Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 283001 defa)

vınce

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #425 : Haziran 05, 2010, 11:03:15 ÖS »
mesela böyleeeee

tabi bu arkadaşlar amerikada  >=ok >=ok

esen_09

• internet Satış mağazamız için tıklayın
« Yanıtla #426 : Haziran 07, 2010, 11:25:56 ÖÖ »
Arkadaşlar bende integrayı 4 kapılı direksiz 140bg + klima + honda hayranı +fiyatı uygun olduğu için aldım alalı 15 gün felan oldu dün akhisar oto draglara gittim geldim çok memnunum aracımda gerekse yürüyen gerekse performans olsun gercekten bu paralara binilebicek en iyi araç bence lpg de 190 kuruş yaktım ki gelirken izmir otobanda 180 sabit geldim düşünün daha ne olsun. binmeyenler daha düşünsün ben aldım mutluyum :D

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #427 : Haziran 07, 2010, 11:39:00 ÖÖ »
İntegra Ls Vtec sahibiyim çok mutluyum katılımmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. >%6rol
Murat abi İntegraya özel bir site açmayı düşünüyorum..Sırf integracıların olduğu canlı chat ve sohbet yapılabilen çeşitli görsel show organizasyonları olan yedek parça ve modifiye üzerine aktivitelere sahip bir site kurmayı düşünüyorum böyle bir fikrim var mademki Integra forever diyoruz yapayım diyorum böyle bir action.. :con

esen_09

« Yanıtla #428 : Haziran 07, 2010, 03:55:04 ÖS »

KOMPLE 60 LIK DÜZ BORU EGSOZ FİLM JANT VE LASTİKTEN SONRAKİ HALİMİZ ...SIRADA NELER VAR BAKICAZ :D

Turquake

« Yanıtla #429 : Haziran 07, 2010, 03:58:45 ÖS »
İntegra Ls Vtec sahibiyim çok mutluyum katılımmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. >%6rol
Murat abi İntegraya özel bir site açmayı düşünüyorum..Sırf integracıların olduğu canlı chat ve sohbet yapılabilen çeşitli görsel show organizasyonları olan yedek parça ve modifiye üzerine aktivitelere sahip bir site kurmayı düşünüyorum böyle bir fikrim var mademki Integra forever diyoruz yapayım diyorum böyle bir action.. :con
Tam destek ;)

vınce

« Yanıtla #430 : Haziran 07, 2010, 06:44:57 ÖS »
Tam destek ;)

vallah süper olur kardeşim yap ilk üyen benim :) :) :)

vınce

« Yanıtla #431 : Haziran 07, 2010, 06:48:07 ÖS »
esen 09 ..... kardeşimhayırlı olsun araban yapılacaklar demişsin sonu yok ama arabayı birde basarsan dah süper olur ,tabi birde modifyeye başlamışsın devam ettir bari 60 lık boru ve eksoz varsa haeders ta yapman lazım  >=ok

esen_09

« Yanıtla #432 : Haziran 08, 2010, 09:15:11 ÖÖ »
teşekkürler vınce kardeşim.evet modifiyenin sonu yok artık biz elimizden geldiği kadar yapmıya çaışıcaz. headers ve yay da koymayı düşünüyorum araca fakat yaydan korkuyorum süspansiyon bitecek diye. en sonda b16a2 vtec üst kapak düşünüyorum radar honda şeref ustaya yaptırmak kaydıyla inş. maşallah senin aracında on numara pınarbaşında görmüştüm sanırım pistte aracını. sen atmosferikte sona yaklaşmışsın baya bi emek harcanmış kazasız belasız binmek nasip etsin...
« Son Düzenleme: Haziran 08, 2010, 09:18:14 ÖÖ Gönderen: esen_09 »

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #433 : Haziran 08, 2010, 03:27:18 ÖS »

aynen tam destek süper olur dostum sen siteyi kur içini biz doldururuz ama sadece intagra sitesi olsun mükemmel olur.

vınce

« Yanıtla #434 : Haziran 08, 2010, 07:20:46 ÖS »
teşekkürler vınce kardeşim.evet modifiyenin sonu yok artık biz elimizden geldiği kadar yapmıya çaışıcaz. headers ve yay da koymayı düşünüyorum araca fakat yaydan korkuyorum süspansiyon bitecek diye. en sonda b16a2 vtec üst kapak düşünüyorum radar honda şeref ustaya yaptırmak kaydıyla inş. maşallah senin aracında on numara pınarbaşında görmüştüm sanırım pistte aracını. sen atmosferikte sona yaklaşmışsın baya bi emek harcanmış kazasız belasız binmek nasip etsin...

