Herkese iyi günler diliyorum;
Öncelikle aranıza yeni katıldım, uzun zamandır araştırıyorum gerek forum sitelerini gerek yetkili honda servisini gerekse sanayi ustalarını ama benim derdime derman olacak kimseyi bulamadım honda civic fd6 2008-2012 kullanıcıları yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bu araçların genelinde benim arabamda yok öyle bir sorun diyenin aracınıda kullandım ama çoğunda bu sorun var. Ya fark edilmiyor yada benim gibi takıntılı davranmayıp o şekilde kullanılmaya devam ediliyor. Bu araçlar derin bir çukurdan geçince arkasını sağa veya sola sallama yapıyor köprü,viyadüklerde bulunan uzun demir kasislerinden 50 km ve üzeri hızda geçince arkasını root ayarına göre kimi araçlarda sağa kimi araçlarda sola atıyor bu neden kaynaklı oluyor sorunu çözen varmı arabadan soğudum resmen teşekkürler.
Not:(4 tekere root ve balans ayarı yapıldı milimi milimine cihaza bağlanıp ayarlandı ve denendi) İşe yaramadı
*bağımsız amortisör deniliyor ama bu normal bir sallantı değil arkası çok acayip kayma yapıyor* Beni ikna etmedi
*kamber açıları genel olarak bozuk bütün Hondalarda tek tekeri biraz daha içe kapalı eğri duruyor* Ve bunlara ayar yapılamıyormu? Aksi taktirde lastikleri gereksiz içeriden yiyor.