Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 283013 defa)

Turquake

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #300 : Mayıs 24, 2010, 07:30:04 ÖS »
İşte bu!Haydi bakalım integracılar,güçlenelimyavaş yavaş :D İntegra alan yeni arkadaşlara hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmalarını diliyorum.

X-TEAM

« Yanıtla #301 : Mayıs 24, 2010, 09:40:10 ÖS »
çok teşekkürler...

apollo52

« Yanıtla #302 : Mayıs 24, 2010, 09:58:02 ÖS »
Hayrlı olsun beyler.
Teg,
Konforda Teg... Sporda Teg... Havada mı Teg Teg...:):):)

Mahmut27

« Yanıtla #303 : Mayıs 25, 2010, 10:24:49 ÖÖ »
Allah razı olsun arkadaşlar, Allah kazadan beladan esirgesin.

Bu arabada hızlı gitmek marifet değil sakin kullanmak marifetmiş. <783^2
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 10:25:38 ÖÖ Gönderen: Mahmut27 »

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #304 : Mayıs 25, 2010, 12:46:36 ÖS »
civicex

AHH BEEE dostum 2 mesaj üste altın değerinde bir resim koydum (ikinci resim ) bu sorduğunla ilgili onu kopyala pc de zoomla bak ne bilgiler var orda aradağınıda bulaçaksın ii seyirler. :)

mahmut alıpta memnun kaldığına çok sevindim ama kafamı şişirdin be kardeşim telefonda 45 dk hahaa şaka bi yana kazasız belasız bi inş. hız konusunda katılıyorum ama kaymak gibi asvaltıda gördümmü kimse beni vitesi S e çekmeme engel olamıyor. çok yeni model üzüyorum çokkkk :))

arkadaşlar JDM farlarımı yine teg sahibi olan bir arkadaşımla ANGEL olarak takasladık bi kaç resim koyuyorum yorumlarınız benim için önemli.

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #305 : Mayıs 25, 2010, 12:51:33 ÖS »
çok iyi maşallah 92lerin ön tamponuda bambaşka gösteriyor yani.. >=ok

Mahmut27

« Yanıtla #306 : Mayıs 25, 2010, 12:56:58 ÖS »
Tek kelime ile mükemmel olmuş. Bu arabaya herşey gidiyor valla!

Bu tamponun fiyatı nedir acaba, çok hoşuma gidiyor değiştirsem mi?
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 12:58:17 ÖS Gönderen: Mahmut27 »

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #307 : Mayıs 25, 2010, 01:17:01 ÖS »
eyw sağolun beğendiğinize sevindim.

mahmut bu tampon gerçek 92 face off larda var yalnız bulmak çok çok zor. hatta farları değiştirdiğim arkadaş tamponlarıda değişmek istedi ben kararsız kaldım bide uğraşmak istemedim tabi onun tamponlarda özel yapım dur bi resim koyayım.

bu aracın sahibide benim tampondan aramış çıkma felan bulamamış. aslında ön ek lazım benimkine ozaman tam göstericek kendini yada yaptırömak lazım.
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 01:18:50 ÖS Gönderen: HEKTOR-TEG »

fsunnetci

« Yanıtla #308 : Mayıs 25, 2010, 01:23:58 ÖS »
Hahaytt ah murat abi bana o yüzden 92 tamponu soruyordu demek hektor-teg  senin tamponu gözüne kestirmiş :)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #309 : Mayıs 25, 2010, 04:17:50 ÖS »
sen muratı tanıyormusun izmirdesin sanırım. :)) hahaa murat tam hastası bu işin yahu burayı söyledim yakında katılır bize.

vınce

« Yanıtla #310 : Mayıs 25, 2010, 06:45:58 ÖS »
ben gelmeden resimerim gelmiş bile zaten:)))))))) evet arkadaşlar bende geldim aranıza gördüğüm kadarıyla baya bir teg ci burada toplanmış gerci eminimcoğunuz benim arabayı biliyorsunuzdur nuri arkadaşım söyledi bende geldim marım keyifli sohbet lerimiz olur bir kaç resmimi koymaya calışacağım tekrar herkeze merhaba >=ok

vınce

« Yanıtla #311 : Mayıs 25, 2010, 07:07:01 ÖS »

arkadaşlar ben size sahibinden com daki linkinide koyayım cünki burdan cok geç yüklüyor ve site kapandığından koyamıyorum gerisini merak een olursa diğer bilgilerini orda ayrıntılıyazılı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-integra-integra-teg/detay

gerci şuan farlar jdm oldu ama yeni cekince koyarım resimlerini tşk.
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 07:09:21 ÖS Gönderen: vınce »

apollo52

« Yanıtla #312 : Mayıs 25, 2010, 08:46:27 ÖS »
canavar yaav
bu farlar hakkında bilgi verebilir misiniz fiyat kullanım gibi şimdiden sağoln...
Teg,
Konforda Teg... Sporda Teg... Havada mı Teg Teg...

