merhaba arkadaşlar kırmızı crv çok güzel olmuş resimlerde çok hoş çıkmış aceba o jant ve lastiklerin ortalama fiyatı nedir yazabilirmisin..ayrıca GÖKHAN arkadaşımında bahsettiği gibi topkapıda star honda var benim arabamın yaklaşık 3 yıldan beri bakımlarınıda onlar yapıyorlar murat ve mustafa usta diğer arkadaşlara tavsiye ederim...arkadaşım sormuş sinopumusun diye evet ismin sonuna 5757 yazdım sinopluyum ..Şimdi çoğu herkesin arabası hakkında küçükte olsa bir sorunları var yani 15 küsür yaşlarında araçlar olacak okadar..Bende şöyle bişey var bu bayramdan önce memlekete gitmeden önce bujileri değiştirdim fakat yolda arabam yokuşlarda hararet yükseltti su kaynattırmadım ama ara ara ibrenin biraz yükseldiğini farkettim istanbula geldiğimde termostat fan müşürü ve radyatör kapağını değiştirdim benim işyerim bayrampaşada hergün aracı kullanıyorum bazen yine nadirde olsa yokuşlarda devirli kullandığımda hararet ibresinin 1-2 mm kalktığını görüyorum, bujileri değiştirmeden evvel hiç öyle olmuyordu aceba bujilermi iyi değil bir bilgisi olan arkadaşlar varmı...