Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 283006 defa)

vınce

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #350 : Mayıs 28, 2010, 05:11:17 ÖS »
linkteki videoyu izleyin bu istanbuldan bir arkdaşaın 92 teg i benimkinin turbolusu 230 hb civarı bir makine.

http://www.streetfire.net/video/integra-turbo-civic-si-turbo_559090.htm

SI sanırm bizim ferhatın ki type r rı yemişler :)))))))

Turquake

« Yanıtla #352 : Mayıs 29, 2010, 02:32:32 ÖS »
Arkadaşlar özellikle otomatik vites integrası olan arkadaşlar.Bir arkadaşımın sorunu olmuş size aktarıyorum:
-Kalkışta s4 aldıgımda yuklenırıyorum gaza 3. vıtese kadar guzel 4. vıtese atacakken 7 bın devırde takılıyor ara gazı verıyor
 vıtese gecmıyor gazı bıraz bırakıyorum ozaman alıyor 4du...
Bu konuda nasıl yardımcım olabiliriz?Sorun nedir sizce,ne yapmalı?

Turquake

« Yanıtla #353 : Mayıs 29, 2010, 02:36:32 ÖS »
İzmir'de bu sorunu çözebilmek için nereye götürsün integrasını?Tavsiye etiğiniz bir yer?

Mahmut27

« Yanıtla #354 : Mayıs 29, 2010, 02:49:27 ÖS »
Arkadaşlar sanırım baskı balata değiştirmemiz lazım. Fiyat konusunda bilginiz var mı?
Aşağıdaki ilanda tork farkınddan bahsediliyor doğrumudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-competition-clutch-honda-b18-baski-balata-stage-2/detay

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #355 : Mayıs 29, 2010, 03:26:22 ÖS »
esen_09 maşallahı var makinenin oldukça diri duruyor gerçi fotoları gündüz çekmiş olsaydın daha çok yorum yapardım. >=ok

şimdi arkadaşın S4 kullanırken 3 viteste 7 bin devirdemi 4 vitese geçiyor. kullanım hatası yapıyor olabilirmi. <nohapy

şimdi ben şu şekilde kullanıyorum performanslı kullanacağım zaman vitesi S e alıyorum vitesler gazı yedirmene göre 5 ile 6 bin aralığında atıyor tabi bu biraz değişkenlik gösterebiliyor aşağı yukarı olarak.
3 viteste devir 6500 lerdeyken ben S4 e basıyorum ve 4 e geçiyor devam ediyor.

bu tarz kullanırken bir sorun oluyormu o arkadaşta acaba.

izmirde hondaların 3-4 tane adam gibi şanzımancısı var ama bir tanesi güvenilir bir usta her yönden en azından ben öyle buluyorum. refik usta alttaki linkte:
http://uygunlarotomativ.com/index.htm

mavi integrası olan nuri gönderdi deyin yardımcı olacaktır. ayretten istanbulda bağlantımız var parça konusundada uygun fiyat verebilen.

Turquake

« Yanıtla #356 : Mayıs 29, 2010, 03:45:58 ÖS »
Teşekkür ederim Nuri bey ;) arkadaşa ilettim.
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2010, 03:46:52 ÖS Gönderen: Turquake »

vınce

« Yanıtla #357 : Mayıs 29, 2010, 05:08:40 ÖS »
Arkadaşlar sanırım baskı balata değiştirmemiz lazım. Fiyat konusunda bilginiz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-competition-clutch-honda-b18-baski-balata-stage-2/detay

bende stage 4 baskı organik balata var bu 2 si ama buda cok iyi tork derken kaydır madan gecirdiğinden araba kayıpsz bir gidiş sahlar ve torkuda etkiler tabi.ama arabanız performans yüklüyse stoksa normal takı n derim hiç gerek yok 150 lerde falan fiyat.:)

vınce

« Yanıtla #358 : Mayıs 29, 2010, 05:10:51 ÖS »
Arkadaşlar özellikle otomatik vites integrası olan arkadaşlar.Bir arkadaşımın sorunu olmuş size aktarıyorum:
-Kalkışta s4 aldıgımda yuklenırıyorum gaza 3. vıtese kadar guzel 4. vıtese atacakken 7 bın devırde takılıyor ara gazı verıyor
 vıtese gecmıyor gazı bıraz bırakıyorum ozaman alıyor 4du...
Bu konuda nasıl yardımcım olabiliriz?Sorun nedir sizce,ne yapmalı?

