Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1287370 defa)

fotoaktuel

Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #2950 : Aralık 08, 2014, 05:46:59 ÖS »
2009 modelini yeni aldım. memnunum. öncekide çok süperdi. bu bambaşka.

aslında   yorumlarınıza  ıhtıyacım  olacak  kullanan  bırı  olarak  karsılastırmalarınız  degerlı  olur  zahmet  olmaz  ıse 
pısman  olurum  dıye  cekınıyorum   >=ok
ıyı  gunlerde  kullanmanız  dıleklerımle

sürüşü keyifli, otomobil hissi veriyor. 5 vites olması hemen öne çıkıyor. ağır abi olduğunu hissettiriyor. gaza biraz dokununca çok hoşlandığım bir homurdanma ile ivmeleniyor. severek kullanıyorum. akşam olsada eve giderken sürsem diye bekliyorum.:):)

Hayırlı uğurlu olsun Abi.Kazasız belasız günlerde kullan.Olumlu olumsuz karşılaştırmalarını bekliyoruz.Hemen değil ancak benim aklımdan geçen CRV'imden vazgeçmek zorda olsa 2002-2003 Range Rover almak.Bu nedenle senin gibi yüksek model CRV sahibi abilerin görüşleri bizim için önemli.Teşekkürler.
sizin yerinizde olsam range yerine 2005 crv alırım. arasında bariz farklar var. en basit şekilde crv  range  den daha konforlu, yumuşak.  daha geniş.daha çekici.

sicilyalı3535

« Yanıtla #2951 : Aralık 09, 2014, 04:11:45 ÖÖ »
selam arkadaşlar.benim 99 model crv için iç dikiz aynası lazım.nereden bulabilirim.marmarisdeyim.internetden araştırdım yok.japon yedek parçacısına gittim.yok dediler.teşekkürler.kazasız belasız.
honda jazz aynası benziyor sanki :)

hgu840

« Yanıtla #2952 : Aralık 09, 2014, 10:09:44 ÖÖ »
2000 honda cr-v var selam arkadaşlar dün araçla işe giderken gaz pedalı birden boşa çıktı sonra tekrar geldi birkaç kez tekrarladı. benzine aldım aynısını yaptı. gelirken de aynı şekilde gaz kesiliyor tam stop edecekken tekrar gaz geliyor bugün 2 km yolda 4-5 kez aynısı oldu 2 kezde stop etti. tamirciye gittim o gezdi geldi bir şey yok dedi küçük bir ilçedeyim sorun nereden kaynaklanıyor daha önce aynı sorunla karşılaşan oldu mu acaba.

karmak

« Yanıtla #2953 : Aralık 09, 2014, 11:03:43 ÖÖ »
Cep Telefonu0532 542 30 76 honda ferıt  abının   telefonu  bır  arayın  sorun.
2000 honda cr-v var selam arkadaşlar dün araçla işe giderken gaz pedalı birden boşa çıktı sonra tekrar geldi birkaç kez tekrarladı. benzine aldım aynısını yaptı. gelirken de aynı şekilde gaz kesiliyor tam stop edecekken tekrar gaz geliyor bugün 2 km yolda 4-5 kez aynısı oldu 2 kezde stop etti. tamirciye gittim o gezdi geldi bir şey yok dedi küçük bir ilçedeyim sorun nereden kaynaklanıyor daha önce aynı sorunla karşılaşan oldu mu acaba.

ınternetten  aldım  telefonu  sızde  bır  arastırın  oncekı  sayfalarda  yazmıstım  .
kolay  gelsın  ..

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2954 : Aralık 09, 2014, 01:03:28 ÖS »
selam arkadaşlar.benim 99 model crv için iç dikiz aynası lazım.nereden bulabilirim.marmarisdeyim.internetden araştırdım yok.japon yedek parçacısına gittim.yok dediler.teşekkürler.kazasız belasız.
Selam iç dikiz aynalarının bririnde çok farkı yok uygun olan bir tane takabilirsin.Ben daha önce aşağıda yazdığım adresten çıkma olarak orta konsoldaki saati almıştım.Bir görüş muhtemelen bulursun fiyatı biraz yüksek söyleyebilirler pazarlık yap mutlaka Havale yapıyorsun kargoyla gönderiyorlar.

