bindiğim 25 aylı sürec içerisinde lovato lpg taktırdım ilk ayarlamalardan sonra arıza ışığı dahi yanmadan 35 000 km kullandım.sol ön teker rulmanını değiştirdim , radyatör kapağını değiştirdim, 4 latik almıştım kışlıklar elimde kaldı 3 adet:) bunların haricinde periyodik bakımlar hariç triger yağ balata şanzuman yağ gibi hiç para harcatmamıştı. sadece sunroof halatını bozmuştum. motor ve halatı aldım ama değiştirmeden vahim olay başıma geldi.kısmet
merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra:) haziran ayında çok sevdiğim aracım ile bolu otobanında istanbul seyir halinde iken yorgun ve uyuyan bir sofor aracıyla orta seritte zig zaglar çizerek sol on köşeden vurdu bariyerlere sıkıştık. çok şükür ailemin ve karşı tarafın sağlık problemleri olmadı. aracı o haliyle sigortaya sattım.gittin nissan qashgai aldım sıfır:) ilk bağa gittiğimde güç ve 4 çeker farkını hatırlattı crv üzülüyorum ama ama 2005 makyajlısı var onunla yad ediyorum arada bir
kaza neticesinde insanların paracık uğruna, beni mağdur etmeleri üzdü.(servisimin)
arkadaslar aracımın artık olmaması sebebiyle, elimde olan bagaj plastiği(tüp taktırırken sökmüştüm) bulunmakta ve masanın tutacağı ipiyle beraber(askıya almak için) mevcut ve temizlerdir. ihtiyacı olan arkadaslara göderebilirim ücretsiz(kayseri deyim)
Merhaba arkadaşlar araca komple ağır bakım yaptırıcam. Anadolu yakasında tanıdığınız yedek parçacı var mı ? Birde baskı balata kiti olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Alıntı yapılan: Nehir_gozlum - Eylül 02, 2014, 07:41:51 ÖÖMerhaba arkadaşlar araca komple ağır bakım yaptırıcam. Anadolu yakasında tanıdığınız yedek parçacı var mı ? Birde baskı balata kiti olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ? benden tavsıye olarak sızı honda ferıte yollamak alacagınız parcaları o daha ucuza halleder bırde gerekmeyen parca almıs olmazsınız her sey gonlunuzce olsun
Alıntı yapılan: karmak - Eylül 02, 2014, 08:54:06 ÖÖAlıntı yapılan: Nehir_gozlum - Eylül 02, 2014, 07:41:51 ÖÖMerhaba arkadaşlar araca komple ağır bakım yaptırıcam. Anadolu yakasında tanıdığınız yedek parçacı var mı ? Birde baskı balata kiti olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ? benden tavsıye olarak sızı honda ferıte yollamak alacagınız parcaları o daha ucuza halleder bırde gerekmeyen parca almıs olmazsınız her sey gonlunuzce olsunBakımları zaten Ferit usta da yaptırmayı düşünüyorum. Sadece parça olarak bir fiyat araştırması yapmak istiyorum.Sadece baskı balata almayacağım çünkü.Ön sağ aks - Sağ arka porya - iridyum buji - filitre ve yağlar - baskı balata vb.
Merhaba arkadaşlar bende iki aydır 98 model crv kullanıcısı yım sağ ön koltuğun kolçağın derisi yırtık onu çıkartıp diktirmek istiyorum kolçağın nasıl söküldüğünü bilen var mı
Alıntı yapılan: Nehir_gozlum - Eylül 02, 2014, 11:21:00 ÖÖAlıntı yapılan: karmak - Eylül 02, 2014, 08:54:06 ÖÖAlıntı yapılan: Nehir_gozlum - Eylül 02, 2014, 07:41:51 ÖÖMerhaba arkadaşlar araca komple ağır bakım yaptırıcam. Anadolu yakasında tanıdığınız yedek parçacı var mı ? Birde baskı balata kiti olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ? benden tavsıye olarak sızı honda ferıte yollamak alacagınız parcaları o daha ucuza halleder bırde gerekmeyen parca almıs olmazsınız her sey gonlunuzce olsunBakımları zaten Ferit usta da yaptırmayı düşünüyorum. Sadece parça olarak bir fiyat araştırması yapmak istiyorum.Sadece baskı balata almayacağım çünkü.Ön sağ aks - Sağ arka porya - iridyum buji - filitre ve yağlar - baskı balata vb.arac otomatık degılmıfılıtre ve yag zaten 80 tl tutuyorbence sen fıyatıda ferıt abıden al bırde orjınal parca harıcı rısklı olur ama ferıt abıde garantıdesın en azından.bujı ıcınse ben orjınalını onerırım lpg ıcın olanları cok arastırdım en sonunda parcacım abı orjınalını vereyım basın agrımasın demıstı..arkadaslar nasıl yorumlar bılmıyorum ancak bujılerı degıstıkten sonra arac bır farklı oldu az yakması km 90-100 lastık genıs ve alcak olmasına ragmen (225 60 15 )canakkale bursa narası 300 km yaptı bır sımıt depo 30 lt gaz sasırdım evvelden en fazla 220 yapardı...
Alıntı yapılan: karmak - Eylül 02, 2014, 12:58:26 ÖSAlıntı yapılan: Nehir_gozlum - Eylül 02, 2014, 11:21:00 ÖÖAlıntı yapılan: karmak - Eylül 02, 2014, 08:54:06 ÖÖAlıntı yapılan: Nehir_gozlum - Eylül 02, 2014, 07:41:51 ÖÖMerhaba arkadaşlar araca komple ağır bakım yaptırıcam. Anadolu yakasında tanıdığınız yedek parçacı var mı ? Birde baskı balata kiti olarak hangi markayı tavsiye edersiniz ? benden tavsıye olarak sızı honda ferıte yollamak alacagınız parcaları o daha ucuza halleder bırde gerekmeyen parca almıs olmazsınız her sey gonlunuzce olsunBakımları zaten Ferit usta da yaptırmayı düşünüyorum. Sadece parça olarak bir fiyat araştırması yapmak istiyorum.Sadece baskı balata almayacağım çünkü.Ön sağ aks - Sağ arka porya - iridyum buji - filitre ve yağlar - baskı balata vb.arac otomatık degılmıfılıtre ve yag zaten 80 tl tutuyorbence sen fıyatıda ferıt abıden al bırde orjınal parca harıcı rısklı olur ama ferıt abıde garantıdesın en azından.bujı ıcınse ben orjınalını onerırım lpg ıcın olanları cok arastırdım en sonunda parcacım abı orjınalını vereyım basın agrımasın demıstı..arkadaslar nasıl yorumlar bılmıyorum ancak bujılerı degıstıkten sonra arac bır farklı oldu az yakması km 90-100 lastık genıs ve alcak olmasına ragmen (225 60 15 )canakkale bursa narası 300 km yaptı bır sımıt depo 30 lt gaz sasırdım evvelden en fazla 220 yapardı...Araç manuel vites. Şuan 10/40 yağ var içinde onu da 5/40 la değiştirmeyi düşünüyorum. Benim araç da uzun yolda en fazla bir depo lpg ile 230 km yol yaptı oda 100 / 110 km gibi sakin kullanımla. Yakıtı bir türlü düşüremedim. Çekişide bu aralar baya düştü gibi geliyor Ferit ustaya göstericem o değiştir derse değiştireceğim.