arkadaşlar bende 2000 crv var lastikler toyo marka arazi suv lastiği imiş m+s yazıyor üzerinde internette araştırdım yaz kış kullanılır diyorlar lastik firmasını aradım kullan 4 mevsim diyor tanış arkadaşlar çabuk biter yazın diyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı.
Saati Arızalı olanlar Kayseride tamir eden bir arkadaş var. Ben tamir ettirdim şu an çalışıyor bu arada dün dikkat ettimde benim sislerin camları çatlamış. Komple değişmek istemiyorum camlara nasıl bir çözüm bulabiliriz.emin arkdasım, benim tek cama taş geldiği için patlamış, hemen fark ettiğim için içi temizdi.elimde sis farı vardı uyduruk olanlardan camını söküp taktım ama tam oturmadı.markası da belli değildi zaten:) ama sanayiya gidince bir büyüğünü alıp takacağım, kış zamanı pek işi yapılmıyor.saatı ben kendim lehimledim.
benim sol iç kapı kolu kırık, sipariş verdim bakalım Teşekkürler Numan kardeş
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bir Honda CRV kullanıcısıyım SAMSUN(55)
Alıntı yapılan: NUJMAN - Ocak 22, 2014, 08:25:52 ÖÖBence hikaye boşuna para vermeyin.Kullananlar genelde memnun kalmış,haftasonu kullanıcam bakalım.
Bence hikaye boşuna para vermeyin.
Alıntı yapılan: yanardag06 - Ocak 24, 2014, 09:55:16 ÖÖ"Saat kargo il beraber sanırım 7 tl' ye mal oldu. yerleştirme işini kendim yaptım orjinalinden daha güzel oldu. İlginize teşekkür ederim."sevgili hgu840,saatin gece görünümü nasıl? bir de güç kaynağı işini nasıl hallettiniz? cevabınız için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.Alıntı yapılan: bora_cell - Ocak 24, 2014, 07:41:24 ÖÖAlıntı yapılan: yagmer - Ocak 23, 2014, 07:49:25 ÖSAlıntı yapılan: bora_cell - Ocak 23, 2014, 04:04:40 ÖSarkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerİyi akşamlar forumun önceki sayfalarını okursanız 1-2 sayfa once bi site atmıştım oradan indirebilirsinizbaktım ama bulamadım sanırım ingilizce var ben türkçe arıyorum kimsede yok sanırımAlıntı yapılan: bora_cell - Ocak 24, 2014, 07:41:24 ÖÖAlıntı yapılan: yagmer - Ocak 23, 2014, 07:49:25 ÖSAlıntı yapılan: bora_cell - Ocak 23, 2014, 04:04:40 ÖSarkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerİyi akşamlar forumun önceki sayfalarını okursanız 1-2 sayfa once bi site atmıştım oradan indirebilirsinizbaktım ama bulamadım sanırım ingilizce var ben türkçe arıyorum kimsede yok sanırımarkadaşlar kimsede kullanma kılavuzu yokmu?
"Saat kargo il beraber sanırım 7 tl' ye mal oldu. yerleştirme işini kendim yaptım orjinalinden daha güzel oldu. İlginize teşekkür ederim."sevgili hgu840,saatin gece görünümü nasıl? bir de güç kaynağı işini nasıl hallettiniz? cevabınız için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.
Alıntı yapılan: yagmer - Ocak 23, 2014, 07:49:25 ÖSAlıntı yapılan: bora_cell - Ocak 23, 2014, 04:04:40 ÖSarkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerİyi akşamlar forumun önceki sayfalarını okursanız 1-2 sayfa once bi site atmıştım oradan indirebilirsinizbaktım ama bulamadım sanırım ingilizce var ben türkçe arıyorum kimsede yok sanırım
Alıntı yapılan: bora_cell - Ocak 23, 2014, 04:04:40 ÖSarkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerİyi akşamlar forumun önceki sayfalarını okursanız 1-2 sayfa once bi site atmıştım oradan indirebilirsiniz
arkadaşlar herkese merhaba 1999 crv kullanım kitapcığı olanlar veya nasıl temin edebileceğimi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Bugün 10 bin bakımını yaptırdım, aynı zamanda sente ayarına da baktık, arkadaşlar imakanınız varsa her 10-15 binde bir sibop ayarlarını kontrol ettirin derim. Emme 20- egzos 25 yaptık.
Alıntı yapılan: Emin AK - Ocak 22, 2014, 04:33:04 ÖSbenim sol iç kapı kolu kırık, sipariş verdim bakalım Teşekkürler Numan kardeşsiparişi geldimi emin kardeşim, benim kapı açma kolununda nikelajı çıkıyorda:)
Bence şunlar çok hoş.http://www.teamhondaturkey.com/forum/diger_honda_modelleri/honda_crv_972001_kullanan_arkadaslar_burada_bulusalim-t37875.1980.html
2009 dan beri benim arabada takılı, en son muayenede diş derinliği 5,5 çıktı. Benim lastiğim yanlız ATR, aynı zamanda m+s de yazıyor.
Alıntı yapılan: NUJMAN - Şubat 08, 2014, 10:14:29 ÖÖBence şunlar çok hoş.http://www.teamhondaturkey.com/forum/diger_honda_modelleri/honda_crv_972001_kullanan_arkadaslar_burada_bulusalim-t37875.1980.htmlbunlarda güzelmiş evet.olmadı ikisinide yaptırırım