Çınaroğulları Otomotiv Honda Çıkma Yedek Parça
Tel: 0312 354 40 35

hgu840

« Yanıtla #2955 : Aralık 09, 2014, 07:36:17 ÖS »
Cep Telefonu0532 542 30 76 honda ferıt  abının   telefonu  bır  arayın  sorun.

ınternetten  aldım  telefonu  sızde  bır  arastırın  oncekı  sayfalarda  yazmıstım  .
kolay  gelsın  ..

TEŞEKKÜRLER

differentboy

« Yanıtla #2956 : Aralık 09, 2014, 11:05:25 ÖS »
merhabalar adım Alper 99 honda cr-v beyaz 147bg 177.ooo kilometrede 4 aydır keyifle biniyorum..

2000CR-V

« Yanıtla #2957 : Aralık 10, 2014, 10:45:35 ÖÖ »
Merhaba arkadaslar, park esnasinda ufak bir darbe bile arka cami kirmaya yetiyor. Bununla ilgili videolar daha once paylasilmisti. Bu durumu onlemek icin CR-V'sine park sensoru yaptiran var mi? Yaptiran arkadaslar marka, model ve detaylari paylasabilirler mi? Tesekkurler...

MuratFDR30

• MuratFDR30
« Yanıtla #2958 : Aralık 12, 2014, 03:25:43 ÖS »
Merhaba,

Benim arabamda osram marka var 100 TL gibi bir fiyata taktırmıştım 1 sene oluyor. Eğer taktıracaksanız 3 sensörü taktırmanızı tavsiye ederim. 4.cü takılcak pek yeri yok açıkcası ben takılsın dedim hafif yere doğru bakıyor 4.cü ve en ufak şeyde bağırmaya başlıyor.

sicilyalı3535

« Yanıtla #2959 : Aralık 12, 2014, 07:22:59 ÖS »
Selam iç dikiz aynalarının bririnde çok farkı yok uygun olan bir tane takabilirsin.Ben daha önce aşağıda yazdığım adresten çıkma olarak orta konsoldaki saati almıştım.Bir görüş muhtemelen bulursun fiyatı biraz yüksek söyleyebilirler pazarlık yap mutlaka Havale yapıyorsun kargoyla gönderiyorlar.

Çınaroğulları Otomotiv Honda Çıkma Yedek Parça
Tel: 0312 354 40 35

teşekkürler.sağol.pazartesi ararım.kazasız belasız.

2000CR-V

« Yanıtla #2960 : Aralık 13, 2014, 09:03:09 ÖS »
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aslinda benim merak ettigim husus, bagaj kapaginda takili yedek lastigin olusturacagi ilave mesafe. Sizin sensorler tamponda galiba, peki tamponun epey onunde duran yedek lastik yanasma esnasinda sizi yaniltmiyor mu? Mesela arkada duvar var ve geri geri manevra yapiyorsunuz, sensor konum bilgisini tampona gore verecektir ancak stepne daha onde duruyor?

