selam vince kardeş adım ibrahim ve bendede bir integra var 91 model ama araçta bir sorun varda yardımcı olursan çok sevinicem araç sabahları çalıştıgında arıza lambası yanmıyor ve araçta sorun yok 7 .8 km yol yapınca arıza lambası yanıyor ve araç hafiften bogulma yapıyor ve araç iyice sogumadan arıza lambasıda sönmüyor yardımcı olursanız ardaşlar çok m.o olurum şimdiden herkeze tşkler
'Vince' Size ayrıyeten teşekkür ederim. İnşaallah beni yanlış anlamamışsındır.
Bendeki problem benzin göstergesi tutarsız hareket ediyor. Bir bakıyorum benzin bitmeye yakın, benzin alıyorum çok yükseliyor. Kalkışta boğulma olmuyor ama.
merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum bende integrayı ilk başlarda civic alıcaktım temiz düzgün bulamadım fakat bugün temiz bir integra baktık tamirciye falan gösterdim honda tamiri yapan fakat araçta giderken egsozdan durduk yere patlama sesi geliyor rally arabası gibi düşük devirlerde bu normalmidir araçta tüp var sebebi nedir acaba yarın nasipse alıcaz yardımcı olursanız sevinirim?
ben bu araçtan gerçekten korkmaya başladım sıkıntı olurmu acaba ufak bir kazamda olsa 1-2 hafta parça bekliceksem gerçekten çok soğurum izmirdeyim bu arada
slm kardeş bu map sensör ne işe yarıyor ve bu sensorden bula bilirmiyim ve görevi ne bu map sensörün
slm vince kardeş ben debrej seti alıcam porsenel bula bilirmiyim ve bulursam kaç lirayaala biliriz
Amma çok tegci çoğalmış
Alıntı yapılan: timucintt - Haziran 05, 2010, 05:53:09 ÖSAmma çok tegci çoğalmış E veriyosunuz adamlara gazı yok şöle süper böle süper..integranın cazibesine dayanamayıp alıyorlar Şaka bir tarafa integranın hakettiği değeri görmeye başlaması çok sevindirici.İnsanları yıllarca yok parçasını bulamazsın yok satmazsın ,yok son kullanıcısı olursun vs vs diye caydırdılar bu güzelim otomobillerden.Bu tarz forum siteleri sayesinde bir araya gelen integra gönüllüleri birbirlerinden psikolojik destek de alıyorlar bence.Başta tereddütlü olanlar burada sizlerin,bizlerin destek ve bilgileri ile gerçeği görüp integracı saflarına katılıyorlar.Çok sevindirici...