Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 283023 defa)

Turquake

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #250 : Nisan 12, 2010, 04:10:55 ÖS »
Petrol zaten o kadar pahalı bir yakıt değil,sadece bizim ülkemize özel inanılmaz vergilerle biz o şekilde satın alıyoruz.Gürcüler bu vergi olayını henüz abartmamış bu kadar.O yüzden hesaplı.Tabi adamlar savaş mavaş bi yıkım yaşadı,zaten işgücü ucuz az para alıyorlar.Devlet bir de ben bunların kullandıkları arabaya vergi koymayayım,gümrğk koymayayım demiş.Rahatlıkla içeri istediğiniz aracı sokabiliyorsunuz yurtdışından.Geneli Alman,amerikadan ve diğer avrupa ülkelerinden de çok ithal araba var.Dün Batumdaydım.sanırım 95 model siyah eg hatchback SİR vardı 3.500 LARİ idi fiyatı.VTİlar,preludeler,civic coupeler ama hepsi temiz arabalar,işte aşağı yukarı 3200 Türk Lirası  >ag zaten E36 kasanın haddi hesabı yok,2500-3000 lari.Tabi hayatımız boyunca göremeyeceğimiz Japon otomobilleri de cabası.Ağzın açık dolaştım.Ve çok kötü şöförler,araçları kaza yapınca o parça değişmeden devam ediyo.Önü komple olmayan çok araba var,tampon far vs.Yedek parça olayı yok :D Çok kötüyse atıp yenisi alıyor adam.Bir nevi avrupanın otomobil çöplüğü olmuş.Ama şahsi fikrim gözünü seveyim öyle çöplüğün! :D

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #251 : Nisan 13, 2010, 12:06:36 ÖS »
Integra orjinal teyibi burda satılıyordu 80tl istiyorlardı eğer lzm ise bir sorgulat?
Integranın ön tampon demirlerini göreniniz yok sanırım Integra ile Civic sağlamlık yönünden bir tutulmaz yani ön arka tampon barlarını görmenizi isterim her biri en az 25KG gelir yani rahat..
Gürcistan'da mı avrupa birliği üye ülkesi araçlar o kadar ucuz orda ve benzin ucuz? bi Gürcüler kadar olamadık desene..:)

aynen katılıyorum ben jdm farlarımı takarken orj farları sökmek için sökmüştüm oldukca sağlam bir tamponu var.

Turquake

« Yanıtla #252 : Nisan 16, 2010, 12:53:23 ÖÖ »
Evet integracılar,yeni bir sorun daha:D Honda civic coiloverları integraya uyar mı?yada integraya hangi modelin coiloverı uyar?92-95 eg,crx,96-01 civic ???

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #253 : Nisan 20, 2010, 11:21:37 ÖÖ »
Evet integracılar,yeni bir sorun daha:D Honda civic coiloverları integraya uyar mı?yada integraya hangi modelin coiloverı uyar?92-95 eg,crx,96-01 civic ???
Unut onları hiçbiri uymaz ne EG kasanın ne EK kasaların Coilover'ları uyar bizim DB1'lere Bizim araçlara Coilspring yay olarak satılıyor piyasada şu an var sıfır olarak 350TL zannedersem fiyatı..

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #254 : Nisan 22, 2010, 01:21:50 ÖS »
Unut onları hiçbiri uymaz ne EG kasanın ne EK kasaların Coilover'ları uyar bizim DB1'lere Bizim araçlara Coilspring yay olarak satılıyor piyasada şu an var sıfır olarak 350TL zannedersem fiyatı..

ilerde bende yayları değiştirmek istiyordum bu bilgiyi aldığım iyi oldu benim teg pek esnemiyor fren mesafesi konfor açısından yay çok önemli.

timucintt

« Yanıtla #255 : Nisan 22, 2010, 01:52:38 ÖS »
o uyduruk coil yaylar aracınızın amartisörünü becermekten başka bir işe yaramaz... 1000 dolara skunk2 getirdik bir arkadaşa... mükemmel ayarda düştü ve araç acağip yol tutar ve yumaşdı.. kesinlikle tafsiye ederim.. sonuçta bir çoğumuz halen orijinal amartisörünü kullanıyoruz ( mesela ben ) 20 yıllılar ne kadar sağlam olsalarda zamanla taş kesiliyorlar... değişmekte fayda var komple... ama kaliteli marka alınız :d Ucuza coil yaymış yok normal helezonmuş bence hiç yormayın aracı komple amartisör takımı alın.... almışkende arka lower arm ve ön üst kamber kiti alın tadından yenmez valla :D

