Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1287782 defa)

Gkh-

Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #2000 : Eylül 16, 2013, 04:15:14 ÖS »
Aracim bu km 170 bin kusurlerde kaza degisen yok ilk sahibinden aldim tup hic takilmamisti ben 6 ay oldu galiba zavoli taktirdim garantisi var tupun halen aracta masraf yapicak hic bir kusur yok yedek anahtarida var fiyat olarakta aklimda dusundugum bi rakam yok su anda ama 27 -26500 gibi fiyatlar istiyicem herhalde arabm cok temiz zenon farlar falan extralarda var arabada

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2001 : Eylül 17, 2013, 08:22:57 ÖÖ »
Cümleten günaydın. Depomda bulduğum tavan barlarım biraz tozlu ama gayet sağlam :)

« Son Düzenleme: Eylül 17, 2013, 08:27:49 ÖÖ Gönderen: NUJMAN »

Gkh-

« Yanıtla #2002 : Eylül 17, 2013, 11:34:59 ÖÖ »
Oo guzel biseye benziyo keske uzaktan cekseydin fotolari tam gorunmuyor sen depoyu iyice bir karistir iyi seyler cikiyor ;))
« Son Düzenleme: Eylül 17, 2013, 11:36:30 ÖÖ Gönderen: Gkh- »

eren5757

« Yanıtla #2003 : Eylül 17, 2013, 01:51:52 ÖS »
merhaba arkadaşlar birazönce honda servisten geldim bir hararet problemim vardı anlatmıştım, servisteki arkadaşlar iyi incelediler ve sonuç olarak radyatör petekleri iyice tıkanmış, merdiven altı çalışan bir usta vardı orda ben şişle açarım dedi peki dedim söküldü gerçektende hava alacak gözenek kalmamış neyse şişledi falan en son takarken plastik çatladı orjinal hiç değişmemiş soğuk sıcak sertleşmiş yani kucağımıza aldık radyatörü..gittim artık yeni radyatör aldım 250 tl taktırdım 80 tl suyunu değiştirdim komple antifiriz koydum sistem canavar gibi akıyo sorun kalmadı eğerki radyatörü şişleyelim falan derlerse şişletmeyin atın yenisini alın değmez..neyseki 4 aydır kafama takılan problem çözüldü..Gökhan arkadaşım fiyatı gördüm elçiye zeval olmaz ben söylerim normal olarak arabana istediğin fiyatı çekebilirsin ayrıca sinopun neresindensin ..?

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2004 : Eylül 17, 2013, 02:44:43 ÖS »
Ben radyatörü komple pembe antifirizle doldurdum, 1 yıl oldu, bu yazdıklarına bakınca, gayette iyi oldu.

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2005 : Eylül 17, 2013, 02:45:37 ÖS »
Oo guzel biseye benziyo keske uzaktan cekseydin fotolari tam gorunmuyor sen depoyu iyice bir karistir iyi seyler cikiyor ;))

Cep telefonundan net görüntü alamadığım için böyle oldu, söktüm yine depoya kaldırdım şimdilik.

Gkh-

« Yanıtla #2006 : Eylül 17, 2013, 03:25:23 ÖS »
Keske kalsaydi ya guzel durmustu

Cep telefonundan net görüntü alamadığım için böyle oldu, söktüm yine depoya kaldırdım şimdilik.

Gkh-

« Yanıtla #2007 : Eylül 17, 2013, 03:26:46 ÖS »
merhaba arkadaşlar birazönce honda servisten geldim bir hararet problemim vardı anlatmıştım, servisteki arkadaşlar iyi incelediler ve sonuç olarak radyatör petekleri iyice tıkanmış, merdiven altı çalışan bir usta vardı orda ben şişle açarım dedi peki dedim söküldü gerçektende hava alacak gözenek kalmamış neyse şişledi falan en son takarken plastik çatladı orjinal hiç değişmemiş soğuk sıcak sertleşmiş yani kucağımıza aldık radyatörü..gittim artık yeni radyatör aldım 250 tl taktırdım 80 tl suyunu değiştirdim komple antifiriz koydum sistem canavar gibi akıyo sorun kalmadı eğerki radyatörü şişleyelim falan derlerse şişletmeyin atın yenisini alın değmez..neyseki 4 aydır kafama takılan problem çözüldü..Gökhan arkadaşım fiyatı gördüm elçiye zeval olmaz ben söylerim normal olarak arabana istediğin fiyatı çekebilirsin ayrıca sinopun neresindensin ..?

Gecmis olsun eren sorunu cozdun ya bosver gerisini napican araban varsa katlanicak sinop/ayancik

eren5757

« Yanıtla #2008 : Eylül 17, 2013, 03:34:34 ÖS »

Gecmis olsun eren sorunu cozdun ya bosver gerisini napican araban varsa katlanicak sinop/ayancik
sinop gerze ilçesinin köyüne bağlıyız bizde,,bayramda ayancık a gittim erfelek üzerinden yolu çok virajlı ama manzarası güzel..

