Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1287633 defa)

alidinc

Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #2650 : Mayıs 26, 2014, 05:03:14 ÖS »
Merhaba,
Rot balans ile alakalı olabilir mi acaba ? Baktırdınızmı direksiyon titremesi genelde bunlardan kaynaklı olur diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltsin bilen arkadaşlar.

ersinucak

« Yanıtla #2651 : Mayıs 26, 2014, 05:20:54 ÖS »
Foruma yorum yazdıktan sonra bilen bi kişiye daha danıştım aynı şeyi söyledi. Balans ayarı yaptırmak gerekiyomus. Sanırım bi baktırmam gerekicek.

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #2652 : Mayıs 26, 2014, 10:27:42 ÖS »
Merhabalar, aracımın sunroof u kapanırken tak tak tak ses yapıyor fakat bu ses sadece kapanmanın son evresinde yani cam yukarı doğru hareketini bitirdiği anda. Bilgisi olan varmı acaba neden yapar

tahminimce sunroof motorunun dişlisi arıza yapmış olabilir. genel olarak sert bir plastiktir zamanla deforme olabiliyor.

asosundan

« Yanıtla #2653 : Mayıs 29, 2014, 12:24:08 ÖS »
arkadaşlar herkese hayırlı günler formun sıkı takipçisiydim ocak ayına kadar ev aldım belki bilen arkadaşlar vardır. o yüzde CR-V mi satmak zorunda kalmıştım. şimdi çok şükür biraz toparladım kendimi tekrar cr-v takibindeyim. aradığım model 99-01 arası renk önemli değil limitim 20.000 - 23.000 arası iki araç buldum hafta sonu bakmaya gidicem eğer olursa birini alıcam olmazsa arayışa devam. varsa cr-v sini satmak isteyen lütfen irtibata geçelim.

bu arada uzun süredir Honda c-rv türkiye ismiyle kurduğum facebook hesabınada bakamadım. Cr-v ci arkadaşlarımızı bekliyorum.

saygılar

Nehir_gozlum

« Yanıtla #2654 : Mayıs 30, 2014, 07:43:08 ÖÖ »
Merhaba Arkadaşlar CRV bölümü bayadır sessiz görünüyor.
Benim bir sıkıntım oluştu Silecek suyu deposuna suyu dolduruyorum bir kademeden sonra su aşağıdan akıyor.
Bu depoyu sökmek kolay mıdır var mıdır bir yöntemi yardımcı olabilir misiniz ?

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2655 : Mayıs 30, 2014, 01:09:37 ÖS »
Kardeş selam,

Bu iş için tamponu sökmen gerekecektir.Tarif etmeye çalışayım ama biraz uğraştırabilir.Öncelikle uzun yıldız tornavida ve alttakı cıvatalar ıcın anahtar lazım.Kaputu aç Honda ambleminin olduğu ön panelin iki tarafında iki delik göreceksin bu deliklerden uzun yıldız tornavida yardımıyla vidaları sökeceksin.
Sonra arabanın tamponunda iki basta ve ikide ortada olmak üzere civatalar var bunlarıda sökeceksin.Tamponu çıkartırken varsa sıs far baglantılarının zarar görmemesine dikkat et. Sonra arabanın şoför tarafındakı su deposunu göreceksin.Bak bakalım çatlak mı var yoksa delinmiş mi?Sonra bu yaptıklarımızın tersinden giderek arabayı toplarsın.Umarım anlattıklarım işine yarar. >=ok

Nehir_gozlum

« Yanıtla #2656 : Mayıs 30, 2014, 02:37:24 ÖS »
Kardeş selam,

Bu iş için tamponu sökmen gerekecektir.Tarif etmeye çalışayım ama biraz uğraştırabilir.Öncelikle uzun yıldız tornavida ve alttakı cıvatalar ıcın anahtar lazım.Kaputu aç Honda ambleminin olduğu ön panelin iki tarafında iki delik göreceksin bu deliklerden uzun yıldız tornavida yardımıyla vidaları sökeceksin.
Sonra arabanın tamponunda iki basta ve ikide ortada olmak üzere civatalar var bunlarıda sökeceksin.Tamponu çıkartırken varsa sıs far baglantılarının zarar görmemesine dikkat et. Sonra arabanın şoför tarafındakı su deposunu göreceksin.Bak bakalım çatlak mı var yoksa delinmiş mi?Sonra bu yaptıklarımızın tersinden giderek arabayı toplarsın.Umarım anlattıklarım işine yarar. >=ok

Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Yardımın için tşk ler

hellborn7

« Yanıtla #2657 : Mayıs 31, 2014, 09:27:32 ÖÖ »
Arkadaşlar herkese merhabalar diyorum.

