.
Aynı durum ara ara benim başıma da geliyor sonra düzeliyor bende bir gün hiç açılmazsa ne yaparım diye düşünüyorum. bizim buralarda tamirci de yok. birde aynı kapının camı bazen çok zor yukarı kalkıyor elimle destek bile veriyorum
eger kapı kılıtlı olursa malesef doseme elden gıder kapının ıc dosemesı acıldıktan sonra kılıtlı kaldı mecburen 1.5 saat tte zor acıldı baskada acılacak gıbı degıl cok masraf cıkarır
sımdıden onlem alın derım..çünkü içerden bır kol sıkıstırıyor ve o kol acılması cok zor.
cam ıcın çok kolay bır yontem
ıcıne sıvı sılıkon sıkın lastıklerın yuvasının.
elınızdekı bezle sılın bır kac kez
tekrar sıvı sılıkon sıkın bulamazsanız vd 40 o da yoksa bebe yagı ıle yapabılırsınız.
eger lastık sıkısması degılse kapı dosemesını sokup ındırme cam krıkosunu sıvı gres yagıyla yaglayın..
her sey gonlunuzce olsun
Verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkürler vd 40 deneyeceğim. kapı döşemesinin sökmeye cesaret etsem çok iyi olacakta işte biraz korkak geliyoruz.
Aracın saati bozuktu internetten bir saat sipariş vermiştim bugün o geldi orjinal saati söküp geleni yerleştidim ama bu işi korka korka yaptım sonunda çok güzel oldu. biraz cesaret etsek kendimiz bazı sorunları çözeriz galiba.
Selam,Keşke saat siparişi vermeden önce sayfalara baksaydın saat kaça mal oldu bilemiyorum ama ( 300-400 den aşağı olmasa gerek çıkması oda.) İstanbulda tamir eden bir usta vardı oraya göndermen için sanan yardımcı olurdum sana maliyeti 60 tl'yi geçmezdi. Sağlık olsun.Saat problemi olan arkadaşlar varsa ustanın tel. no 05322611823 Bakırköy/İst.