Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 283016 defa)

vınce

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #325 : Mayıs 26, 2010, 08:19:51 ÖS »
arkadaşlar tekrar merhaba forumda pek aktif olamıyorum kusuruma bakmayın. bilir kişilere benim bi sorum olacak. motor soğukken kontağı takıyorum, kontak 1. kademeden 2. kademeye alınca tak diye bi role sesi geliyor fakat gösterge panelimde hiç bir ışık yanmıyor. bazen emniyet kemeri ikaz sesi geliyor. bu haldeyken marş basıo motor çalışıo elimi kontaktan çekip kontak 2. kademeye gelince araba stop edio. ışıklar yine yanmıyor. arabaya elektrik gelmiyor deseme marş basmaz. ama bi kaç defa kontağı aç kapa yapıyorum sora gelip gidio ışıklar. akü şarj ve yağ ikaz ışığını yanık şekilde denk getirdiğimde çalışıyor araba... motor ısınınca sorun olmuyor istediğim kadar motoru stop edip çalıtırıyorum hiç sorun yaşamıyorum. problemim ne olabilir "main relay" diye bişey duymuştum bu olabilir mi? benim müdahale edebileceğim bi nokta  var mı?

ya aküdür yada marş taşşağı dediğimiz şeydir ama yeni bir aküyle bir dene yine yapıyorsa honda tesisatından anlayan bir elektirikciye gitmenitavsiye ederim ama sanırım akü cünkü ısınınca yapmıyor diyorsun yani akü biraz şarz oluğundan yapmıyordur yatınca yine boşalıyordur .:)

vınce

« Yanıtla #326 : Mayıs 26, 2010, 08:22:34 ÖS »
arkadaşlar  coilspring buldum 250tlye fakat satan şahıs takma 1 ay sonra satmazsın direk atarsın  dedi çok sert oluyormuş ..yay takıyım dedim oda yurtdışından gelicek 10 gün beklersin dedi kararsız kaldım. birde eksoz sistemi 60 lık düz borudan 4-1 headers kullanarak üst devirlerimin canlanacağını söylediler sizlerden de bir yorum alıyım dedim

doğru anlayayım coilspring dediğiniz ayarlana bilir yay yani coilover dediğimiz yaymı eğer oysa hicte öyle bir sorunu yok dahası sadece yay sert olur coil le sadece biraz zıplama yapar ama sert olmaz . ben kullanıyorum hiç br sorun yok avantajları bile var her istediğim şekilde ayarlıyrum vize mesela :)haeders meselesin gelince ben de 2.5 inç haeders ar 60 lık düz boru ve son performans  otto spec var am aynı zamanda widebant ve beyinde modama var cünkü o eksoz sistemiyl alt devirleri kaybedersiniz ama üst iyi olur benim yaptığımşekilde tüm devirlerde kayıpsız gidersiiz yani beyne mod önemli yoksa modlama o sistemi kurmayın cünki hiç bir şey alamazsınız perfonman adına :)
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2010, 08:28:21 ÖS Gönderen: vınce »

X-TEAM

« Yanıtla #327 : Mayıs 26, 2010, 08:28:56 ÖS »
arkadaşlar,
fren disklerimin değişmesi gerekli olduğu bilgisini verdi tamircim. Bende el değmişken performans frenlerden taktırayım dedim. Bildiğiniz bir yerin telefonu var mı? Teg'lerin fren diskleri hangi honda modeli ile aynı?

yardımcı olursanız çok sevinirim!

vınce

« Yanıtla #328 : Mayıs 26, 2010, 08:32:41 ÖS »
arkadaşlar,
fren disklerimin değişmesi gerekli olduğu bilgisini verdi tamircim. Bende el değmişken performans frenlerden taktırayım dedim. Bildiğiniz bir yerin telefonu var mı? Teg'lerin fren diskleri hangi honda modeli ile aynı?

madem yapıcansınız  sportech oluklu delikli disk taktırın ama balata da iyi olmalı

ilhanbergama

« Yanıtla #329 : Mayıs 26, 2010, 08:59:37 ÖS »
arkadaşlar integranın tüm yedek parçalasrı bende mevcut b18 yardımcı olurum 05397800813 izmir bergama

4g_civic

« Yanıtla #330 : Mayıs 26, 2010, 09:35:29 ÖS »

ya aküdür yada marş taşşağı dediğimiz şeydir ama yeni bir aküyle bir dene yine yapıyorsa honda tesisatından anlayan bir elektirikciye gitmenitavsiye ederim ama sanırım akü cünkü ısınınca yapmıyor diyorsun yani akü biraz şarz oluğundan yapmıyordur yatınca yine boşalıyordur .:)

akü yeni sayılır marş motorundada sıkıntı yok marş her kontağı çevirdiğimde basıyor. fakat elimi kontaktan çekince motor stop ediyor. gösterge ışıklarım yanmıyor.

