olsun diye ama degisik bir teneke jant uygulamasi yapicam aklimda var biseyler

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1949 : Eylül 06, 2013, 10:00:26 ÖÖ »
Arkadaşlar dün şöyle bir habere rastladım. "4x4’ler için sefer görev emri" link http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24654456.asp

Bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı ? Devlet araçlarımıza el koyarmı ? 1940 da dedemin otobüslerine ordu geçici olarak el koymuş. Savaştan sonra gel al demişler, araçlara şöyle bir bakmış bunlar size kalsın diyerek çıkmış. Nedenini tahmin edersiniz.
Pek çok arkadaş gibi paniklemiş durumdayım.

Bu yeni bir olay değil. Her zaman vardı. Milleti savaş psikolojisine sokmak istiyorlar.
Kaldı ki bizim araçlarımız 4X4 ağır arazi taşıtı değil SUV olarak geçiyor runsatta.