D Ü Z E L T M E
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar birkaç gün önce yayımladığım bir yazı vardı:---------------------------------------------------------------------
''Selam arkadaşlar....
1998 Model Honda CR-V kullanıcısıyım, aracım 168.000 km de
10 numara severek kullandığım bir araç, aracımı nufus artışından dolayı istemeyerekte olsa satmak zorundayım artık sığamıyorum, bu forma yazmamın sebebi özellikle severk bu aracı bilen benim gibi bakacak birinin alması taraftarıyım araç MANUEL vites bunu belirteyim,ön takım, yağ filitresi antifiriz, bujiler, buji kablosu, v.b. aklıma şu an gelmeyen herşey yenidir. lastikler bir sene olacak ama çok iyi durumda, memur olduğum için ancak hafta sonları biniyorum araç garajda duruyor LPG li ses sistemi 10 numara gerçi burada hondayı anlatmaya gerek yok, herkes bu araçları bilir, son olarak aracın masraflarını söyleyeyim 1- Ekzoz girişinde bulunan okzijen sensörü değişecek (140.00-150.00 tl civarı) 2- Arka sağ arka tekerde yanılmıyorsam aks körüğü lastiği yırtılmış (15.00-25.00 tl arası) 3- Eksozun araca bağlantı yerinde minik bir yırtık var 1cm bile yok (kaynak için para alırlar mı bilmiyorum yada ne kadar) SSöylediklerim Trabzon yetkili honda servisi tarafından komple arıza tespiti yaptırmam sonucu çıkmıştır. kayıtlıdır.
İlgilenen arkadaşlar e-mail adresime yazın lütfen:
demir.bunyamin@hotmail.com ''
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yazıda belirttiğim arızalar halledilmiştir araç şu an kusursuzdur sıfır masraf 10 numara bir araç