vınce

« Yanıtla #331 : Mayıs 26, 2010, 10:02:44 ÖS »
arkadaşlar,

madem yapıcansınız  stoptech oluklu delikli disk taktırın ama balata da iyi olmalı

vınce

« Yanıtla #332 : Mayıs 26, 2010, 10:07:21 ÖS »

va

akü yeni sayılır marş motorundada sıkıntı yok marş her kontağı çevirdiğimde basıyor. fakat elimi kontaktan çekince motor stop ediyor. gösterge ışıklarım yanmıyor.

vallah kardeşim görmeden burdan tam anlamak mümkün olmuyor ama sanırım elektirikle ilgili ama beyindende yapa bilir dediğim gibi iyi bildiğin bir elektirikcin varsa belki bula bilir ama aklıma başka bişey gelmiyor yardımcı olmak istiyorum ama görmedende bişey söylemek zor oluyor kusuruma bakma artık ok :)

vınce

« Yanıtla #333 : Mayıs 26, 2010, 10:09:08 ÖS »
arkadaşlar integranın tüm yedek parçalasrı bende mevcut b18 yardımcı olurum 05397800813 izmir bergama

yedek parca derken kardeşim arabandan cıkan bazı parcalarmı yoksa baya baya tüm parcalarımı nasıl acarmısın cünki bana bi parca lazım da :)

vınce

« Yanıtla #334 : Mayıs 26, 2010, 10:27:54 ÖS »
tamam nuri ben bişeyler koyuyorum ok :)

X-TEAM

« Yanıtla #335 : Mayıs 26, 2010, 10:32:04 ÖS »
arkadaşlar,

madem yapıcansınız  sportech oluklu delikli disk taktırın ama balata da iyi olmalı

alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? paylaşırsanız sevinirim?

Sizce orijinal mi almam doğru olur? sportech mi?

vınce

« Yanıtla #336 : Mayıs 26, 2010, 10:55:11 ÖS »
arkadaşlar,

alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? paylaşırsanız sevinirim?

Sizce orijinal mi almam doğru olur? sportech mi?

öncelikle padon yanlış yazmışım spor değil stoptech olucak vallah orj de olur araban cok yüklü değilse ama fiyat hemen hemen aynı 250 lrde ama karar senin tabi almak istersen ben izmir deyim sana ilgili kişinin no sunu veririm anlaşırsınız ok

4g_civic

« Yanıtla #337 : Mayıs 27, 2010, 07:53:02 ÖÖ »
vallah kardeşim görmeden burdan tam anlamak mümkün olmuyor ama sanırım elektirikle ilgili ama beyindende yapa bilir dediğim gibi iyi bildiğin bir elektirikcin varsa belki bula bilir ama aklıma başka bişey gelmiyor yardımcı olmak istiyorum ama görmedende bişey söylemek zor oluyor kusuruma bakma artık ok :)

cevap yazarak yardımcı oldun zaten teşekkür ederim. direksiyonun altında bir röle vardı. daha önceden lehimlenerek tamir görmüştü. ona tekrar bakıcam. şuan bandırmadayım ankaraya gittiğimde aracı ustaya gösteririz artık. ankarada integranın elektrik tesisatından iyi anlayan bi usta önerebilir misiniz? =)

TegB20VTec

« Yanıtla #338 : Mayıs 27, 2010, 09:02:41 ÖÖ »
Kontak arızası olma ihtimali yüksek, kontağı söküp kontrol ettirirsen sorunun çözülür. Elini çektiğinde stop ediyorsa kontağın içinden temassızlık vardır.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #339 : Mayıs 27, 2010, 11:18:00 ÖÖ »
4g_civic dostum benim daha 3-4 gün önce aküm bitti ve bu bahsettiğin olaylar hiç başıma gelmedi yani akü olamaz diye düşünüyorum. ama uzun zamandır arada tekrarlıyan bi sorunum var buna benzer oda kontağı ikinci kademeye getirdiğinde benzin otomatiğinin direksiyon altındaki gelen tık sesi ışık söner marşlarsın işte bu noktada bazen araç basıyor ama çalışmıyor.
bunu özellikle benzin alıp marşladığımda sık yapıyor o rolenin leğimlerini tazele dediler de her elektrikçi yapamıyor sürüncemede kaldı.

senin sorunun başka bişey sanırım.

