Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1287754 defa)

hgu840

Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #2325 : Ocak 19, 2014, 07:35:28 ÖS »
EVET HAKLISINIZ

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2326 : Ocak 20, 2014, 12:50:36 ÖS »
Bencede başarılı, hiç çoktan iyidir.

hondacrv2000

« Yanıtla #2327 : Ocak 20, 2014, 01:10:07 ÖS »
geçen sene saat göstermiyordu. kalorifer ızgarasıyla beraber söktüm, lehim yaptım taktım çalıştı.dün yine arasıra göstermiyordu.söktüm baktım sıkıntı yok taktım görüntü var.sol kapıdan ince bir metal(titreme sesi) geliyordu kapı plastiğini söktüm, baktım orjinal naylonu duruyor yırtılmasın diye geri kapttım.sağ ön sis far camına taş gelmiş, camı söktüm, ölçüleri orjinaline yakın ucuz bir sis farı camını taktım.silikonladım ve oldu.daha sonra iki tane kasası bozuk ama camları sağlam sis farı aldım yedek yaptım.geçen ay farların üzerinden ufak bir temizlik yaptırdım. şu anda tek sıkıntım olan sunroof. geçen sene motor dişlisi sıyırmaya yakın onuda elime aldım:( halatlarının dişlerini sıyırdım.neyseki çıkma motor ve halat aldım.takmak için komple tavan döşemesini söktüm.baya bir inceledim.tek sıkıntım o kadar çok aramama webasto ile görüşmeme fabrikaya dahi mail atmama rağmen sunroof tamir klavuzu vb bir şey bulamadımdır. bu konu hakkında yardımlarını bekliyoru.sanayide ustalar yaparız diyor ama ben kendim yapmak istiyorum:) birde amerikanlardaki gibi tampon reflektürleri alcam , alan varmı: iyi günler

hgu840

« Yanıtla #2328 : Ocak 20, 2014, 10:21:53 ÖS »
geçen sene saat göstermiyordu. kalorifer ızgarasıyla beraber söktüm, lehim yaptım taktım çalıştı.dün yine arasıra göstermiyordu.söktüm baktım sıkıntı yok taktım görüntü var.sol kapıdan ince bir metal(titreme sesi) geliyordu kapı plastiğini söktüm, baktım orjinal naylonu duruyor yırtılmasın diye geri kapttım.sağ ön sis far camına taş gelmiş, camı söktüm, ölçüleri orjinaline yakın ucuz bir sis farı camını taktım.silikonladım ve oldu.daha sonra iki tane kasası bozuk ama camları sağlam sis farı aldım yedek yaptım.geçen ay farların üzerinden ufak bir temizlik yaptırdım. şu anda tek sıkıntım olan sunroof. geçen sene motor dişlisi sıyırmaya yakın onuda elime aldım:( halatlarının dişlerini sıyırdım.neyseki çıkma motor ve halat aldım.takmak için komple tavan döşemesini söktüm.baya bir inceledim.tek sıkıntım o kadar çok aramama webasto ile görüşmeme fabrikaya dahi mail atmama rağmen sunroof tamir klavuzu vb bir şey bulamadımdır. bu konu hakkında yardımlarını bekliyoru.sanayide ustalar yaparız diyor ama ben kendim yapmak istiyorum:) birde amerikanlardaki gibi tampon reflektürleri alcam , alan varmı: iyi günler
Merhaba benimde sis farının camı kırık sizin aldığınız sis farının markası filan var mı acaba bende değiştirsem iyi olur

jvega

« Yanıtla #2329 : Ocak 21, 2014, 11:00:02 ÖS »
https://shop.wurth.com.tr/5861-lpg-katkisi-300ml

LPG katkısını kullanan var mı? İyi bir marka bugün aldım haftaya uzun yolda kullanmayı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2014, 11:00:39 ÖS Gönderen: jvega »

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2330 : Ocak 22, 2014, 08:25:52 ÖÖ »
Bence hikaye boşuna para vermeyin.

Emin AK

« Yanıtla #2331 : Ocak 22, 2014, 01:16:38 ÖS »
Arkadaşlar bende de 99 Cr-v Var. Ufak tefek parça ihtiyacımız oluyor. İnternetten satış yapan bir site yok mu ?

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2332 : Ocak 22, 2014, 02:44:34 ÖS »
http://www.karakaslarotoyedekparca.com/honda-yedek-parca

Alışveriş yaptım,fiyatlar uygun tavsiye ederim.

