Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 283003 defa)

HEKTOR-TEG

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #400 : Haziran 01, 2010, 04:57:08 ÖS »
valla sanki var biraz yaa ondanmıdır diyorsun.

Mahmut27

« Yanıtla #401 : Haziran 01, 2010, 06:05:10 ÖS »
Bendeki problem benzin göstergesi tutarsız hareket ediyor. Bir bakıyorum benzin bitmeye yakın, benzin alıyorum çok yükseliyor. Kalkışta boğulma olmuyor ama.

Mahmut27

« Yanıtla #402 : Haziran 01, 2010, 06:27:12 ÖS »
Bu tıkanıklık yakıtta da fark ediyormuş????? Hatta araba 4-5 saat çalışmadan durunca ilk marşta çalışmama gibi bir durum çıkabiliryormuş. En iyisi yarın ben bir tamirciye gideyim.
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2010, 06:28:32 ÖS Gönderen: Mahmut27 »

vınce

« Yanıtla #403 : Haziran 01, 2010, 07:27:05 ÖS »
selam vince kardeş adım ibrahim ve bendede bir integra var 91 model ama araçta bir sorun varda yardımcı olursan çok sevinicem araç sabahları çalıştıgında arıza lambası yanmıyor ve araçta sorun yok 7 .8 km yol yapınca arıza lambası yanıyor ve araç hafiften bogulma yapıyor ve  araç iyice sogumadan arıza lambasıda sönmüyor yardımcı olursanız ardaşlar çok m.o olurum şimdiden herkeze tşkler

kardeşim merhaba ,arabanda tüp varmı ???

vınce

« Yanıtla #404 : Haziran 01, 2010, 07:28:53 ÖS »
'Vince' Size ayrıyeten teşekkür ederim. İnşaallah beni yanlış anlamamışsındır.

yok kardeşim benim ayıp ediyorsun yanlış anlarmıyım hiç umarım ben yanlış aksetirmemişimdir ondan sana öyle dedim sorun yok yani keyifli forumlara devam :):):)

rebel2727

« Yanıtla #405 : Haziran 01, 2010, 08:17:46 ÖS »
slm vince kardeş araçta tüp var ama önceden yapmıyordu şuan yapıyor sorun tüptede aynı benzindede aynı yani kardeş

vınce

« Yanıtla #406 : Haziran 01, 2010, 09:51:45 ÖS »
selam vince kardeş adım ibrahim ve bendede bir integra var 91 model ama araçta bir sorun varda yardımcı olursan çok sevinicem araç sabahları çalıştıgında arıza lambası yanmıyor ve araçta sorun yok 7 .8 km yol yapınca arıza lambası yanıyor ve araç hafiften bogulma yapıyor ve  araç iyice sogumadan arıza lambasıda sönmüyor yardımcı olursanız ardaşlar çok m.o olurum şimdiden herkeze tşkler

vallah kardeşim tahminim map sensörüdür ama hangi ildesin bilmiyorum ama orada iyi bir honda ustan varsa konuya mapsensöründen bakmasını isteye bilirsin ,birde burda bir arkadaşımız beyin sinyallerinin anlamını anlata bir şema koymuş gerci ingilizce ama beynine bir bak bakalım sinyal veriyorsa ve say kac ere verdiğini ve o şemadaki syının karısındaki ingilizceyi türkceye cevir meye calış beli bir fikir verir vallah elimde şuzn bukadarı geliyor umarın bulursun arzayı görüşürüz.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #407 : Haziran 02, 2010, 12:25:16 ÖS »
Bendeki problem benzin göstergesi tutarsız hareket ediyor. Bir bakıyorum benzin bitmeye yakın, benzin alıyorum çok yükseliyor. Kalkışta boğulma olmuyor ama.

arada bendede yapıyor benzin göstergesi sanırım elektrikle alakalı.

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #408 : Haziran 02, 2010, 01:22:12 ÖS »
Bizim integraların şamandırası mekanik olduğundan yolun eğimine göre gösterge değişebilir o yüzden KM bazında hesaplamanızı yapın.Benim araba bir depo ile 460km gidiyor 40TL benzin ile 110km gidiyor böyle hesaplıyorum devamlı bi sorun olmadı şu ana kadar Allaha şükür :emo

vivalagun

« Yanıtla #409 : Haziran 02, 2010, 09:35:39 ÖS »
merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum bende integrayı ilk başlarda civic alıcaktım temiz düzgün bulamadım fakat bugün temiz bir integra baktık tamirciye falan gösterdim honda tamiri yapan fakat araçta giderken egsozdan durduk yere patlama sesi geliyor rally arabası gibi düşük devirlerde bu normalmidir araçta tüp var sebebi nedir acaba yarın nasipse alıcaz yardımcı olursanız sevinirim?

vınce

« Yanıtla #410 : Haziran 02, 2010, 09:50:56 ÖS »
merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum bende integrayı ilk başlarda civic alıcaktım temiz düzgün bulamadım fakat bugün temiz bir integra baktık tamirciye falan gösterdim honda tamiri yapan fakat araçta giderken egsozdan durduk yere patlama sesi geliyor rally arabası gibi düşük devirlerde bu normalmidir araçta tüp var sebebi nedir acaba yarın nasipse alıcaz yardımcı olursanız sevinirim?