MuratFDR30

• MuratFDR30
« Yanıtla #2961 : Aralık 17, 2014, 09:49:09 ÖÖ »
Rica ederim markayı yanlış yazmışım önce onu düzeltiyim oscar benim arabadaki park sensörü. Aracımda duble teyp var geri dönüş kamerası geri viteste otomatik açılıyor ordan bakabiliyorum fakat o olmasa bile sensör aralıksız çalmaya başladığı zaman zaten belli bir mesafe oluyor. Benim sensörler tamponda dediğiniz gibi. Taktırmanızda fayda var çok rahat edersiniz bence bizim arka camlar sakat çünkü en küçük şeyde tuz buz olabiliyor. Dünde benim başıma birşey geldi aracı çalıştırdıktan sonra bir süre sol ön taraftan iki metal birbirine çarpıyo gibi bir ses geldi indim hemen altına baktım ters birşey göremedim yavaş yavaş devam ettim ama baya bir rahatsız edici bir sesdi. geri vitese takıp gittiğimde ses yoktu fakat D'ye aldığımda vardı 100 metre devam ettikten sonra ses birden kesildi sonra arıza ışığı yandı internetten baktım (check engine) sarı ucu pervaneli motora benziyen birşey. Sonra yine arabayı sağa çekip kapattım ve ustayı aradım genelde LPG'den yanar o ışık korkulacak birşey yok getir yinede makineye bağlayıp bakalım dedi cumartesi götürücem bakalım ne çıkacak

2000CR-V

« Yanıtla #2962 : Aralık 17, 2014, 11:17:09 ÖÖ »
Rica ederim markayı yanlış yazmışım önce onu düzeltiyim oscar benim arabadaki park sensörü. Aracımda duble teyp var geri dönüş kamerası geri viteste otomatik açılıyor ordan bakabiliyorum fakat o olmasa bile sensör aralıksız çalmaya başladığı zaman zaten belli bir mesafe oluyor. Benim sensörler tamponda dediğiniz gibi. Taktırmanızda fayda var çok rahat edersiniz bence bizim arka camlar sakat çünkü en küçük şeyde tuz buz olabiliyor. Dünde benim başıma birşey geldi aracı çalıştırdıktan sonra bir süre sol ön taraftan iki metal birbirine çarpıyo gibi bir ses geldi indim hemen altına baktım ters birşey göremedim yavaş yavaş devam ettim ama baya bir rahatsız edici bir sesdi. geri vitese takıp gittiğimde ses yoktu fakat D'ye aldığımda vardı 100 metre devam ettikten sonra ses birden kesildi sonra arıza ışığı yandı internetten baktım (check engine) sarı ucu pervaneli motora benziyen birşey. Sonra yine arabayı sağa çekip kapattım ve ustayı aradım genelde LPG'den yanar o ışık korkulacak birşey yok getir yinede makineye bağlayıp bakalım dedi cumartesi götürücem bakalım ne çıkacak

Oncelikle gecmis olsun, insallah LPG kaynaklidir ve sorun hemen cozulur. Arka camlar gercekten hemen kirilmaya meyyal oldugu beni korkutuyor. Park sensorune kesinlikle ihtiyac var ancak kablolama islerini sevmiyorum. Sensorlerden wireless (kablosuz) veri aktarimi mumkun mu acaba? Bu konuda bilginiz var midir? 

MuratFDR30

• MuratFDR30
« Yanıtla #2963 : Aralık 18, 2014, 09:57:13 ÖÖ »

Oncelikle gecmis olsun, insallah LPG kaynaklidir ve sorun hemen cozulur. Arka camlar gercekten hemen kirilmaya meyyal oldugu beni korkutuyor. Park sensorune kesinlikle ihtiyac var ancak kablolama islerini sevmiyorum. Sensorlerden wireless (kablosuz) veri aktarimi mumkun mu acaba? Bu konuda bilginiz var midir? 

Teşekkür ederim yarın ortaya çıkacak bakalım gitmesinde falan sorun yok ama içim rahatlasın yinede baksınlar. Kablosuz park sensörü ile ilgili bir bilgim yok açıkçası ama kablolar zaten tamponun içerisinde birleşiyor ve beyniyle beraber bagajın sol gövdenin içine saklıyorlar, kablo göremezsiniz yani dışardan.

MuratFDR30

• MuratFDR30
« Yanıtla #2964 : Aralık 18, 2014, 10:51:58 ÖÖ »
Bu arada 10 bin bakımını yaptırdım geçen hafta hondacı kadir ustada fiyatları görmek isteyen arkadaşlar olursa;

Motor Yağı :                   65
Yağ Filtresi :                  10
Hava Filtresi :                25
Polen Filtresi :               20
Ön Fren Balataları :      110
Arka Z Rotlar :              80
Arka Kelepçe Lastiği :     35
Subab Ayarı :                85
İşçilik :                       100

Servisden difransiyel yağı aldım 45 TL toplam 575 TL Kadir Usta. Gaz filtresi ve gaz ayarı yapıldı daha sonra onada 60 TL verdim. Totalde bana 635 TL'e mal oldu.

