Araçta bir kaç küçük sıkıntı da var. Mesela park sensörünü açma kapama düğmesi hemen diz hizasında. Farkında olmadan diziniz değebiliyor, alet kapanıyor. Bu durumda, benim gibi sadece sensörlerle park etmeye alışmış kişiler küçük kazalar yapabiliyor. Ayrıca süspansiyonları sert ve arka koltuk aralığı az. Arka cam görüş alanı da biraz dar kalıyor. MÜzik sistemi kusursuz. Ancak hoperlörlerden biri patladı. Ücretsiz değiştireceklermiş. Daha önce kullandığım eski kasa 5.20i lerden daha büyük bir araba. Buna rağmen otobanda 80 km yle gidiyor sanırken, 180 le gittiğinizi şaşırarak farkedebilirsiniz. 
Sevgiler.
Arkadaşıma katılıyorum ilaveten araç muazzam derece sert bir alt takıma sahip ve ister istemez içeriye ciddi vuruntu sesi alıyor ki 17'' jant büyüklüğüne sahipken (büyük bir inç sayılmaz diye düşünüyorum)

ve 10.000 gibi düşük bir km yapıldıgında araçta ceşitli yerlerinden sesler gelmeye başlıyor bunuda spor süspansiyona yokohoma lastiklere borclu oluyorsunuz.
Benim kişisel görüşüm araç park mesafe sensörleri sonradan ilave edilmiş gibi gözüküyor

yine kişisel görüşüm aracın cd,radyo ve klıma kontrol ekranı cok özensiz ve renksiz yapılmış büyük bir on konsola saat ekranı gibi küçük kalması şaşırtıcı.
Yeni accordu yeni kasa 2006 model 320 d satarak aldım iyi mi yaptım bence cok iyi yapmışım. ilk başta korkarak almama ragmen beni konfor ve beklediğimden üstün kalite ve yol tutuşuyla gercekten şaşırttı tavsiye edebilirim.