Aranıza İzmirden katılıyorum.Mayıs ayının başında bende bir Honda Cr-v ci olarak artık aranızdayım.Aracımı yardımlarınızla birlikte tanımak isterim.98 MODEL lacivert renkte hatasız bir aracım oldu ve şuan 1 aydır kullanmama rağmen çok memnunum.İş olarak Mercedes Benz İzmir Bayisinde otomobil satışı yapmaktayım.Sürmediğim Mercedes kalmamasına rağmen kendi aracımın kalır yanı olmadığını gördüm.O yüzden mutluyum.

Nacizane bir kaç sorum olacak arkadaşlar size;

1-Şuan aldığımdan beri bir bakım yaptıramamama rağmen ölçümlerimde tüpte 35 kuruş şehiriçi veriler alıyorum.Bu şuanlık normalmi?(Tüp PRİNS marka)

2-Kullandığım CR-V 1998 Model 191.000 KM de.Peki şanzıman olarak ne kullanıyor.Tam bilgi edinememe rağmen CVT mi ?

3-Son olarak araç sollamalarda ağır kalıyor mu diye denemek istedim.3000 devirden sonra veya gaza sonuna kadar bastığımda Turbo misali şaha kalkar gibi bir ivmelenme yapıyor.Bu nedir?Normal mi acaba?Tam anlayamadım.Bunu açıklayabilirmisiniz?.

Şimdiden verilen cevaplar için çok teşekkür ederim.Araçı almadan forumu takip ederek çok şey öğrendim.İnşallah daha da öğreneceğim.

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #2658 : Mayıs 31, 2014, 07:03:24 ÖS »

Merhaba lastikler flanş ile mi böyle dışarı çıktı acaba yoksa lastik ebatlarındanmı. flanş ise nerede yaptırdınız acaba

3CM LİK FLANŞ VAR AMA JANTLARIN ET DEĞERİNDENDE FARK ETTİ 1 CM KADAR.
FLANŞLARI DENON İSİMLİ  ÜYE YUSUF YAPTI.

alidinc

« Yanıtla #2659 : Mayıs 31, 2014, 07:14:20 ÖS »
Çok teşekkür ederim verdiğini bilgi için. açılıp kapanmada bir sorun yok ama bakalım çok kullanmamaya çalışıyorum
Merhabalar, aracımın sunroof u kapanırken tak tak tak ses yapıyor fakat bu ses sadece kapanmanın son evresinde yani cam yukarı doğru hareketini bitirdiği anda. Bilgisi olan varmı acaba neden yapar

tahminimce sunroof motorunun dişlisi arıza yapmış olabilir. genel olarak sert bir plastiktir zamanla deforme olabiliyor.

alidinc

« Yanıtla #2660 : Mayıs 31, 2014, 07:15:14 ÖS »

Merhaba lastikler flanş ile mi böyle dışarı çıktı acaba yoksa lastik ebatlarındanmı. flanş ise nerede yaptırdınız acaba
Peki çok teşekkür ederim üye arkadaşın numarası varsa msj olarak atabilirmisiniz rica etsem.

alidinc

« Yanıtla #2661 : Mayıs 31, 2014, 07:18:23 ÖS »
Arkadaşlar herkese merhabalar diyorum.

Aranıza İzmirden katılıyorum.Mayıs ayının başında bende bir Honda Cr-v ci olarak artık aranızdayım.Aracımı yardımlarınızla birlikte tanımak isterim.98 MODEL lacivert renkte hatasız bir aracım oldu ve şuan 1 aydır kullanmama rağmen çok memnunum.İş olarak Mercedes Benz İzmir Bayisinde otomobil satışı yapmaktayım.Sürmediğim Mercedes kalmamasına rağmen kendi aracımın kalır yanı olmadığını gördüm.O yüzden mutluyum.

