Arkadaşlar merhaba,yaklaşık olarak 4 aydır sizleri takip ediyorum,yazılan bütün yazışmalarınızı okudum,paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çok uzun zamandır almak isteyip de alamadığım ancak bu yıl haziran ayı başında nasip olup aldığım 2003 CR-V mi severek ve bir o kadar da zevkle kullanıyorum.Aranıza yeni katılan biri olarak affınıza sığınıyorum,LPG yi kendim yeni taktırdım,yaklaşık olarak 30-34 lt arası (pompaya göre değişiyor) gaz alıyor.Şehir içinde yaklaşık 280-290,şehir dışında ise 300-310km yapıyor.Bana göre iyi bir km,aracın performansında hiçbir değişiklik olmuyor,benzinde kullandığın gibi gidiyor.Çok rahat ve kolay bir kullanımı var.Geçen dört ayda yaklaşık olarak 5000km kadar yaptım şükür herhangi bir problem yaşamadım.Ancak
LPG den sonra olacak sarı renkli lamba bende de bazen yanıyor bazen sönüyor.Aküm bitti geçenlerde aküyü değiştirdim,DELPHİ marka akü taktırdım.Şimdilik zevkle kullanıyorum.Gayette memnunum,başımdan geçenleride sizlerle zaman zaman paylaşırım.