Arabamı ustaya ya da servise götürmem lazım ama fırsat bulamadım bir türlü, daha doğrusu maddi olarak hazırlık yapıyorum
Burda ele aldığımız konuları not ediyorum sürekli, ustaya gittiğimde istenmeyen müşteri olucam sanırım. Bocsh bayisine gitmiştim 2-3 hafta kadar önce oo abi honda bu bin arkana bakma dediler bi daha da fırsatım olmadı.
tunci kardeş bugün ustama gitti %90 lastik dedi şaft baktı direksiyon baktı ön takım filan arabada sorun yok dedi yazlık lastikleri takınca bakalım birde dedi hala yapıyosa bilyaya bakarız dedi yağ değiştirdim arabadan antifiriz akıyodu radyatör değiştirmiştim ondan sandım usta baktı radyatörden değil işe bak lpg için takılan su borularını direksiyon mafsalına degdirmişler iki boruyuda direksiyon döndükçe yemiş delinmiş. onları yaptırdım. arıza lambası habire yanıp duruyo bazen sönüyo kaç sefer götürdüm bi daha yapmaz diyolar yine aynı fakir gaz karışımı arızası veriyo lpg takarken bi hatamı yaptılar yoksa atiker mi böyle anlamadım ya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
ayrıca yol bilgisayarı gibi şu alet benimde hoşuma gitti saglam deger gösteriyosa biz takabilrmiyiz acaba alsak
ya çok oluyorumda arkadaşlar sizleride bilgilendiriyim belki faydam olur dedim kumandamın kutusu kırıktı 25 ya aldım pil de 5 tl birde uzaktan kumandalı anahtar yaptırıyım dedim adam anahtarı yaptı immobilizer kopyaladı kontagı çalıştırdı kapılar kumandadan çalışmadı pazartesi yine bakacaz sanırım arac kendini korumaya aldı dedi