Gkh-

« Yanıtla #2009 : Eylül 17, 2013, 06:05:52 ÖS »
@eren ordan gelirken manzara iyi evet ama yollar perisan aynen bende bu sene in alti magrasi ve akgole gittim bizim araclar icin cok iyi gene ;) arabanin resimlerini paylasana gorelim arabani

eren5757

« Yanıtla #2010 : Eylül 18, 2013, 02:41:19 ÖS »
musait bir zamanda koyarım resimleri..lacivert 98 sonu 99 model yazıyo ruhsatta full + full deri döşemeli,, şişlide bir bayandan aldım orjinal ilk sahibiydi 140 000 idi şuanda 172 000 de bu araçların engüzel tarafı karlı yollarda çok güzel hiç banamısın demiyor...zaten bilirsiniz....

HGT

• Selman ECİRLİ
« Yanıtla #2011 : Eylül 19, 2013, 10:13:03 ÖÖ »
aracın otomatik mi? otomatik se 250 tl ye taktırdığın radyatörün orj olduğundan eminmisin. Orjinal olmayan radyatörün sorun çıkarma ihtimalini araştırdınız mı?
Benim araç otomatik, orj. radyatör çok pahalı olduğu için 50 tl ye şişlettirdim, 2 ay oldu ve çok memnunum. Hiçbir problem yaşamadım.

« Son Düzenleme: Eylül 19, 2013, 10:14:36 ÖÖ Gönderen: HGT »

eren5757

« Yanıtla #2012 : Eylül 19, 2013, 12:26:49 ÖS »
aracın otomatik mi? otomatik se 250 tl ye taktırdığın radyatörün orj olduğundan eminmisin. Orjinal olmayan radyatörün sorun çıkarma ihtimalini araştırdınız mı?
Benim araç otomatik, orj. radyatör çok pahalı olduğu için 50 tl ye şişlettirdim, 2 ay oldu ve çok memnunum. Hiçbir problem yaşamadım.

evet otomatik vites arabam,,üstündeki radyatör orjinaldi bende şişlettirdim ama olmadı zaten şişletmek pek sağlıklı değilmiş plastik olduğu için üst kısım çatlıyor mecburen yeni radaytör aldım KOYO markası orjinal değil tabi ama hondacı ustalar bunu önerdi araştırdım eniyisi yine oymuş enazından sıfır radytör şişlettiğin zaman presle basılmış olan üstteki tırnakları açıyorlar şişle kanallara giriyorlar sonra çekiçle tırnakları kapıyorlar oda sağlıklı olmuyor..radyatör 250+işçilik
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2013, 12:33:03 ÖS Gönderen: eren5757 »

HGT

• Selman ECİRLİ
« Yanıtla #2013 : Eylül 20, 2013, 02:50:39 ÖS »
aracın üzerindeki cam filmi kaç numara. stoplarda stop filmi mi var. aynı cam filminden mi yapıştırttınız.

Aracim bu km 170 bin kusurlerde kaza degisen yok ilk sahibinden aldim tup hic takilmamisti ben 6 ay oldu galiba zavoli taktirdim garantisi var tupun halen aracta masraf yapicak hic bir kusur yok yedek anahtarida var fiyat olarakta aklimda dusundugum bi rakam yok su anda ama 27 -26500 gibi fiyatlar istiyicem herhalde arabm cok temiz zenon farlar falan extralarda var arabada

Gkh-

« Yanıtla #2014 : Eylül 20, 2013, 04:34:28 ÖS »
@selman Aracin on camlari 1 numara arkalar 2 numara film var stop larda siyah folyo var onun renk tonu markaya gore degisiyor uygulamayi sende yapanilirsin fön makinasi ile cok iyi oluyor arka camdaki stop lambasina cakar modulu bagladim cok sik oldu tavsiye ederim

HGT

• Selman ECİRLİ
« Yanıtla #2015 : Eylül 23, 2013, 08:51:02 ÖÖ »
yan birkaç açıdan efectsiz temiz bir kaç resim paylaşırmısınız. camlara farklı numarada film yapmak yamalı gibi gösteriyor diye düşünüyordum. Merak ettim sizde nasıl durmuş.
Benim niyetim komple 1 yaptırmaktı.

HGT

• Selman ECİRLİ
« Yanıtla #2016 : Eylül 23, 2013, 01:01:19 ÖS »
Arkadaşlar bir sıkıntım var,
Şehiriçi Yakıt tüketimim hiçbir müdahale yapmadan, bir anda 30-32 krştan,  38-40 krş a çıktı.

Subap ayarı yaptırdım, Gaz ayarı yaptırdım, yakıt aldığım yeri değiştirdim, gaza gelen zamları hesap ettim.
Hiçbir değişiklik yok. Sizce neden olabilir.