Nacizane bir kaç sorum olacak arkadaşlar size;

1-Şuan aldığımdan beri bir bakım yaptıramamama rağmen ölçümlerimde tüpte 35 kuruş şehiriçi veriler alıyorum.Bu şuanlık normalmi?(Tüp PRİNS marka)

2-Kullandığım CR-V 1998 Model 191.000 KM de.Peki şanzıman olarak ne kullanıyor.Tam bilgi edinememe rağmen CVT mi ?

3-Son olarak araç sollamalarda ağır kalıyor mu diye denemek istedim.3000 devirden sonra veya gaza sonuna kadar bastığımda Turbo misali şaha kalkar gibi bir ivmelenme yapıyor.Bu nedir?Normal mi acaba?Tam anlayamadım.Bunu açıklayabilirmisiniz?.

Şimdiden verilen cevaplar için çok teşekkür ederim.Araçı almadan forumu takip ederek çok şey öğrendim.İnşallah daha da öğreneceğim.

Şehir için normal yakıtı, şehirlerarası daha da düşüyor öyle abartılacak kadar çok yakan bir araç değil. Bende de sizinkinin aynısı var o şahlanma durumu bende de mevcut. Vites küçülttüğü için oluyor sanırım.

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #2662 : Mayıs 31, 2014, 09:23:11 ÖS »

Arkadaşlar kafamda başka projeler var. O yüzden fotoda görmüş olduğunuz

1 / Hella 500FF Comet sis lambaları
(http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tucson-aksesuarlari-hella-tucson-sis-fari-500-ff-1-takim-110-eu-154703655/detay)

2 / DEPO Marka sis lambaları 1999-2001 Uyumlu Ayakları ile beraber
(https://www.farbul.com/1997-2001-honda-crv-sis-lambasi.html)

3 / Tamsan Bullbar - Siyah Statik Boyalı
(http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-amarok-aksesuarlari-amarok-on-koruma-bullbar-ucretsiz-montaj-166200669/detay) Fikir vermesi açısından koydum.

Talep gelirse satma düşüncesindeyim. Başka bir yerde ilan yok. Düşünen arkadaşlarım
benimle irtibata geçebilir. Fiyat konuşulur anlaşılır. İhtiyaçtan satmıyorum o yüzden
mantıklı rakam teklif edin lütfen. Sisler ve Bullbar için NUJMAN / Numan kardeşim önceliklidir.

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #2663 : Mayıs 31, 2014, 09:31:08 ÖS »

Peki çok teşekkür ederim üye arkadaşın numarası varsa msj olarak atabilirmisiniz rica etsem.

Yapan arkadaş bu

http://www.teamhondaturkey.com/forum/profiles/denon-u3320.html

Kendisiyle iletişime geçersen yardımcı olacaktır.

Emin AK

« Yanıtla #2664 : Mayıs 31, 2014, 10:09:12 ÖS »

(http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tucson-aksesuarlari-hella-tucson-sis-fari-500-ff-1-takim-110-eu-154703655/detay)

(http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-amarok-aksesuarlari-amarok-on-koruma-bullbar-ucretsiz-montaj-166200669/detay) Fikir vermesi açısından koydum.

Talep gelirse satma düşüncesindeyim. Başka bir yerde ilan yok. Düşünen arkadaşlarım
benimle irtibata geçebilir. Fiyat konuşulur anlaşılır. İhtiyaçtan satmıyorum o yüzden
mantıklı rakam teklif edin lütfen. Sisler ve Bullbar için NUJMAN / Numan kardeşim önceliklidir.
2 numaralı Sisler için ne istiyorsun ?