X-TEAM

« Yanıtla #313 : Mayıs 25, 2010, 09:51:48 ÖS »
evet arkadaşlar,

JDM ve angel farlar hakkında kullanım bilgisi verebilir misiniz? hangisi daha iyi aydınlatıyor? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim...

bir de çok yeni teg sahibiyim! alt takımdaki parçaların birçoğunun CIVIC ile aynı olduğunu duydum doğru mu?

Turquake

« Yanıtla #314 : Mayıs 25, 2010, 10:52:39 ÖS »
Hektör-Teg,angellar hayırlı olsun,ben de angel aldım.1 ay kadar oluyor.17 yıllık farlar artık sıkıntı yaratıyordu.Siyah zemin jdm farlar ışığı çok dağıtıyor dediler.Bende düşünüp taşınıp angel far aldım.Bir tek sislere mercekleri takmış olmaları canımı sıktı.Onu da oraya sığdırabilmek için cama bombe yapmışlar.Bu da çirkin bence.Ama etraftan çok güzel yorumlar alıyorum.Öle yada böyle göz
m alıştı sonuçta hem daha karizmatik bi görüntü var hemde gece önümü yolumu görebiliyorum.Gelelim artı eksi bölümüne.97 ae 101 corollamda da angel far var.Ama markası junyan ve mercekleri ebnce çok kaliteli,aydınlatma çok güzel.İntegra ya aldığım bu farlar ve bildiğim kadarıyla hepsi aynı marka:Eagle eyes marka.şimdi sislere mercek koymaları kötü olmuş.ben de sislere xenon kit taktım.Gece sislerle geziyorum kısa far niyetine ama ışık dağıtımı corolla kadar güzel değil yinede yeterli.kısa ve uzunlar da o kadar güzel değil ama zaten ihtayacınız olmuyor.Polis görünce ne olur ne olmaz hesabı sisleri kapatıyorum ve sarı farlarla yola devam;)

Turquake

« Yanıtla #315 : Mayıs 25, 2010, 10:55:30 ÖS »
Bana acilinden coil spring lazım arkadaşlar.bi leylekliği kaldı ya çözülmedik :D Bi el atın şu konuya be;)

vınce

« Yanıtla #316 : Mayıs 25, 2010, 11:10:27 ÖS »
şimdi öncelikl arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama eski bir teg ciyim ve bu arabalarla ilgilide baya bir tanınır oldum şimdi angelları ben uzun zaman kullandım ama xenonlarla kullandım ve bir sorun yaşamadım ve bayada bir tadını cıkardım ama daha bir iki gn önce jdm fara gectim ama o gün malesef frn tamir takımımdaki sorun yüzünde arabam garajda yatıyor ve sanırım 1 ay yatacak cünki parca yurt dışından gelecek beklyorum malum frensiz ki böyle hızlı arabalarda özellikle pek binilmez yani jdm farın nasıl olacağı hakkında pek bir şey şimdilik söyleyemeyeceğim gerci onada xenon taktım ama eminim soru cıkarmayacaktır birazda jdm farın tadını cıkaracağım inşallah ozaman size fikir vere biirim şimdilik pek bişey söyleyemeyeceğim ama görntü gayet hoş oluyor bu arabada takan bazı teg ci arkadaşlar var ve gercekten hoş durmuş bendede fena durmadı sanırım cıvıc lerle uyma konusuna gelince evet bircok parca uyuyor kolay kolay orun cıkaran bir araba değildir ve gercekten keyifli ve yapığınız her modifyeyi cok iyi taşır ben her zaman söylerim integra bir ayrıcalıktır her ne kadar yeni nesil SI veya CIVIC  leri sevsde bu araçlar bence cok ayrıcalıklı aabalar elimden geldiğince forum da sizerin merak ettiğiniz şeyler konusuna yardımcı olmaya calışırım benim aracıma uyguladıklarımı merak  edenler linkimden sahibinden komdaki arabamla ilgili herşeyi öğrene bilirler ve uygulamak isteyenherkezede yardımcı olurum şimdilik bunları yazdım tekrar herkeze merhaba diyorum  >=ok

fsunnetci

« Yanıtla #317 : Mayıs 26, 2010, 10:11:31 ÖÖ »
ben gelmeden resimerim gelmiş bile zaten:)))))))) evet arkadaşlar bende geldim aranıza gördüğüm kadarıyla baya bir teg ci burada toplanmış gerci eminimcoğunuz benim arabayı biliyorsunuzdur nuri arkadaşım söyledi bende geldim marım keyifli sohbet lerimiz olur bir kaç resmimi koymaya calışacağım tekrar herkeze merhaba >=ok
Vayyy murat abi hoşgeldin sefalar getirdin... >=ok
İntegracı sayısı yavaş yavaş artıyor abi durum onu gösteriyor Senin arabanın resimleri senden önce geldi bu siteye >%6rol
Aramıza hoşgeldin .... :emo

fsunnetci

« Yanıtla #318 : Mayıs 26, 2010, 10:12:55 ÖÖ »
sen muratı tanıyormusun izmirdesin sanırım. :)) hahaa murat tam hastası bu işin yahu burayı söyledim yakında katılır bize.
evet tanıyorum ama İzmirde değilim İstanbuldayım <nohapy