3. cü sanai ikiler honda apo usta bir uğrayın yardımcı olur :)

vınce

« Yanıtla #359 : Mayıs 29, 2010, 06:09:30 ÖS »
evet bu gün biraz arabamla uğraştım sağınla solunla temizlik falan filan yeni bir kac kare resmini çektim sizinle paylaşayım istedim de :)

« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2010, 06:15:22 ÖS Gönderen: vınce »

vınce

« Yanıtla #360 : Mayıs 29, 2010, 06:33:34 ÖS »

vınce

« Yanıtla #361 : Mayıs 29, 2010, 06:36:07 ÖS »

esen_09

• internet Satış mağazamız için tıklayın
« Yanıtla #362 : Mayıs 29, 2010, 07:27:41 ÖS »
teşekkürler hektor-teg aracı orjinal denkgetirdik şansımızdan bu hafta jant yay felan yapıcam ondan sonra tekrar paylaşırım inşallah gündüz çekim fotolarını herkese iyi tatiller hararet ve yağ göstergesini gözünüzden ayırmayı uNutmayın :D
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2010, 07:28:28 ÖS Gönderen: esen_09 »

X-TEAM

« Yanıtla #363 : Mayıs 29, 2010, 07:42:19 ÖS »

maşallahı var, çok güzel! kazasız belasız.

X-TEAM

« Yanıtla #364 : Mayıs 29, 2010, 07:46:01 ÖS »
arkadaşlar, gerçek coilover var mı integralar için?
Yoksa cıvıclerin coiloverları bizimkilere uyduruluyor mu?
Gövde kodu nedir bu integranın?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Mahmut27

« Yanıtla #365 : Mayıs 29, 2010, 08:07:03 ÖS »

bende stage 4 baskı organik balata var bu 2 si ama buda cok iyi tork derken kaydır madan gecirdiğinden araba kayıpsz bir gidiş sahlar ve torkuda etkiler tabi.ama arabanız performans yüklüyse stoksa normal takı n derim hiç gerek yok 150 lerde falan fiyat.:)

Arabayı alalı 10 gün oldu. Araba stock değil halen orjinal haliyle duruyor. Orjinalini sordum sanayide 400tl fiyat verdiler. Stage 4 ü tavsiye edermisin, fayat olarak nasıl?  Suriye de fiyatlarına bir bakayım.

rebel2727

« Yanıtla #366 : Mayıs 29, 2010, 08:21:22 ÖS »
slm arkadaşlar bende 91 honda integra bende şöyle bir sorun var araç sabah sogukken çalıştıgında sorunsuz bir şekilde çalışıyor sonra 5,6 km yol yapınca arıza lambası yanıyor ve iyice sogumadan sönmüyor neyden olabilir acaba

vınce

« Yanıtla #367 : Mayıs 29, 2010, 08:47:27 ÖS »

bende stage 4 baskı organik balata var bu 2 si ama buda cok iyi tork derken kaydır madan gecirdiğinden araba kayıpsz bir gidiş sahlar ve torkuda etkiler tabi.ama arabanız performans yüklüyse stocksa normal takı n derim hiç gerek yok 150 lerde falan fiyat.:)

Arabayı alalı 10 gün oldu. Araba stock değil halen orjinal haliyle duruyor. Orjinalini sordum sanayide 400tl fiyat verdiler. Stage 4 ü tavsiye edermisin, fayat olarak nasıl?  Suriye de fiyatlarına bir bakayım.