tüptende olabilir eksozda delikte olabilir manifolttanda yapa bilir:)

vivalagun

« Yanıtla #411 : Haziran 02, 2010, 10:15:01 ÖS »
ben bu araçtan gerçekten korkmaya başladım sıkıntı olurmu acaba ufak bir kazamda olsa 1-2 hafta parça bekliceksem gerçekten çok soğurum izmirdeyim bu arada

TegB20VTec

« Yanıtla #412 : Haziran 03, 2010, 10:10:04 ÖÖ »
Tüp Olupta patlama yapıyorsa araç karıştırıyodur, manifold hava alıyodur yada, gazla benzin karışıyodur.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #413 : Haziran 03, 2010, 12:45:30 ÖS »
ben bu araçtan gerçekten korkmaya başladım sıkıntı olurmu acaba ufak bir kazamda olsa 1-2 hafta parça bekliceksem gerçekten çok soğurum izmirdeyim bu arada

parça bulunur onu dert etme diğer olay içinde arkadaşlar fikir yürütmüşler ondandır.

rebel2727

« Yanıtla #414 : Haziran 03, 2010, 01:01:37 ÖS »
slm kardeş bu map sensör ne işe yarıyor ve bu sensorden bula bilirmiyim ve görevi ne bu map sensörün

vınce

« Yanıtla #415 : Haziran 03, 2010, 08:26:25 ÖS »
slm kardeş bu map sensör ne işe yarıyor ve bu sensorden bula bilirmiyim ve görevi ne bu map sensörün

hava benzin karışımını düzenliyor iyi bir tamircin bile bilir nerden bulacağını sanırım bende tam bilmiyorum nerden bulunur :)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #416 : Haziran 04, 2010, 01:00:58 ÖS »
arkadaşlar integraları araştırırken şöyle bir site buldum sadece integra sitesi ingilizcesi olanlar burdan bazı faydalı bilgiler edinebilir kanımca:
http://www.team-integra.net/forum/default.asp

rebel2727

« Yanıtla #417 : Haziran 04, 2010, 06:34:35 ÖS »
slm vince kardeş  ben debrej seti alıcam porsenel bula bilirmiyim ve bulursam kaç lirayaala biliriz

vınce

« Yanıtla #418 : Haziran 04, 2010, 08:40:02 ÖS »
slm vince kardeş  ben debrej seti alıcam porsenel bula bilirmiyim ve bulursam kaç lirayaala biliriz

stage 1 den 4 de kadar ne koymak istiyorsan karar ver yaklaşık 500,750 arası setler ,bir kac marka var karar verirsen alabileceğin yeride söylerim ok :)

vınce

« Yanıtla #419 : Haziran 04, 2010, 10:05:33 ÖS »
bu arada arkadaşlar b18 ler için headers 4,1 krom amerikadan gelme satılık var ilgilenen olursa burdan benle iletişime gece bilir  >=ok

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #420 : Haziran 05, 2010, 01:35:06 ÖS »
iyi hafta sonları dilerim arkadaşlar alın teg'lerinizi bol bol gazlayın. :)

Turquake

« Yanıtla #421 : Haziran 05, 2010, 04:51:15 ÖS »
Teşekkürler Hektör-Teg ;)

timucintt

« Yanıtla #422 : Haziran 05, 2010, 05:53:09 ÖS »
Amma çok tegci çoğalmış :D

Turquake

« Yanıtla #423 : Haziran 05, 2010, 10:14:03 ÖS »
E veriyosunuz adamlara gazı yok şöle süper böle süper..integranın cazibesine dayanamayıp alıyorlar :P Şaka bir tarafa integranın hakettiği değeri görmeye başlaması çok sevindirici.İnsanları yıllarca yok parçasını bulamazsın yok satmazsın ,yok son kullanıcısı olursun vs vs diye caydırdılar bu güzelim otomobillerden.Bu tarz forum siteleri sayesinde bir araya gelen integra gönüllüleri birbirlerinden psikolojik destek de alıyorlar bence.Başta tereddütlü olanlar burada sizlerin,bizlerin destek ve bilgileri ile gerçeği görüp integracı saflarına katılıyorlar.Çok sevindirici...

vınce

« Yanıtla #424 : Haziran 05, 2010, 10:44:58 ÖS »
E veriyosunuz adamlara gazı yok şöle süper böle süper..integranın cazibesine dayanamayıp alıyorlar :P Şaka bir tarafa integranın hakettiği değeri görmeye başlaması çok sevindirici.İnsanları yıllarca yok parçasını bulamazsın yok satmazsın ,yok son kullanıcısı olursun vs vs diye caydırdılar bu güzelim otomobillerden.Bu tarz forum siteleri sayesinde bir araya gelen integra gönüllüleri birbirlerinden psikolojik destek de alıyorlar bence.Başta tereddütlü olanlar burada sizlerin,bizlerin destek ve bilgileri ile gerçeği görüp integracı saflarına katılıyorlar.Çok sevindirici...

dostum sözlerine katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum aslında benim hayallerimden biride bu arabalara gönül vermiş orjinalcisi olsun modifyecisi olsun vtec yapanı yada turbolayanı olsun hepsini bir araya geleceği bir gün düzenlenmesini cok isterdim cünki bu arabalar cok  özel  tüm modifye ve honda camiyasına göstermek isterdim bakalım belki bir gün olur :) :) :)