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #319 : Mayıs 26, 2010, 11:42:16 ÖÖ »
ee boş durmuyoruz gördüğün gibi :) takaslar davetler herdaim devam.

murat hoşgeldin. dün akşam iyice bi konturol ettimde far ayarlarım oldukça  ii şansıma yoksa sök tak ayarla uğraştırcaktı beni.

Turquake sen kendine göre ayarlamışsın far olayını bende şuan zenon yok. benimkiler biraz karmaşık yanıyor fikir verin bana.

şimdi kısalar büyük çanakta yanıyor sisler merçeklerde. ama uzunları açınca kısa ve sis (merçek) kapanıyor ve uzun farlara uydurmasyon beyaz bi ampul taktık oda uzun için çok zayıf kalıyor bende onalrı gündüz hava iyice kararana kadar şekil olsun diye yakıyorum.

şimdi kısalara zenon ve sislerede zenonmu takmalıyım kafam karıştı yahu. :))

esen_09

• internet Satış mağazamız için tıklayın
« Yanıtla #320 : Mayıs 26, 2010, 01:07:33 ÖS »
arkadaşlar  coilspring buldum 250tlye fakat satan şahıs takma 1 ay sonra satmazsın direk atarsın  dedi çok sert oluyormuş ..yay takıyım dedim oda yurtdışından gelicek 10 gün beklersin dedi kararsız kaldım. birde eksoz sistemi 60 lık düz borudan 4-1 headers kullanarak üst devirlerimin canlanacağını söylediler sizlerden de bir yorum alıyım dedim

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #321 : Mayıs 26, 2010, 01:53:00 ÖS »
coilspring kullanmadım hiç ama aramızada kullanan var sanırım. şahsen benimkanım olsa  denemek isterdim benimkilerde çok sert şuan.

header kullanan var vınce cevap yazıcaktır sana sanırım.

Turquake

« Yanıtla #322 : Mayıs 26, 2010, 02:11:18 ÖS »
Hektor,ben normal bağlantıyı aynen yaptırdım.Ama mercek farda xenon kullanma taraftarı olduğum için her ne kadar çok yanlış yerde olduğunu düşünsemde mercek fara yani sis görevi görenlere xenonu taktırdım.Doğal olarak sis düğmesini açınca yanıyorlar,ama uzun ve kısalarımda yerli yerinde duruyor.Ben o çanaklardaki ışıkların çok zayıf olduğunu gördüm.mesela sisli havada xenonlarla birlikte sis farı niyetine kısaları açıyorum.tabi sarı ampul olduğu için daha iyi oluyor.yani sis farı düğmem açık konumda parkları açtığımda sisler(xenon)devreye giriyor ve aydınlatma gayet güzel(diğer çanaklara göre)hatta bıulabilirsem 3000 k xenon alıp sislere onu takmayı düşünüyorum.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #323 : Mayıs 26, 2010, 02:40:06 ÖS »
hmm anladım tavsiyen bu yönde yani.

arkadaşlar birde araçlarınızın resimlerini koyun bol bol yahu biz koyuyoruz sanki hava atmak için gibi geliyor bana. maksat yeni fikirler vermek ve almak bir rersim bir çok yazıdan daha çok şey anlatabiliyor.

4g_civic

« Yanıtla #324 : Mayıs 26, 2010, 05:55:47 ÖS »
arkadaşlar tekrar merhaba forumda pek aktif olamıyorum kusuruma bakmayın. bilir kişilere benim bi sorum olacak. motor soğukken kontağı takıyorum, kontak 1. kademeden 2. kademeye alınca tak diye bi role sesi geliyor fakat gösterge panelimde hiç bir ışık yanmıyor. bazen emniyet kemeri ikaz sesi geliyor. bu haldeyken marş basıo motor çalışıo elimi kontaktan çekip kontak 2. kademeye gelince araba stop edio. ışıklar yine yanmıyor. arabaya elektrik gelmiyor deseme marş basmaz. ama bi kaç defa kontağı aç kapa yapıyorum sora gelip gidio ışıklar. akü şarj ve yağ ikaz ışığını yanık şekilde denk getirdiğimde çalışıyor araba... motor ısınınca sorun olmuyor istediğim kadar motoru stop edip çalıtırıyorum hiç sorun yaşamıyorum. problemim ne olabilir "main relay" diye bişey duymuştum bu olabilir mi? benim müdahale edebileceğim bi nokta  var mı?
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2010, 05:57:34 ÖS Gönderen: 4g_civic »