Arkadaşlar bu yazıyı başka bir forumdan alıntı yapıyorum, bizim arabaları objektif olarak anlatmak adına güzel bir yorum.
"Aracın içi gerçekten son derece rahat ve geniş, gerek ön gerek arka kısımda rahat ve ferah ferah oturmak mümkün. Tavanyüksek, diz mesafeleri gayet yeterli. Aracın arka koltuklarının gerektiğinde 60 MM ye kadar arkaya çekilebilir olması, çok uzun boylu insanların bile rahatça sığabilmesi anlamına geliyor.
Bagaj zaten kocaman ve koltukların tamamen katlanabilme özelliği sayesinde ön koltuklardan bagaj kapağına kadar yaklaşık 2 kişilik bir yatak büyüklüğünde bir alan ortaya çıkıyor.
Stepne boşluğunun üzerine konmuş piknik masasıda bir başka güzellik. Aracta her tarafta bir cep, bir göz bir alan var ve dışarda pek birşey kalmıyor.
İçi çok lüks değil. Parça deri döşeme koltuklar, kol dayama ile oldukça rahat bir kullanım sunuyorlar. Direksiyondan kollu otomatik vites ve ön konsoldaki el freni biraz alışma gerektirmesine rağmen alıştıktan sonra son derece rahat. Vites ve el freni buraya alınınca yolcu koltuklarının arası da son derece ferah. Hatta aradaki masa katlanarak arka tarafa direk geçmek bile mümkün.
Elektrikli cam sunroof en sevdiğim olmazsa olmaz özelliklerden.
Araçta otomatik klima ve standart CD çalar var, başka fazla bir elektronik akşam yok. Elektrikli, ısıtmalı yan aynaları da unutmayalım. Standart müzik sistemi 4 hoparlörü ile bence başarılı.
Aracın kullanımı son derece rahat, vites otomatik, yüksek görüş, rahat koltuklar, güçlü motor, oturaklı yürüyen aksam ve amortisörler ile kullanımı çok keyifli. Tek kötü yanı arka görüş gerçekten sınırlı. Özellikle kafalık takılı ise fazla birşey gözükmüyor. Ama dert değil kameralı park sensörü olduğundan geri vitese takınca zaten arkama çok bakmıyorum, geniş yan aynalar ve kamera yeterli oluyor.
Şehiriçinde çukurmuş, su birikintsiymiş, banketmiş düşünmeden seyahat edebilmek keyif...
Hafif arazi tecrübelerimdede bir sıkıntı yaşamadım, gerek ben gerek arkada oturanlar bozuk toprak zeminde dik yokuş çıkış ve inişlerde problem yaşamadan çıktım indim, durdum kalktım. "