Hondalarda arıza ışığı %90 oksijen sensöründen kaynaklanıyor, bu ışığın yanması yakıtı olumsuz yönde etkiliyor, bide map sensörü var, map sensörünün temizlendiğini biliyorum oksijen sensörünün temizlenebileceğini pek düşünmüyorum fakat değiştirmeden önce temizleyip denemekte fayda var.
Yağ konusunda servisten satın alıp dışarda yaptırmak bence en mantıklısı, orjinal yağ kullanılması taraftarıyım sanırım bizim arabalara 6-7 litre arası gidiyor en son honda servisiinden 20 tl litre fiyatı almıştım, aldığım eleman değişmiş zamanında trigeri de değişitiğini söylemişte ben ona rağmen değiştirdim harbiden triger yeniydi ama içim rahatladı şimdi, yağa da el atacam ve arabanın keyfini sürecem.
Karmak hocam dediğin gibi bazı parçaların temizlenmesi lehimize, burdaki paylaşımlar ve edinilen tecrübelerle araba konusunda daha bilgili olunuyor.
Mesela benim 4 lü ikaz gece görüünmüyordu, geçen gün bi arkadaş paylaştı dedi düğmenin içinde ampülvar, söktüm ampülü buldum değiştirdim fıstık gibi oldu, bu şekilde bildiği bilgiyi paylaşan arkadaşa da burdan teşekkür ederim.