2000CR-V

« Yanıtla #2965 : Aralık 19, 2014, 09:11:58 ÖÖ »
Bilgilendirme icin tesekkurler...

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2966 : Aralık 22, 2014, 01:06:12 ÖS »
Arkadaşlar selam,

Bizim araçlarda KIŞ lastiği zorunlu mu?Ayrıca zincir takmamız gerekirse ön lastiklere mi?Arka lastiklere mi? takmamız gerekir.Yakında uzun bir yolcluk var.Önce Sivas ordanda Gaziantep'e ineceğim.Malum kış mevsimi havalarda kötüleşecek diyorlar yolda gerekecek gibi görünüyor.

Nehir_gozlum

« Yanıtla #2967 : Aralık 22, 2014, 02:21:11 ÖS »
Arkadaşlar selam,

Bizim araçlarda KIŞ lastiği zorunlu mu?Ayrıca zincir takmamız gerekirse ön lastiklere mi?Arka lastiklere mi? takmamız gerekir.Yakında uzun bir yolcluk var.Önce Sivas ordanda Gaziantep'e ineceğim.Malum kış mevsimi havalarda kötüleşecek diyorlar yolda gerekecek gibi görünüyor.

Kar lastiği zorunlu değil diye biliyorum. Sadece ticari araçlara zorunlu olması lazım. Ama kendi güvenliğiniz açısından hemde gideceğiz bölgelerin iklim şartlarını düşünürsek sizin için çok iyi olacaktır kar lastiği. Zincire gerek kalmaz bence. Kazasız belasız Hayırlı Yolculuklar dilerim.

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #2968 : Aralık 23, 2014, 12:43:59 ÖS »
Arkadaşlar selam,

Kar lastiği zorunlu değil diye biliyorum. Sadece ticari araçlara zorunlu olması lazım. Ama kendi güvenliğiniz açısından hemde gideceğiz bölgelerin iklim şartlarını düşünürsek sizin için çok iyi olacaktır kar lastiği. Zincire gerek kalmaz bence. Kazasız belasız Hayırlı Yolculuklar dilerim.

Sağolasın Teşekkür ederim.Bu arada zincir olayını İsoff. Mehmet Becce den öğrendim 4*4 lerde zincir mümkünse 4 lastiğe yoksa ön lastiklere takılması uygunmuş.Bilginiz olsun.

karlıdag52

« Yanıtla #2969 : Aralık 28, 2014, 01:09:07 ÖS »
       Yardım
Slm adım uğur ordu da yasıyorum 2 ay once 1999 model manuel crv aldık aracın ust kapak boğaz kelebegı hepsı değişti ama araçta sebebını bulamadığımız bı sorun var
 atiger sirali lpg takılı araç soğukken duzgun ama ısındığı zaman devir biraz düştüğün de titreme yapıyor ve gaz yemiyor 100 120 hıza cıktıgınız da ıse benzınle tup arasında geçişler yapıp duruyor rampa da gaz yemiyor istop edicek konuma geliyor ama motor soğukken böyle bir sıkıntı yok sadece ısındığı zaman yapıyor ayağınızı gazdan cekıp geri gaza bastığınızda hem araç kendını toplamıyor hem dusuk devırde kalkış yapıyormuşsunuz gıbı ırkılıp duruyor böyle bir sorun yasayan arkadaşımız varmı acaba şimdiden teşekkürler