şimdi kardeşim stock orj demek arabanda modfye yok anladığım kadarıyla öyle bir baskıya gerek yok eğer modifye etmeyeceksen valeo  sanırım marka onlar 150 veya 200 dürki stok bir arabada rahat işini görür dediğim gibi senin napmak istediğine bağlı :)
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2010, 08:49:01 ÖS Gönderen: vınce »

vınce

« Yanıtla #368 : Mayıs 29, 2010, 08:51:04 ÖS »
arkadaşlar, gerçek coilover var mı integralar için?
Yoksa cıvıclerin coiloverları bizimkilere uyduruluyor mu?
Gövde kodu nedir bu integranın?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

integra için var kardeşim coil ,benimkiler mesela,kasa kodu db1 motor a2

esen_09

• internet Satış mağazamız için tıklayın
« Yanıtla #369 : Mayıs 29, 2010, 10:23:00 ÖS »
aracım için 5 lik yay bulamadım fakat ayarlı yay buldum (coilspring) orjinal amortisörleri ile kullanıcam şu an araç gayet yumuşak ve konforlu daha önce vectra aracımda yay kullanmıştım ama çok sert değildi satıcı aracın traktör gibi olur ayarlı yay kullanmamamı tavsiye etti sizlerden kullanan varsa son bir yorumlarınızı alıyım kararımı ona göre vericem artık..

vınce

« Yanıtla #370 : Mayıs 29, 2010, 10:43:42 ÖS »
slm arkadaşlar bende 91 honda integra bende şöyle bir sorun var araç sabah sogukken çalıştıgında sorunsuz bir şekilde çalışıyor sonra 5,6 km yol yapınca arıza lambası yanıyor ve iyice sogumadan sönmüyor neyden olabilir acaba

beyin bir yerde arza olduğunu söylüyor baktırmanda fayda var :)

4g_civic

« Yanıtla #371 : Mayıs 30, 2010, 11:59:45 ÖÖ »
şimdi kardeşim stock orj demek arabanda modfye yok anladığım kadarıyla öyle bir baskıya gerek yok eğer modifye etmeyeceksen valeo  sanırım marka onlar 150 veya 200 dürki stok bir arabada rahat işini görür dediğim gibi senin napmak istediğine bağlı :)

abi benmde baskı balata sıyırıo bide kalkışta 1200 devir civarı çok titreme yapıyor araba. baskı balatayı değiştirmek istedim servis 750 tl fiyat çekti işçilik dahil. senin bahsettiğin 150-200 baskı balatanın tl cinsinden fiyatı mı? nerdeyse bu yer hemen yaptırayım =)
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2010, 12:00:54 ÖS Gönderen: 4g_civic »

vınce

« Yanıtla #372 : Mayıs 30, 2010, 12:47:38 ÖS »

abi benmde baskı balata sıyırıo bide kalkışta 1200 devir civarı çok titreme yapıyor araba. baskı balatayı değiştirmek istedim servis 750 tl fiyat çekti işçilik dahil. senin bahsettiğin 150-200 baskı balatanın tl cinsinden fiyatı mı? nerdeyse bu yer hemen yaptırayım =)

kardeşim öncelikle şunu soayım nerde oturuyorsun ,ikincisi evet tl cinsinen valeo marka parcacılar bilir stock bir teg için yeterli titreme yapmaz pedal pamuk gibi olur ama cok sıkıştırmalı kullanırsan biraz ısınıncakaydırmalar yapa bilir o yüzden dolu eğilse araban ve cok yapıştırmıyorum dersen o marka uygundur ok:)

4g_civic

« Yanıtla #373 : Mayıs 30, 2010, 09:24:10 ÖS »
ankaradayım şuan ama.. bandırmada görev yapıyorum.. çok nadir gaza abanıyorum. o zamanda dedğin gibi ısındığında kaçırıyor benmki. bide 6000 devirden sonra kaçırıyo vites geçişlerinde. arabam stock. zaten pedal üstte kavrıyor. valeo marka araştırayım bi.cevap için saolun

Mahmut27

« Yanıtla #374 : Mayıs 30, 2010, 09:48:04 ÖS »
Vince bilgiler için teşekkür ederim. Ayrıca yanlışımı düzelttiğin için ayrıca teşekkürler.