Petrol zaten o kadar pahalı bir yakıt değil,sadece bizim ülkemize özel inanılmaz vergilerle biz o şekilde satın alıyoruz.Gürcüler bu vergi olayını henüz abartmamış bu kadar.O yüzden hesaplı.Tabi adamlar savaş mavaş bi yıkım yaşadı,zaten işgücü ucuz az para alıyorlar.Devlet bir de ben bunların kullandıkları arabaya vergi koymayayım,gümrğk koymayayım demiş.Rahatlıkla içeri istediğiniz aracı sokabiliyorsunuz yurtdışından.Geneli Alman,amerikadan ve diğer avrupa ülkelerinden de çok ithal araba var.Dün Batumdaydım.sanırım 95 model siyah eg hatchback SİR vardı 3.500 LARİ idi fiyatı.VTİlar,preludeler,civic coupeler ama hepsi temiz arabalar,işte aşağı yukarı 3200 Türk Lirası

zaten E36 kasanın haddi hesabı yok,2500-3000 lari.Tabi hayatımız boyunca göremeyeceğimiz Japon otomobilleri de cabası.Ağzın açık dolaştım.Ve çok kötü şöförler,araçları kaza yapınca o parça değişmeden devam ediyo.Önü komple olmayan çok araba var,tampon far vs.Yedek parça olayı yok

Çok kötüyse atıp yenisi alıyor adam.Bir nevi avrupanın otomobil çöplüğü olmuş.Ama şahsi fikrim gözünü seveyim öyle çöplüğün!