Youtube ye konan videolar çok açıklayıcı göstere göstere yapılmış, onlar kaynak olabilir kesinlikle. Sizin yaptığınız gibi denenmiş konular da arabalarımızı iyileştirme konusunda illa ki faydalı, forum çoğu konusunda kullanıcılar sorununu öğrenip ustaya öyle gidiyor hatta ustalara şu şekilde şu parçadan dolayı diye gösterecek kadar bilgi paylaşımı var. Bunun yanında sık iletişimden ötürü dostluklar da gelişiyor beni en çok mutlu eden tarafı da bu. Her ne kadar sanal ortamda olsak da başın sıkışınca sor çık git olmamasından yanayım.
Değişik coğrafya ve iklimlerde olduğumuzdan ötürü birden çok gözle arabalarımızdan edinemeyeceğimiz tecrübeyi ediniyoruz paylaşarak. Sizin Ferit usta gibi ustalar başka illerde de vardır ve bu ustaları da paylaşarak hem zamandan hem israftan kaçınmış da oluruz. Connect kullanırken İzmir'de ustamız vardı geleneksel pikniklerimiz olurdu çoğuna da sponsor olurdu, burda amaç sponsorluktan ziyada güven duyduğumuz bir grubun oluşumun üyesi olmak.
Ben istikrardan yanayım usta usta gezmektense bir yerde işlerimi görmek isterim bu da zamanla olacak şeyler, hondada yeniyim ve İzmir'de usta bulana kadar sıkıntı çekeceğim gibi görünüyo. Pazara çıkınca meyvecin, peynircin, sebzecin olur ya sadece parasını ödersin ama aldığın üründen ötürü şüphen olmaz, bu ortamı kurabileceğim bir usta arayışı içindeyim.
Biraz araba konusunu dağıtmış olabilirim belki ama gönlümden geçenleri ve beklentilerimi söylemek istedim, maruz görün, sevgilerimle