murat abi bugün izmirdeydim. ikiler hondaya gittim selamını ilettim gerçekten personel ilgili hemen aldı arabayı elektirikçiye götürdü söledi sorunu. kontağın termiği var dip tarafında içini açtılar zımpara ayar falan, hallettiler benim kontak işini artık düz kontak kablolarından kurtuldum
Alıntı yapılan: esen_09 - Haziran 16, 2010, 07:50:26 ÖÖsite ismi çok güzel olmuş devamıda güzel olur biz integ ciler için inşallah. yağ pompasını değiştirdim vtec in yağ pompasını taktım fakat hala yağ lambam sönmedi. yağ müşürünün kablosunu söktük ki hala yanıyo elektrikçim sayesinde boşuna pompa değiştirdik neyse artık yağlamamız yüksek devirlerde biraz daha iyi olucak..Her işte bir hayır vardır..Yağ pompanı değiştirmen iyi olmuş 20 senelik araçlar bunlar zaten ömürleri azalmıştır ve değişmesi gerekli önmeli parçalardan biri bu yağ pompası..Integracı bütün arkadaşlara tavsiyemdir yağ pompalarını değişsinler eğer yüksek devir kullanıyor iseniz araçlarınızı bu pompa değişimi şart..Vtec Pompası yada Integra TypeR (ITR) pompası takabilirler ileri dönük bir modifikasyon olur...
site ismi çok güzel olmuş devamıda güzel olur biz integ ciler için inşallah. yağ pompasını değiştirdim vtec in yağ pompasını taktım fakat hala yağ lambam sönmedi. yağ müşürünün kablosunu söktük ki hala yanıyo elektrikçim sayesinde boşuna pompa değiştirdik neyse artık yağlamamız yüksek devirlerde biraz daha iyi olucak..
Hektör-Teg arabayı niye satıyosun yav?
Arkadaşlar lpg taktırmak konusunda kararsız kaldım lpg kullanan arkadaşlar varsa marka ve yakıt sarfiyatı konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Alıntı yapılan: Turquake - Haziran 16, 2010, 05:20:14 ÖSHektör-Teg arabayı niye satıyosun yav? yahu aslında pekde satıcı sayılmam peder tutturmuş büyük doblo vs. tipi bi araç alalım die bende öyle bi ilan verdim istemiyerek olay bu.(
Atiker kullanan varmı? Malüm maliyet olarak aralarında çok fark var.BRC 1650Atiker 990
arkadaşlar slm...92 integra piston 0.50piston kol 1 taneyağ pompasımotor tk conta ve ana kol yatak 0,75 lazım please...atego_06@hotmail.com
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-integra-fiyati-dustu-honda-integra-ls-superrrr-1992-model/detay Arkdaşlar ben integralardan fazla anlamam size zahmet bu araç hakkındakı yorumlarınızı beklıyorum fiyat vs.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-integra-fiyati-dustu-honda-integra-ls-superrrr-1992-model/detay