eyvallah kardeşim sağolasın evet atmosferikte yapıl bilecek enson ne varsa yaptım bu arabaların bu şekilde enson alına bilcek güç bu ,ama dedim ya doyum olmuyor dahada istiyor insan yapmayı ,üst kapak olayına gelince oda vardı planlarımda ama maliyet cok ama şimdi belk turbo fikri var bakalım düşünücem taşınıcam belki yapıcam belki böyle bırakıcam daha kararsızım  :)

X-TEAM

« Yanıtla #435 : Haziran 08, 2010, 07:39:05 ÖS »
arkadaşlar,

91 integramın ön ve 2 ön yan camlarını çizildikleri için değiştirmek istiyorum. izmir'de bulabileceğim bir yer var mı?

esen_09

« Yanıtla #436 : Haziran 09, 2010, 11:18:50 ÖÖ »
evet benimde ön camlar çizik uygun olursa bende alabilirim.

vınce kardeşim turbo hem güç hem maliyet açısından daha iyi aslında ama burda usta yok arızayı yapabilecek o yuzden üst kapak die düşünüyorum şu an izmirde yaşasam direkt turbolardım. tabiki maddiyatta çok önemli iyi düşünüp öyle hareket etmek gerek. >=ok

esen_09

« Yanıtla #437 : Haziran 09, 2010, 11:35:56 ÖÖ »
.
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2010, 11:37:26 ÖÖ Gönderen: esen_09 »

fsunnetci

« Yanıtla #438 : Haziran 09, 2010, 12:29:05 ÖS »
Atmosferik olarak en güçlü Teg bende şuan 5.Vites Dyno ölçümü 236HP çıktı :con bu demek oluyorki bu işin sonu yok...Ben 10BinTL harcadım benden önceki sahibide bi okadar harcamıştır eminim :emo Ben aldığımda araç 174HP idi şimdi ise 200hp üstü oldu çok paralar gidiyor ama zevkide bambaşka oluyor <nohapy

esen_09

« Yanıtla #439 : Haziran 09, 2010, 12:42:30 ÖS »
maşallah çok iyiymiş Allah daha çok beygirler versin inş çok başarılı : >=ok

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #440 : Haziran 09, 2010, 03:38:14 ÖS »
Atmosferik olarak en güçlü Teg bende şuan 5.Vites Dyno ölçümü 236HP çıktı :con bu demek oluyorki bu işin sonu yok...Ben 10BinTL harcadım benden önceki sahibide bi okadar harcamıştır eminim :emo Ben aldığımda araç 174HP idi şimdi ise 200hp üstü oldu çok paralar gidiyor ama zevkide bambaşka oluyor <nohapy

hmm çok daha ne olsun yeter oeki ne gibi işlemler var sende.

birde benimde kapı camlarının hepsi cizik ön camda bişey yok değiştirmek lazım yada bunu bi zımpara şekli varmış azalıyormuş onu bulmak lazım.

Mahmut27

« Yanıtla #441 : Haziran 09, 2010, 04:40:26 ÖS »
Depriyaj halatının fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Civic inki filan uyar mı?

Turquake

« Yanıtla #442 : Haziran 09, 2010, 04:47:47 ÖS »
Ne yakıyordur be! :D lıkır lıkır içer benzini:D

vınce

« Yanıtla #443 : Haziran 09, 2010, 07:19:05 ÖS »

fatihcim biz atmosferik derken vtec ve turboyu katmadan söyledim yani bu motorun üstüne yapılmış modifyeden bağsettim seninkide atmosferik ama üst kapaktan tutta dereceliye kadar herşey değişti seni kurnaz kardeşim benim :)şuan kendi motoru üstünde yapılanlar olarak benimki diyorum haaa varsa bilmediğimiz arkadaşar söylesin öğrenelim el ,elden üstündür ama seninkini yemezler :))))))))))))

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #444 : Haziran 09, 2010, 07:25:51 ÖS »

fatihcim biz atmosferik derken vtec ve turboyu katmadan söyledim yani bu motorun üstüne yapılmış modifyeden bağsettim seninkide atmosferik ama üst kapaktan tutta dereceliye kadar herşey değişti seni kurnaz kardeşim benim :)şuan kendi motoru üstünde yapılanlar olarak benimki diyorum haaa varsa bilmediğimiz arkadaşar söylesin öğrenelim el ,elden üstündür ama seninkini yemezler :))))))))))))

hahaa aynen katılıyorum ve merakla neler yapıldığını yazmasını bekliyorum belliki epey emek var bu hp de.:))