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #256 : Nisan 23, 2010, 03:41:26 ÖS »
o uyduruk coil yaylar aracınızın amartisörünü becermekten başka bir işe yaramaz... 1000 dolara skunk2 getirdik bir arkadaşa... mükemmel ayarda düştü ve araç acağip yol tutar ve yumaşdı.. kesinlikle tafsiye ederim.. sonuçta bir çoğumuz halen orijinal amartisörünü kullanıyoruz ( mesela ben ) 20 yıllılar ne kadar sağlam olsalarda zamanla taş kesiliyorlar... değişmekte fayda var komple... ama kaliteli marka alınız :d Ucuza coil yaymış yok normal helezonmuş bence hiç yormayın aracı komple amartisör takımı alın.... almışkende arka lower arm ve ön üst kamber kiti alın tadından yenmez valla :D

ne güzel demişssin ahh şu paranın gözü kör olsun yoksa değer valla yapmaya.

normalde bizim teg ler yol tutuşuylada ünlüdür ama bu aksamlardan dolayı zamanla biraz salma oluyor ben öyle hissediyorum şahsen.

Turquake

« Yanıtla #257 : Nisan 25, 2010, 02:05:54 ÖÖ »
Valla aslında ben amortisörlerimden çok memnunum.Ama yüksekliği düşürmek istiyorum.Gerçi bu yükseklik sanki bizim integralara konforu sağlayan.Geçen rot balans ayarına gittim.Adam: Ya bu arabanın ön düzeni mercedes gibi aynı! dedi.Çok şaşırdı.Fakat leylek gibi duruyor yahu.Valla coilover bulmuştum almanyadan onu getirtecektim uysaydı eg kasalar.Tabi skunk2 kesinlikle tartışılmaz ama 1000 dolar gerçekten çok para.Hiç girmemek en iyisi :D

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #259 : Nisan 26, 2010, 11:39:20 ÖÖ »
sen neler koymuşsun öyle yahu bazılarını bende tam cözemedim ama belliki teg lerimize taksak hem şekil hemde özellik katacaklar ahh ahhh :))

Mahmut27

« Yanıtla #260 : Nisan 27, 2010, 07:17:14 ÖS »
Merhaba arkadaşlar bu integra işi tam bir hastalıkmış. Size sormak istediğim aşağıda linkte olan teg hakkındaki görüşleriniz.
http://www.sahibinden.com/bu_paraya_bu_karizma_fazla_jdm_style_-33WQQaXQQ23913540WQQpXQQdisplayitem

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #261 : Nisan 28, 2010, 12:48:49 ÖS »
arkadaşım arac çok temize benziyor izmirdeymiş bende izmirdeyim baktır eğer dediği gibiyse al derim haa 11.750 olmaz 11 olur pazarlığınıda yap tabi.

cantları oldukça güzelmiş bende böyle bişey düşünüyorum ilerde.

fsunnetci

« Yanıtla #262 : Nisan 28, 2010, 02:23:04 ÖS »
Araç çok temiz duruyor rengi yeter zaten bu renk çok hoşuma gidiyor iç döşemeleride bej olduğundan çok yakışıyor bu rank integralara.LPG'de var hazır bence 10bin lira gayet normal böyle bir araç için..üzerindeki jantlar güzel durmuş ama imkan meselesi 10bin verirdim ben bu araca hakkıdır bence..