Emin AK

« Yanıtla #2333 : Ocak 22, 2014, 04:33:04 ÖS »
benim sol iç kapı kolu kırık, sipariş verdim bakalım :)
Teşekkürler Numan kardeş

jvega

« Yanıtla #2334 : Ocak 22, 2014, 05:09:47 ÖS »

Kullananlar genelde memnun kalmış,haftasonu kullanıcam bakalım. 

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2335 : Ocak 23, 2014, 12:02:31 ÖÖ »
Emincim hayırlısı olsun.

Kullananlar genelde memnun kalmış,haftasonu kullanıcam bakalım. 

Hayırlısı olsun, inaşallah sizde memnun kalırsınız. Pisikolojik olarak bir memnuniyet sağlayacağına eminim ama :)

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2336 : Ocak 23, 2014, 01:03:18 ÖS »
.
Aynı durum ara ara benim başıma da geliyor sonra düzeliyor bende bir gün hiç açılmazsa ne yaparım diye düşünüyorum. bizim buralarda tamirci de yok. birde aynı kapının camı bazen çok zor yukarı kalkıyor elimle destek bile veriyorum

eger kapı kılıtlı olursa  malesef  doseme elden  gıder  kapının ıc  dosemesı  acıldıktan  sonra  kılıtlı  kaldı  mecburen  1.5  saat tte  zor  acıldı  baskada acılacak  gıbı  degıl  cok  masraf  cıkarır 
sımdıden  onlem  alın  derım..çünkü  içerden  bır  kol  sıkıstırıyor   ve  o  kol  acılması  cok  zor.

cam  ıcın  çok  kolay  bır  yontem 

ıcıne sıvı  sılıkon  sıkın   lastıklerın yuvasının.
elınızdekı  bezle  sılın  bır kac  kez
tekrar  sıvı  sılıkon sıkın  bulamazsanız  vd 40   o da yoksa  bebe  yagı ıle  yapabılırsınız.
eger  lastık  sıkısması  degılse   kapı  dosemesını sokup   ındırme  cam  krıkosunu   sıvı  gres  yagıyla  yaglayın..
her  sey  gonlunuzce  olsun

Verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkürler vd 40 deneyeceğim. kapı döşemesinin sökmeye cesaret etsem çok iyi olacakta işte biraz korkak geliyoruz.
Aracın saati bozuktu internetten bir saat sipariş vermiştim bugün o geldi orjinal saati söküp geleni yerleştidim ama bu işi korka korka yaptım sonunda çok güzel oldu. biraz cesaret etsek kendimiz bazı sorunları çözeriz galiba.

Selam,Keşke saat siparişi vermeden önce sayfalara baksaydın  saat kaça mal oldu bilemiyorum ama ( 300-400 den aşağı olmasa gerek çıkması oda.) İstanbulda tamir eden bir usta vardı oraya göndermen için sanan yardımcı olurdum sana maliyeti 60 tl'yi geçmezdi. Sağlık olsun.Saat problemi olan arkadaşlar varsa ustanın tel. no 05322611823 Bakırköy/İst.

bora_cell

« Yanıtla #2337 : Ocak 23, 2014, 04:04:40 ÖS »
arkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

yagmer

• Mustafa DEĞER
« Yanıtla #2338 : Ocak 23, 2014, 07:49:25 ÖS »
arkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
İyi akşamlar

forumun önceki sayfalarını okursanız 1-2 sayfa once bi site atmıştım oradan indirebilirsiniz

hgu840

« Yanıtla #2339 : Ocak 23, 2014, 09:53:26 ÖS »
.
Aynı durum ara ara benim başıma da geliyor sonra düzeliyor bende bir gün hiç açılmazsa ne yaparım diye düşünüyorum. bizim buralarda tamirci de yok. birde aynı kapının camı bazen çok zor yukarı kalkıyor elimle destek bile veriyorum

eger kapı kılıtlı olursa  malesef  doseme elden  gıder  kapının ıc  dosemesı  acıldıktan  sonra  kılıtlı  kaldı  mecburen  1.5  saat tte  zor  acıldı  baskada acılacak  gıbı  degıl  cok  masraf  cıkarır 
sımdıden  onlem  alın  derım..çünkü  içerden  bır  kol  sıkıstırıyor   ve  o  kol  acılması  cok  zor.

cam  ıcın  çok  kolay  bır  yontem 

ıcıne sıvı  sılıkon  sıkın   lastıklerın yuvasının.
elınızdekı  bezle  sılın  bır kac  kez
tekrar  sıvı  sılıkon sıkın  bulamazsanız  vd 40   o da yoksa  bebe  yagı ıle  yapabılırsınız.
eger  lastık  sıkısması  degılse   kapı  dosemesını sokup   ındırme  cam  krıkosunu   sıvı  gres  yagıyla  yaglayın..
her  sey  gonlunuzce  olsun

Verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkürler vd 40 deneyeceğim. kapı döşemesinin sökmeye cesaret etsem çok iyi olacakta işte biraz korkak geliyoruz.
Aracın saati bozuktu internetten bir saat sipariş vermiştim bugün o geldi orjinal saati söküp geleni yerleştidim ama bu işi korka korka yaptım sonunda çok güzel oldu. biraz cesaret etsek kendimiz bazı sorunları çözeriz galiba.