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #2665 : Haziran 01, 2014, 11:34:03 ÖÖ »
Çok teşekkür ederim verdiğini bilgi için. açılıp kapanmada bir sorun yok ama bakalım çok kullanmamaya çalışıyorum

arızanın tamiri mümkün , kullanacaksan yaptırmakta fayda var aksi halde bir zaman sonra açılıp kapanmayacak ve arızanın tamiri imkansızlaşacak.

forgotten2006

Ynt:
« Yanıtla #2666 : Haziran 01, 2014, 07:18:07 ÖS »
Arkadaslar yaklasik 3 aylik bir arayisin sonunda sonunda 2003 model bir crv aldik. Daha iki gun oldu 150km yol yaptim. Aractan simdilik cok memnunum. Birkac ufak tefek sorun var onlari da netlestirince sizlere danisirim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin AK

« Yanıtla #2667 : Haziran 01, 2014, 10:36:35 ÖS »

arızanın tamiri mümkün , kullanacaksan yaptırmakta fayda var aksi halde bir zaman sonra açılıp kapanmayacak ve arızanın tamiri imkansızlaşacak.

en kötüsü sağlam bir tornacı bulup konik şeklinde ki dişliyi yaptırırsınız.

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2668 : Haziran 02, 2014, 08:36:33 ÖÖ »

Abi ilgin için çok teşekkür ederim.

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2669 : Haziran 02, 2014, 01:50:38 ÖS »
Selam,

Haftasonu hazır yaz mevsiminede girdik  genel küçük bir bakım yaptırdım.Fiyatlar aşağıda bilginiz olsun. >=ok
1.ENEOS PREMIUM 10W/40 4LT Motor Yağı : 58 TL (ınternetten aldım 100 TL'den düşmüş kampanyalı)
2.Honda ATF-DW1 Otomatik Şanzıman Yağı 3LT : 124 TL (Servisten aldım başka hiç bir yerde bulunmuyor)
3.Hava Filitresi : 10 TL
4.Yağ Filitresi : 22 TL
5.Ön Fren Balatası : 70 TL

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #2670 : Haziran 02, 2014, 03:25:05 ÖS »

2 numaralı Sisler için ne istiyorsun ?

150 

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2671 : Haziran 03, 2014, 08:00:13 ÖÖ »
Arkadaslar yaklasik 3 aylik bir arayisin sonunda sonunda 2003 model bir crv aldik. Daha iki gun oldu 150km yol yaptim. Aractan simdilik cok memnunum. Birkac ufak tefek sorun var onlari da netlestirince sizlere danisirim.

Gözün aydın, hayırlı olsun.

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #2672 : Haziran 03, 2014, 08:33:56 ÖÖ »

kazasız belasız sürüşler dilerim. hayırlı olsun

alidinc

« Yanıtla #2673 : Haziran 03, 2014, 12:30:27 ÖS »
İLginize çok teşekkür ederim ama birşey daha sormak istiyorum, bu sorun daha önce açılıp kapanma esnasında oluyordu bir tamircide yaptırdım açılıp kapanırken ses kesildi, şu andaki sorun sadece cam tamamen kapantıktan sonra kapatma tuşuna basmaya devam edersem tak tak tak diye dediğiniz gibi dişli sesi gibi bir ses geliyor. bu sunroof işide zahmetli bir iş sanırım  söküp takmaya bile bir dünya para istiyorlar. istanbulda bu işi düzgün yapacak birini tanıyan varmı acaba avrupa yakasında. şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2674 : Haziran 03, 2014, 02:05:24 ÖS »
Arkadaşlar,

Bilginiz olsun diye yazıyorum Honda artık tüm otomatik şanzımanlara,yıl bağımsız olarak DW-1 koyuyor. ATF-Z1 artık yokmuş ve gelmiyormuş.Bende mecburen haftasonu servisten DW-1 alıp koydum.İnşallah bir sıkıntı olmaz.Ancak sonradan öğrendiğim DW-1 daha ince bir yağ ve soğuk havalarda ilk etapta şanzımanda vuruntu yapar bu nedenle  2010 öncesi mutlaka ATF-Z1 konulacak diyorlarmış.( nerden bulacaksak hiç bir yerde satılmayan bir yağı) yani ortada bir bilgi karmaşası var.Gerçi 2 hafta önce bizim arkadaşın 97 Civic'e bile DW1 konmuş.Anlamadım bu işi.Bilgisi olan var mı acaba. :gulegule