fsunnetci

« Yanıtla #263 : Nisan 28, 2010, 02:59:16 ÖS »
Birde kamber kit konusu var tabi;) ebayda iki tip ön kamber kiti var biri çatal şeklinde diğeri 4 parçalı vidalı bi set:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SKUNK2-90-93-Acura-Integra-Front-Rear-Camber-Kit-DA-DB-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem51900f2e5bQQitemZ350309264987QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Tamam bunları anladık.peki bu ne? :
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ADJUSTABLE-FRONT-CAMBER-KIT-1990-1993-Acura-Integra-DA-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a061f67d2QQitemZ180491347922QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Ve bu? :
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cusco-Front-Lower-Tie-Bar-Civic-CRX-EF-Integra-DA-JDM-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f0d408eaQQitemZ300393171178QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Birde lower control arm nedir?amacı nedir yani?değiştirip bunu alınca aracımda ne değişecek?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Skunk2-Lower-Control-Arm-Acura-Integra-90-91-92-93-DA-C-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem414e4a5e93QQitemZ280486370963QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
Bu linktekiler Kamber kitleri  lastiklerin açılarını bu ayarlı kamber kitleri ile açıp kapatabilirsiniz bunu araçlarına geniş ofsetli jant koyanlar kullanır genelde veya araçlarının arka lastiklerini mercedeslerin yük binince veya sürat yaprken arka lastikleri dışa doğru açtığı anki görüntüyü elde etmek isteyenler kullanırlar :emo
Toyota AE101 kasa araçlarında bunu standard olarak koymuş yani ayarlı kamber var araçta ve ön arka kamber ayarı yapabiliyorsunuz :con
Çokta önemli bir ekipman değil neden derseniz zurnanın son deliği bu kamber kiti standard araç sahiplerinin kullanmayacağı bir parça sonuçta. <nohapy

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #264 : Nisan 28, 2010, 05:46:46 ÖS »
acıklama için sağol dostum bencede işlevsel bir özelliği yoksa hacette yok bu gibi parçalara.

Turquake

« Yanıtla #265 : Nisan 29, 2010, 11:18:02 ÖS »
Hadi ya?! Corollamın o zaman kamber ayarı mı var standart? Anaa bi bakayım şuna yahu :D Bilgiler için teşekkür ederim;) Kamber kitlerin bu işe yaradığını biliyorum zaten,Bunları kullanmak için coilover olmalı bence araçta.Yoksa lastiklerin iç taraflarını yer böyle bir görüntü elde etmek.İntegralarda kamberler ayarlanıp lastikleri dışa doğru açmak bence çok sık bir görüntü ortaya çıkarıyor.Tabi dediğiniz gibi standart halde en son düşünülecek şey;)Bende AE 101 GLİ de var,valla merak ettim.Hiç o gözle bakmamıştım,inceliyeceğim standart kamber ayarı olayını:D

Mahmut27

« Yanıtla #266 : Mayıs 01, 2010, 09:31:29 ÖÖ »
Arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz yorumlar için imkan olsa jant larla birlikte almayı düşünüyorum ama kısmet.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #267 : Mayıs 01, 2010, 11:04:30 ÖÖ »
hayırlısı olsun mahmut bencede düşün.

kamber olayıda dediğiniz gibi artık son nokta.

MH_MT35

« Yanıtla #268 : Mayıs 02, 2010, 02:57:58 ÖÖ »
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Benimde 1991 model bir Tegim var ve aracıma hayranım,tabi bu bu hayranlık sadece beni değil çevredemki herkesi de kapsıyor.İnsanlar arabayı sordukça içimi bir gurur kaplıyor.Yalnız aracımla ilgili yaşının verdiği bazı problemlerimde yok değil.En öncelikli sorunum sileceklerle ilgili.Tegim otomatik vites;vitesi D-R-S-2 pozisyonlarından herhangibi birine getirdiğimde ve el firenini indirdiğimde silecekler çalışmaya başlıyor 10-15 saniye bazen 3 dakika kadar çalışmaya başlıyor ve sonra silecekler duruyor,bazen bu sorunu hiç yapmıyor,bazende ilk çalıştırdıktan sonra ilk başta belirttiğim gibi yapıyor.Sorunumu çözmede yardımcı olursanız beni çok mesut ve bahtiyar edersiniz.Çünkü araba çok karizmatik ve güçlü fakat durduk yerde silcekler çalışmaya başlayınca bütün karizma çiziliyor.....