- ilhanbergama dostum sendeki parçalar konusunda biraz daha bilgi ver istersen tam yeri burası.

- coilover imkanım olduğunda bende takmayı düşünüyorum. cünki orj yaylar yılların verdiği yıpranmayla artık esnekliğini büyük oranda kaybetmiştir. benim arac yeri geldimi fena zıplıyor memnun değilim pek.

Mahmut27

« Yanıtla #340 : Mayıs 27, 2010, 01:36:06 ÖS »
Arkadaşlar bir aya kadar Suriye yolcusuyum. Suriye de parça fiyatları Türkiye ile yarı yarıya filan geliyor. Gidince ilk araştıracağım teg parçaları olacak, sonucu sizlerle paylaşırım. Ayrıca Suriye de benzin fiyatu 1 tl şaka gibi! Bunun için lpg taktırmaktan vazgeçtim.
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2010, 01:39:18 ÖS Gönderen: Mahmut27 »

4g_civic

« Yanıtla #341 : Mayıs 27, 2010, 06:11:07 ÖS »
teşekkürler arkadaşlar. kontağı söküp bakıcam. bağlantıları kontrol edicem. o dediğiniz role benimkinde tamir gördü lehimendi. role nin sıfırı 130 tl. ona tekrar bakıcam.

esen_09

• internet Satış mağazamız için tıklayın
« Yanıtla #342 : Mayıs 27, 2010, 06:29:25 ÖS »
evet dediğiniz gibi bugün 60 lık düz boru son susturucu otto taktım slincer ile performans biraz daha ii ama sökünce çekiş bariz düşüyor. yakında beyinede giricez heralde bu gidişle .. yay konusunda 3,5 luk tein markasında buldum fakat 3,5 cm pek basmıyacağı için vazgeçtim biz coil springin yolu görünüyor sanırım inşallah çok sert olmaz bakalım.

8800

« Yanıtla #343 : Mayıs 27, 2010, 06:53:35 ÖS »
vince murat arkadas ızmırde aracı kıme goturuyorsun soyle adam gıbı bir usta kımı tavsıye edersin,tesekkurler

vınce

« Yanıtla #344 : Mayıs 27, 2010, 07:11:48 ÖS »
vince murat arkadas ızmırde aracı kıme goturuyorsun soyle adam gıbı bir usta kımı tavsıye edersin,tesekkurler

ben 3. sanaide ikiler honda var apo ust tavsiye ederim işlerini iyi bilirler benim gönderdiğimi söyle neyse sorun hepsini cözerler :)

vınce

« Yanıtla #345 : Mayıs 27, 2010, 07:13:30 ÖS »
evet dediğiniz gibi bugün 60 lık düz boru son susturucu otto taktım slincer ile performans biraz daha ii ama sökünce çekiş bariz düşüyor. yakında beyinede giricez heralde bu gidişle .. yay konusunda 3,5 luk tein markasında buldum fakat 3,5 cm pek basmıyacağı için vazgeçtim biz coil springin yolu görünüyor sanırım inşallah çok sert olmaz bakalım.

evet silencer sıkıştıma yaptığından öyle oluyor onsuzda iyi olması için modlama şart :))

vınce

« Yanıtla #346 : Mayıs 27, 2010, 07:16:21 ÖS »
Arkadaşlar bir aya kadar Suriye yolcusuyum. Suriye de parça fiyatları Türkiye ile yarı yarıya filan geliyor. Gidince ilk araştıracağım teg parçaları olacak, sonucu sizlerle paylaşırım. Ayrıca Suriye de benzin fiyatu 1 tl şaka gibi! Bunun için lpg taktırmaktan vazgeçtim.

vallah dostum cok büyük bir iyilik yapmış olursun biz teg cilere ,brde bula bilirsen b16 vtec üst kapak komple bakarsan cok sevinirim uygun fiatlıysa benim vtec yapma planlarım varda sevinirim ilgilenirsen:)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #347 : Mayıs 28, 2010, 10:49:30 ÖÖ »
aynen buraya göre çok ucuzsa ihtiyac halinde bol bol dua kazanırsın valla mahmut.:)

Mahmut27

« Yanıtla #348 : Mayıs 28, 2010, 10:57:55 ÖÖ »
Kısmet artık hele bir Suriye ye gidelim, dedikleri gibi çıkarsa ihya oluruz.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #349 : Mayıs 28, 2010, 02:13:06 ÖS »
linkteki videoyu izleyin bu istanbuldan bir arkdaşaın 92 teg i benimkinin turbolusu 230 hb civarı bir makine.

http://www.streetfire.net/video/integra-turbo-civic-si-turbo_559090.htm