4g_civic

« Yanıtla #445 : Haziran 09, 2010, 10:10:03 ÖS »
arkadaşlar üzülerek başımdan geçen bi olayı sizlerle paylaşıcam. Bandırma' dan İzmir\Dikili' ye giderken Savaştepe'ye 20 km kala rampada tek şeritli yolda aracım stop etti. zar zor kenara çektim aracı. Arıza kontaktan, kontak 2. kademede ışıklar yanmıyor. Daha öncede burda bahsetmiştim bu arızadan tutukluk yapıodu ama çalıştırıodum aracı. Arkadaşlar aküden falan demişti nese 1. kademe ile 2. kademe arasında tutuyorum anahtarı göğüs ışıkları yanıo ama elimi çekince gidio. marş basıo ama elimi kontaktan çekince stop ediodu araba. Babamla birlikte gidiyorduk 2 araba =) aynadan kaybolunca ben, dönüp gelmiş oda (4. gen civic) D14A1 motorla 1200 kilo integrayı yokuş yukarı çekti beni(ilk başlarda biraz bağırttı civic'i azcıkda yanık koktu), savaştepeye kadar öle gittik orda elektrikçide düz kontak yaptık aracı öle geldim İzmir'e. Allah kimsenn başına vermesin böle arızalar. şimdi soketli kullanıyorum anbahtar bi işe yaramıyor. kontağı nerde değiştirebilirim? kapı anahtarları nolcak? bu konuda yardımcı olabilcek var mı? biraz uzun yazdım ama okuyanlara şimdiden tşk. ederim. kazasız belasız arızasız günler herkese =)
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2010, 10:14:22 ÖS Gönderen: 4g_civic »

vınce

« Yanıtla #446 : Haziran 09, 2010, 10:48:28 ÖS »
arkadaşlar üzülerek başımdan geçen bi olayı sizlerle paylaşıcam. Bandırma' dan İzmir\Dikili' ye giderken Savaştepe'ye 20 km kala rampada tek şeritli yolda aracım stop etti. zar zor kenara çektim aracı. Arıza kontaktan, kontak 2. kademede ışıklar yanmıyor. Daha öncede burda bahsetmiştim bu arızadan tutukluk yapıodu ama çalıştırıodum aracı. Arkadaşlar aküden falan demişti nese 1. kademe ile 2. kademe arasında tutuyorum anahtarı göğüs ışıkları yanıo ama elimi çekince gidio. marş basıo ama elimi kontaktan çekince stop ediodu araba. Babamla birlikte gidiyorduk 2 araba =) aynadan kaybolunca ben, dönüp gelmiş oda (4. gen civic) D14A1 motorla 1200 kilo integrayı yokuş yukarı çekti beni(ilk başlarda biraz bağırttı civic'i azcıkda yanık koktu), savaştepeye kadar öle gittik orda elektrikçide düz kontak yaptık aracı öle geldim İzmir'e. Allah kimsenn başına vermesin böle arızalar. şimdi soketli kullanıyorum anbahtar bi işe yaramıyor. kontağı nerde değiştirebilirim? kapı anahtarları nolcak? bu konuda yardımcı olabilcek var mı? biraz uzun yazdım ama okuyanlara şimdiden tşk. ederim. kazasız belasız arızasız günler herkese =)

dostum şuan izmirdemisin senin şu sorunu cözelim eğer izmirdeysen yarın 3. sanaide ikiler hondaya gidiyorsun beni murat gönderdi bu sorunu cözmemiz gerekiyor diyorsun ve oda bunu cözüyor  ok mi kardeşim :)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #447 : Haziran 10, 2010, 02:21:59 ÖS »
4g_civic geçmiş olsun dostum muratın dediği yer sanırım sorununu halledicektir.

şu integra sitesi işi olsa çok güzel olurdu yahu varmı bi gelişme.

fsunnetci

« Yanıtla #448 : Haziran 10, 2010, 02:33:58 ÖS »

Hehe yemezler mi >%6rol Alemsin Murat abi yaa  >=ok
Evet dediğin gibi bende Vtec kapak var <nohapy

fsunnetci

« Yanıtla #449 : Haziran 10, 2010, 02:40:13 ÖS »
Benim Arabada Neler var Merak Edenler İçin

Integra LS/Vtec
B16 Vtec üst kapak
Wiseco 11.7 Dome Pistons
RC 440cc Enjektörler
Eagle H-Beams Forged Kollar.
Commetic İnce Conta.(Head Gasket)
Buddy Club P1 Titanyum yaylar ve Titanyum kepler..
Skunk 2 Race Stage 2 Egzantrikler.
Buddy Club Ayarlı Egzantrik kasnakları.
Competizone Hafif Volan.
Aem Fuel Rail
Aem Cold Air İntake(CAI)
LSD(Kilitli difransiyel)
Vtec Şanzuman
P28+Hondata S300 ECU Mapped By Honda Radar Mehmet
Aem Fuel Press regulator.
Skunk2 Emme Manifoldu
EdelBrock Gaz Kelebeği.
5Zigen Jantlar.17*205-45 Goodyear lastikler.
5Zigen Komple 61mm Egzoz.
DC Headers 4-1
Ekstra yağ soğutucusu.
ACL Race Series Ana yatak,Kol Yatakları.
ARP Saplamalar.
Tein Coilovers.
Titanyum Ön ve Arka Viraj çubukları..