kaç liraya aldın vınce kardeş
sendeki sorun ne gibi birşeydi kardeş
Alıntı yapılan: rebel2727 - Temmuz 05, 2010, 04:23:46 ÖSkaç liraya aldın vınce kardeşbana 213 ce maal oldu
Alıntı yapılan: vınce - Temmuz 05, 2010, 07:56:18 ÖSAlıntı yapılan: rebel2727 - Temmuz 05, 2010, 04:23:46 ÖSkaç liraya aldın vınce kardeşbana 213 ce maal oldu Murat abi nasıl gelen kablo ile bujiler beklediğin gibi çıktımı?
iridium buji ve iridium buji kabloları aslında bir çok TEG'cinin yapması gereken modifikasyon araca artısı var eksisi yok bence
Buji konusu bencede çok önemli iridium buji düşünüyorum temin imkanı olan haber versin arkadaşlar.Kullananlarda faydasını anlatırlarsa daha somut bir fikir oluşur integracı dostlarımızda
Alıntı yapılan: Turquake - Temmuz 11, 2010, 06:07:32 ÖSBuji konusu bencede çok önemli iridium buji düşünüyorum temin imkanı olan haber versin arkadaşlar.Kullananlarda faydasını anlatırlarsa daha somut bir fikir oluşur integracı dostlarımızda aynen.
değerli integra kullanıcıları,otomobilime JDM far (angel olmayan) nereden alabilirim? Belki bu soru sorulmuş olabilir, fakat aradım bulamadım.
Arkadaşlar TEG arayıpta modifiye etmek isteyen var ise Kemalcan'ın şu an satılık olan Mat Bordo Ls/Vtec Teg'ini kaçırmasın derim 13500tl gibi bir rakam istiyor sanırım fiyat çok iyi..
Kim yapar bu tamir işini bilen varmı o zaman yardımcı olursanız sevinirim
Alıntı yapılan: fsunnetci - Ağustos 31, 2010, 10:54:09 ÖÖArkadaşlar TEG arayıpta modifiye etmek isteyen var ise Kemalcan'ın şu an satılık olan Mat Bordo Ls/Vtec Teg'ini kaçırmasın derim 13500tl gibi bir rakam istiyor sanırım fiyat çok iyi.. ciddi bir fiyat düşmesi 18,500 istiyordu ,bu sana bişey hatırlatıyormu fatih )))))))
Alıntı yapılan: dangerous_teg - Eylül 29, 2010, 03:40:34 ÖÖKim yapar bu tamir işini bilen varmı o zaman yardımcı olursanız sevinirim Bizim Burda Maslakta yapıyorlar..1 yılda garanti veriyorlar..
Alıntı yapılan: fsunnetci - Eylül 29, 2010, 04:22:40 ÖÖAlıntı yapılan: dangerous_teg - Eylül 29, 2010, 03:40:34 ÖÖKim yapar bu tamir işini bilen varmı o zaman yardımcı olursanız sevinirim Bizim Burda Maslakta yapıyorlar..1 yılda garanti veriyorlar..Bende Fatih Beyi önerecektim. Hızır gibi yetişti Fatih Bey