4g_civic

« Yanıtla #269 : Mayıs 02, 2010, 09:24:26 ÖS »
İlginç bi sorun... :s

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #270 : Mayıs 03, 2010, 02:19:35 ÖS »
ENTERESANN :) bendekide otomatik ve komle şanzıman felan yaptırdım ikisinin arasında nasıl bir bağ var anlayamadım sanırım senden önceki sahibinin enteresan bir oto elektrikcisi varmış.

yorumumu sakın yanlış anlama aklıma ilk gelen şeyi yazdım çok farklı bir sorunda olabilir düzgün bir ustaya göstermedinmi ki teg i

birde merak ettim varsa bi kaç foto ekle.

hatta bende ekliyim şimdi.

ursus

« Yanıtla #271 : Mayıs 03, 2010, 04:52:00 ÖS »
Hadi ya?! Corollamın o zaman kamber ayarı mı var standart? Anaa bi bakayım şuna yahu :D Bilgiler için teşekkür ederim;) Kamber kitlerin bu işe yaradığını biliyorum zaten,Bunları kullanmak için coilover olmalı bence araçta.Yoksa lastiklerin iç taraflarını yer böyle bir görüntü elde etmek.İntegralarda kamberler ayarlanıp lastikleri dışa doğru açmak bence çok sık bir görüntü ortaya çıkarıyor.Tabi dediğiniz gibi standart halde en son düşünülecek şey;)Bende AE 101 GLİ de var,valla merak ettim.Hiç o gözle bakmamıştım,inceliyeceğim standart kamber ayarı olayını:D

hocam baktıysan bana da haber ver :D

MH_MT35

« Yanıtla #272 : Mayıs 03, 2010, 09:41:31 ÖS »
HEKTOR kardeş bulunduğum yerdeki elektrikçiler pek yanaşmak istemiyorlar arabaya,bildikleri gördükleri bir araba değil(ÖMÜR HAYATLARINDA BÖYLE BİR ARABA NE GÖRDÜKLERİ NEDE GÖREBİLECEKLERİ İÇİN......).Ayrıca Tegimde bu sorun daha önce yoktu 1-1.5 aylık bir mesele ama genede mühim değil arabam benim için en kral arabadan daha asil Rolls Royce'dan bile.İzmir'de gerçek bir Teg ustası varmı bildiğiniz?(Özellikle Cotech Ustası sadece İntegra için)veya gerçekten iyi bir oto elektrik ustası.Ayrıca Tegimi komple bir bakımdan geçirmek istiyorum ufak tefek sorunları için.Tavsiye edebileceğiniz Özel Honda Servisi varmı veya Honda ustası.Bu arada Senin Tegin rengi çok hoş bir renk iç rengiyle birlikte çok canavar duruyor.

MH_MT35

« Yanıtla #273 : Mayıs 03, 2010, 09:59:16 ÖS »

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #274 : Mayıs 05, 2010, 12:39:40 ÖS »
HEKTOR kardeş bulunduğum yerdeki elektrikçiler pek yanaşmak istemiyorlar arabaya,bildikleri gördükleri bir araba değil(ÖMÜR HAYATLARINDA BÖYLE BİR ARABA NE GÖRDÜKLERİ NEDE GÖREBİLECEKLERİ İÇİN......).Ayrıca Tegimde bu sorun daha önce yoktu 1-1.5 aylık bir mesele ama genede mühim değil arabam benim için en kral arabadan daha asil Rolls Royce'dan bile.İzmir'de gerçek bir Teg ustası varmı bildiğiniz?(Özellikle Cotech Ustası sadece İntegra için)veya gerçekten iyi bir oto elektrik ustası.Ayrıca Tegimi komple bir bakımdan geçirmek istiyorum ufak tefek sorunları için.Tavsiye edebileceğiniz Özel Honda Servisi varmı veya Honda ustası.Bu arada Senin Tegin rengi çok hoş bir renk iç rengiyle birlikte çok canavar duruyor.

sen izmirdemisin eğer öyleyse tavsiyem.

şanzuman için 2.sanayi uygunlar ota refik usta.

motor için 3.sanayi apo usta arapta derler.

elektirik ve klima için 3.sanyi murat usta. bu usta senin sorunu halleder bence benim s4 ışığı uyarı veriyordu 5 dk halletti.
hatta bugünlerde tekrar gidicem ona bazen motora benzin gelmiyor direksiyonun altındaki rolede sorun var tamirci arkadaşımın yanindaki alektirikci tırstı ellemeye.:))

buarada iltifatın için teşekkürler kıymatini bilmeye çalışıyoruz tek kusuru bu araçların yaşı oda bu fiyatlara bu özellikte araç almamızı sağlıyor ya neyse. cümleten kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim arkadaşlar.
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2010, 12:42:29 ÖS Gönderen: HEKTOR-TEG »