arkadaşlar üzülerek başımdan geçen bi olayı sizlerle paylaşıcam. Bandırma' dan İzmir\Dikili' ye giderken Savaştepe'ye 20 km kala rampada tek şeritli yolda aracım stop etti. zar zor kenara çektim aracı. Arıza kontaktan, kontak 2. kademede ışıklar yanmıyor. Daha öncede burda bahsetmiştim bu arızadan tutukluk yapıodu ama çalıştırıodum aracı. Arkadaşlar aküden falan demişti nese 1. kademe ile 2. kademe arasında tutuyorum anahtarı göğüs ışıkları yanıo ama elimi çekince gidio. marş basıo ama elimi kontaktan çekince stop ediodu araba. Babamla birlikte gidiyorduk 2 araba =) aynadan kaybolunca ben, dönüp gelmiş oda (4. gen civic) D14A1 motorla 1200 kilo integrayı yokuş yukarı çekti beni(ilk başlarda biraz bağırttı civic'i azcıkda yanık koktu), savaştepeye kadar öle gittik orda elektrikçide düz kontak yaptık aracı öle geldim İzmir'e. Allah kimsenn başına vermesin böle arızalar. şimdi soketli kullanıyorum anbahtar bi işe yaramıyor. kontağı nerde değiştirebilirim? kapı anahtarları nolcak? bu konuda yardımcı olabilcek var mı? biraz uzun yazdım ama okuyanlara şimdiden tşk. ederim. kazasız belasız arızasız günler herkese =)