S.a. Merhaba ben ümit aydin istanbuldan aranıza katılıyorum kabul edersenız daha önceden açılan ve yazılan tüm konuları okudum cevaplar için teşekkür ederim şimdi sizlerden bir ricam var elimdeki imkanlar dahilinde alttakı lınktekı aracı almaya niyetim var.
araç 240 küsür binde bu kmde araç alınır mı ?
yada bu yaştakı araç alınır mı ?
araç manuel sırf manuellere bakıyorum. araç lpg li lpg ye geçince biraz düşme yapıyormuş nedendir ? tahmını olarak
bakımsızmıdır bılmıyorum araç bana biraz uzak ben istanbuldayım araç bir sıkıntısı da ıstavrozlarda boşluk var dıye ıstavroz dagıtmış neden dagılır dogrumudur ve şu an arka şaft takılı dgl muhtemelen arka diferansıyelde sıkıntı var diferansıyel bulabılırmıyım çıkma falan nekadara mall olur
birde bu araç lpg manuel 2.0 128 hp şehir içi şehir dışı ne kadar yakar lpg de 16 litre mi 18 litre mi ?
araç baya sıkıntılı aracın motorunda ve önden buyuk bı kazası yoksa biraz daha fiyatta indirim olursa almaya nıyetım var çunku en duşuk araçlar bıle 28 den başlıyor kararsız bır aşamadayım akıl fıkır verırsenız sevınırım herkese teşekkür ederim.
güncel yakıt tüketiminiz de benim için çok önmlı sonuçta şehiriçi agırlıklı kullanıcam manuel -otomtık belirtitsenız svnrim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-persembeye-kadar-bu-fiyat-327382576/detay
crv ile ilgili
1 mumkunse 1999 sonrası
2 150 hp gereklı
3 honda kullanacaksanız lpg yı unutun actıgı dert kazandıgınızın cok ustunde olur.
4 malum araclarda 10 yıl dan sonra yedek parca sorunu baslar honda ıse 10 sene suresınce karsılamakla yukumluyuz deyıp bırakıyor.
4 dıstrıbutor 2.500 tl turkıyede yok
5 honda sadece ama sadece orjınal parcada sorun cıkarmaz bobın alırsınız yan sanatı elınızde kalır yenısıde elınızde kalır yolda kalmanız sıkıntılarını geçin
6 arka saftı benzın tasarrufu olsun dıye sokmuslerdır.. onun cıkması vardır ancak ıstanbulda bır cok ustamız var once onları zıyaret edın derım
7 lpg kıtı nedır kac km de takılmıs
8 sız arac sahıbı olsanız pıyasası 30 olan bır aracı neden 23 e verırsınız.. sonra tekırdağdakı araba alım satımı yapanlar sıze yedırırmı aracı
9 sehır ıcı benzın yakar lpg ayarlı ıse 200 uzun yolda 270 km yapar bende 99 vardı ılk basta 175 km yapıyordu sonra 300 km yaptıgını bılırım uzun yolda
10 benım arac otomatık sanzımandı duzlerı bılmıyorum
11 bu aracla sehırler arası yola ben tavsıye etmem bakımı yapılmadıkca
12 159 sayfayı okudum demişsiniz orda yenı alınan aracla yapılması gerekenler yazılıydı
hayırlara vesıle olsun..