2000CR-V

« Yanıtla #2970 : Aralık 28, 2014, 10:52:42 ÖS »
       Yardım
Slm adım uğur ordu da yasıyorum 2 ay once 1999 model manuel crv aldık aracın ust kapak boğaz kelebegı hepsı değişti ama araçta sebebını bulamadığımız bı sorun var
 atiger sirali lpg takılı araç soğukken duzgun ama ısındığı zaman devir biraz düştüğün de titreme yapıyor ve gaz yemiyor 100 120 hıza cıktıgınız da ıse benzınle tup arasında geçişler yapıp duruyor rampa da gaz yemiyor istop edicek konuma geliyor ama motor soğukken böyle bir sıkıntı yok sadece ısındığı zaman yapıyor ayağınızı gazdan cekıp geri gaza bastığınızda hem araç kendını toplamıyor hem dusuk devırde kalkış yapıyormuşsunuz gıbı ırkılıp duruyor böyle bir sorun yasayan arkadaşımız varmı acaba şimdiden teşekkürler

Ugur bey, bu motorlar LPG ile uyumludur ancak aracinizdaki sorun maalesef LPG montajindan kaynaklaniyor. Aracinizi baska bir LPG ustasina gosteriniz ve baska bir gozle sorununun teshis edilmesini temin ediniz.

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #2971 : Aralık 28, 2014, 11:01:26 ÖS »
       Yardım

Hocam aracınız benzinde de aynı sıkıntıyı yapıyor mu acaba?

meneger1973

« Yanıtla #2972 : Ocak 02, 2015, 10:40:45 ÖÖ »
selam 2000 model aracım rölanti arızası yaptı devir 1000 ila 3000 arasında geziyordu boşta ve parkta bu arıza oluyordu d veya r ye taktıgımda normale dönüyordu usta rölanti valfini iptal etti yenis servisten alına biliyormuş ancak servisi aradım parçanın fiyatı 1400 tl tamiri olmuyormuş şimdi aracı çalıştırdıgımda 3.5 dakka kendim gaz vermek zorunda kalıyorum ilk çalıştırmadaki yüksek devir kayboldu ustanın dedigine göre sorun olmazmış daha önce başına böyle bir olay gelen oldumu ve bu parçayı tamir eden bir usta varmı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

karmak

« Yanıtla #2973 : Ocak 03, 2015, 01:52:50 ÖS »
selam 2000 model aracım rölanti arızası yaptı devir 1000 ila 3000 arasında geziyordu boşta ve parkta bu arıza oluyordu d veya r ye taktıgımda normale dönüyordu usta rölanti valfini iptal etti yenis servisten alına biliyormuş ancak servisi aradım parçanın fiyatı 1400 tl tamiri olmuyormuş şimdi aracı çalıştırdıgımda 3.5 dakka kendim gaz vermek zorunda kalıyorum ilk çalıştırmadaki yüksek devir kayboldu ustanın dedigine göre sorun olmazmış daha önce başına böyle bir olay gelen oldumu ve bu parçayı tamir eden bir usta varmı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
şehriniz istanbulsa  honda  ferit yazın internete   telefonla  bıle  cevap  verırı  .
ayrıca  rolantı parcası temızlenebılen  bır  parca  bılgınıze.

karmak

« Yanıtla #2974 : Ocak 03, 2015, 02:18:47 ÖS »
31-12-tarıhlı kar ızlenımlerı
lastık 225-60-15 kış lastıği
basınç 35 ıken
eceabattan keşana kadar buz pıstı gıbı 2 vıtes 20-30 km
sonra
basınç 30 yapılır
araba olur traktor gıbı  butun patanaj yapanlar sağlı sollu geçilir  ve  11 saate ıstanbula varılır.
4-4 ne işe yarar karlı zemınde lastık basıncı dusunce araç nasıl gıder 
hepsını öğreten aracımı  yolda bırakmadan hedefe goturmesı   hemde tırların yolda kaldıgı zıncırlı araçların gıdemedıgı ortamda ...

mukemmel  araçlarımız  var  dostlar...
mersedes spor otomatık patı  cekerken  yanından  suzulerek gecmek yokmu  ...

her şey gonlunuzce olsun...