Atmosferik olarak en güçlü Teg bende şuan 5.Vites Dyno ölçümü 236HP çıktı
bu demek oluyorki bu işin sonu yok...Ben 10BinTL harcadım benden önceki sahibide bi okadar harcamıştır eminim
Ben aldığımda araç 174HP idi şimdi ise 200hp üstü oldu çok paralar gidiyor ama zevkide bambaşka oluyor 
fatihcim biz atmosferik derken vtec ve turboyu katmadan söyledim yani bu motorun üstüne yapılmış modifyeden bağsettim seninkide atmosferik ama üst kapaktan tutta dereceliye kadar herşey değişti seni kurnaz kardeşim benim :)şuan kendi motoru üstünde yapılanlar olarak benimki diyorum haaa varsa bilmediğimiz arkadaşar söylesin öğrenelim el ,elden üstündür ama seninkini yemezler
))))))))))
Hehe yemezler mi
Alemsin Murat abi yaa 
Evet dediğin gibi bende Vtec kapak var 
fatihcim yemezler derken atmosferikte kendi motoru üzerine uygulanan anlamında söyledim senin başka parcalarla güclenmiş olduğundan bizim sınıfın üstüne cıkıyorsun o yüzden yemem dedim
)))))) ama bakıyorm tüm parcalarını ve modifyelerini yazmışsın cok güzel kardeşim kazası belasız ,ama bişey sorucam sen aldığındada bu parcalar varmıydı yosa sen yeni şeyler ekledinmi,biliyorsun hayalim bu yaptıkların am yada turbo ,ama paranın gözü kör olsun tüüühhhhh,ama se güle güle bin kardeim aslında arabanı görmeyi hele yürüyüşünü görmeyi cok iserdim ama malesef mesafemiz cok ama bir gün herkezinde ortak bir noktasında buluşma teg buluşması yapmak cok zevkli olur du neyse tekrardan güle güle kullan kardeşim benim
)))
Murat abi ben aldığımda 174HP idi bu araba ve Stage 1 'di hatta Eski halinin Dyno sonucunu ve Benden sonraki halinin Dyno sonucunu site üzerinde eski konular arşivden bakabilirsin..Ben Egzantrikleri,Pistonları,Piston Kollarını,Yatakları,Yağ Pompasını,Benzin Pompasını,Motor Beyinini(S300),üst kapak contasını,Krank gibi parçaları aldım bu parçalardan sonra güç artışı elde ettim..
Birde aldıktan 1 hafta sonra motor yatak sardı biliyorsun