Arkadaşlar frma kaydolma sebebimi öncelikle Vtec I Hp araç almak istemem. Ama tereddütlerim var malum 10 yaş uzeri araçlar bunlar. Bana sıkıntı yaratırmı gerçi hondann kalıtesini biliyoruz ama sonuçda para verip de alıcaz uğraşmak istememek en doğal istek. Öncelikle sizlere araçdan beklentilerimi yazıyım ki daha yararlı bilgiler alabiliyim.
KAPORTA : Boya gibi takıntım yok değişen parça ise makul ve farklı yerlerde olabilir.
SÜRÜŞ : Sürdüğüm araçın içinden ses gelmemesi gerekiyor ( vita sesi veya kapı esnemesi gibi ) ve beni sarsmaması gerekiyor reflekslere geç karşılık vermemeli güvend eolduğumu hissettirmeli...yol tutuşu kötü olmamalı Konfor ise ağım şahım arıyan biri değilim ama odun gibide araç kullanmak istemem makul bir sefiyede olması gerekir.
MOTOR ve MEKANİK : Kesinlikle Sanayilerde zaman geçirmeyi seven biri değilim. Şunu hızı yapsam su şekilde kullansam sıkıntıyı yaratırmı gibi sorular bilinç altımda olmamalı. Kısaca Yağ,Su,Benziniyle uğraşmak isterim bazı benzer araçlar gibi pazar günlerimi sanayilerde geçirmek istemem.Birde normal kullanımda bu motorlar kaç klometre yol yapabiliyor
YAKIT : Az cok o pek fazla önemli dğeil günüm aracın sütünd egeçmiycek hafdada 60 70 km yaparım. bu aracı almadan önce 2000cc Focus trend bakıyordum yaktığının karşılığı vermiyen araçmış o yüzden vaz geçtim hem vergiside cok geldi...
Bunalr işiginda benim forumlarda araştırdığım akdarıyla bu araç bana yakın görünüyor. yanlı zbiliyorumki bu araçlardan günümüzde pek oynanmamışı kalmamış ve malum Rizede olduğum için pek fazla ceşit bulmanız mumkun olmuyor o nedenle aracın motorunun km. düşürülmediğini veya otoorununa rtık bitmek üzere olduğunu nasıl anlayabilirz sonuçda vtec bu aracı bilen pek fazla ustada yoktur o yüzden bilginiz ışıgında bir karar vermek istiyorum.
Teşekkür Ederim....