Yakıt değişiminden önce birkez mecbur kalıp tanımadığım bir petrolden gaz aldığımı hatırlıyorum. Etkisi olabilir mi?
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2013, 01:02:26 ÖS Gönderen: HGT »

eren5757

« Yanıtla #2017 : Eylül 23, 2013, 04:38:48 ÖS »
Şehiriçi Yakıt tüketimim hiçbir müdahale yapmadan, bir anda 30-32 krştan,  38-40 krş a çıktı.

Subap ayarı yaptırdım, Gaz ayarı yaptırdım, yakıt aldığım yeri değiştirdim, gaza gelen zamları hesap ettim.

Yakıt değişiminden önce birkez mecbur kalıp tanımadığım bir petrolden gaz aldığımı hatırlıyorum. Etkisi olabilir mi?
Arkadaşlar pompalarla çok oynuyorlar havamı basıyorlar napıyorla bazen alınca çabuk bittiği farkediliyor..şuanda BP den alıyorum 30-32 litre arası depo doluyor bitene kadar gidiyorum istanbul şehiriçi trafikte 200-220 km arası gidiyor ,şehir dışı 300 km rahat yapıyorum,,Selman arkadaşım eğerki fazla bir fark varsa ozaman bir sorun var ama 5-10 kuruş bişey farkediyosa ona bakmıycan her sebepten olabilir...Birde arkadaşlar radyatör üst hortumu araç çalışır haldeyken bana sert gibi geliyor biraz şişiyor basınç var zannedersem aceba sizlerinkide öylemi kontrol edebilirmisiniz normalmi öğrenmek istiyorum...

Gkh-

« Yanıtla #2018 : Eylül 23, 2013, 07:22:29 ÖS »
yan birkaç açıdan efectsiz temiz bir kaç resim paylaşırmısınız. camlara farklı numarada film yapmak yamalı gibi gösteriyor diye düşünüyordum. Merak ettim sizde nasıl durmuş.
En iyisini yaparsin 1 numara yaparak icerisi gorunuyor ama cok guzel gorunuyor tabi resim yuklerim sana bi komple 2 numara birde onler bir arkalar iki numara filmli resim ;)
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2013, 07:23:50 ÖS Gönderen: Gkh- »

Gkh-

« Yanıtla #2019 : Eylül 23, 2013, 07:25:16 ÖS »

Gkh-

« Yanıtla #2020 : Eylül 23, 2013, 07:34:23 ÖS »

Ayni sorun bende de var !!! gaz ayari ile sıkıntım vardi 1 ay once gaz ayari yaptirdim hersey duzeldi benzindemi gazdami gidiyorum belli degildi superdi yakit ise su sekilde inisli cıkışlı cakilli koy yollarinda 50 liralik gazla 120 km gidebiliyordum 19 litre gaz ve subap ayari yaptirdim ve su anda 100 km zor gidiyorum bende gazi gene ayni yerden aliyorum sebebini bende cok merak ediyorum ist olmadigim icin idare ediyorum ama kafama takilmiyo degil

Gkh-

« Yanıtla #2021 : Eylül 23, 2013, 07:40:50 ÖS »
Arkadaslar sizden bisey isteyebilirmiyim bulungunuz yeri ve aldiginiz lpg nin parası litresi olarak yazabilirmisiniz bakalim nasil yakiyor gazda bu araclar bakalım bakin benim durumum şu şekilde

50 tl-17 litre yapilan yol 98 km inisli cikisli cakilli koy yolu iste gazin markasida yok
Subap ayari yapilmadan once ayni degerlerle 125 km yol yapiyordum

Sizde durumlar nasil ?? Birden neden subap ayarindan sonra yakit (LPG)degeri yukseldi?
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2013, 07:44:47 ÖS Gönderen: Gkh- »

yagmer

• Mustafa DEĞER
« Yanıtla #2022 : Eylül 23, 2013, 08:48:28 ÖS »
merhaba arkadaslar

bende shell'den 2.56 dan
milangazdan 2,49 dan değişimli olarak 29 litre civarında gaz alıyorum. şehiriçinde 200-220 km arasında değişiyor.

yagmer

• Mustafa DEĞER
« Yanıtla #2023 : Eylül 23, 2013, 08:51:39 ÖS »

ön camlar 1 numara
arka camlar en koyusu

yagmer

• Mustafa DEĞER
« Yanıtla #2024 : Eylül 23, 2013, 08:59:30 ÖS »
arkadaşlar sizlere bir bilgi sormak istiyorum dün arabanım alarmlı kumandası ile biraz fazla oynamamdan dolayı kumandanın kodlamasını bozdum galiba kumanda dan frekans gönderiliyo fakat kodlaması tutmadıgından araça kumanda edemiyorum. kumandanın markası cobra bugun bir iki tamirciye gösterdim fakat yapamadılar daha önce basına gelen varmı nasıl bi fikir verebilirsiniz aracımın normal kumandası calısıyo fakat alarımı aktif eden kumanda calışmıyor.