Selam,Keşke saat siparişi vermeden önce sayfalara baksaydın  saat kaça mal oldu bilemiyorum ama ( 300-400 den aşağı olmasa gerek çıkması oda.) İstanbulda tamir eden bir usta vardı oraya göndermen için sanan yardımcı olurdum sana maliyeti 60 tl'yi geçmezdi. Sağlık olsun.Saat problemi olan arkadaşlar varsa ustanın tel. no 05322611823 Bakırköy/İst.
Saat kargo il beraber sanırım 7 tl' ye mal oldu. yerleştirme işini kendim yaptım orjinalinden daha güzel oldu. İlginize teşekkür ederim.

bora_cell

« Yanıtla #2340 : Ocak 24, 2014, 07:41:24 ÖÖ »
İyi akşamlar

forumun önceki sayfalarını okursanız 1-2 sayfa once bi site atmıştım oradan indirebilirsiniz

baktım ama bulamadım sanırım ingilizce var ben türkçe arıyorum kimsede yok sanırım

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #2341 : Ocak 24, 2014, 09:55:16 ÖÖ »
"Saat kargo il beraber sanırım 7 tl' ye mal oldu. yerleştirme işini kendim yaptım orjinalinden daha güzel oldu. İlginize teşekkür ederim."

sevgili hgu840,

saatin gece görünümü nasıl? bir de güç kaynağı işini nasıl hallettiniz?
cevabınız için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #2342 : Ocak 24, 2014, 09:59:13 ÖÖ »
"Saat kargo il beraber sanırım 7 tl' ye mal oldu. yerleştirme işini kendim yaptım orjinalinden daha güzel oldu. İlginize teşekkür ederim."

sevgili hgu840,

saati çalışmayan arkadaşlar, saat tamir edilebiliyor diye biliyorum benim saatte ara ara gidip geliyordu Ankara da bir elektrikçi ustayla internet üzerinde verilen görüntüler ışığında şu an sorunsuz bir şekilde tıkır tıkır çalışıyor.. buradan bir arkadaş tamir işini yapan bir arkadaşının telefon numarasını bırakmıştı. denemekte fayda var diye düşünüyorum bunu söylerken benim gibi orjinal takıntısı olanlar için söylüyorum. arkadaşın bulduğu çözümde gayet güzel ve masrafsız  >=ok. herkese iyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2014, 10:02:03 ÖÖ Gönderen: yanardag06 »

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2343 : Ocak 24, 2014, 12:54:43 ÖS »

Selam,
Bende senin gibi orjinal takıntısı olan biri olduğumdan orjinalini tamir ettirmeyi tercih ettim.Ama her elektrikci yapmıyor yada uğraşmak istemiyorlar bu nedenle tamir eden birini bulmak için bayağı araştırdım istanbulda.Arkadaşımın yaptığıda çok mantıklı Ama yinede ojinalciyim arkadaş ben. >=ok

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2344 : Ocak 24, 2014, 03:12:07 ÖS »
Şu saatin birde dış sıcaklık göstergeli vede proplu olanlarından olsa daha güzel olurdu.
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2014, 03:12:29 ÖS Gönderen: NUJMAN »

bora_cell

« Yanıtla #2345 : Ocak 24, 2014, 03:18:17 ÖS »

sevgili hgu840,

İyi akşamlar

baktım ama bulamadım sanırım ingilizce var ben türkçe arıyorum kimsede yok sanırım
İyi akşamlar

arkadaşlar kimsede kullanma kılavuzu yokmu?

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2347 : Ocak 26, 2014, 08:50:30 ÖS »
Teşekkür ederim Volkan abi.

Emin AK

« Yanıtla #2348 : Ocak 27, 2014, 03:40:41 ÖS »
Saati Arızalı olanlar Kayseride tamir eden bir arkadaş var. Ben tamir ettirdim şu an çalışıyor :)

bu arada dün dikkat ettimde benim sislerin camları çatlamış. Komple değişmek istemiyorum camlara nasıl bir çözüm bulabiliriz.

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #2349 : Ocak 30, 2014, 12:31:53 ÖS »
Teşekkür ederim Volkan abi.

rica ederim NUJMAN, ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu. >=ok.