Acikcasi aracimi type-r a benzetmeye hic calismadim ben type-s adi altinda elimden geleni yapmaya calisiyorum.fn1 alirken fn2 alma sansimda vardi sadece ben vergi benzin tuketimi ve genel kullanim sartlarindan oturu beni yari yolda birakmayip istegimi yeterince karsiladigi icin fn1 de karar kildim.Yoksa izgarasindan kanadina logosundan vites basina egzost sisteminden kokpit rengine kadar herseyini her turlu tedarik ederim..Lakin daha etkili bir fren sistemine ihtiyac duydugumdan oturu caliperler diskler ve padine kadar fn2 nin sistemini getirtmek icin start tusuna basmis bulunmaktayim..Haliyle sorunun cevabi evet gayette kolay yapilir..Bu arada benim takildigim forumlardan birisi bu forumdur hatta ben sana daha guzel bi proje yollayim sen onu bi incele.
http://www.civinfo.com/forum/modification-projects/36033-my-vivid-se-1-8-progress-thread.html
Oldukça uzun ve keyifli uygulamalar olmuş. Sonu olduğu için her sayfa keyifle geçti. 3 defa jant değiştirmiş.
Örnek alınabilecek bir çok şey var.
Ben verdiğim örneği adamın Type-S'e koltuğundan göstergelerine kadar her türlü Type-R malzemelerine ulaşabilip uygulanabilir olduğunu göstermesi açısından verdim. Türkiye'de de bu iş yapılır elbette Type-R göstergesi, koltuğu vs. nerden nasıl bulunur o açıdan söyledim. Yurtdışından getirtme konusunda bilgim yok.
Birebir kopyalamalara bende çok sıcak bakmıyorum. Lancer varken çok kişi Evo yapsana falan dedi hatta düşündüm bile ama kısa sürdü bu düşünce. Yapılacaksa dediğin gibi model bazında bişeyler yapılmalı.
Arka spoiler ve color coding şimdilik en çok aklıma takılanlar. Kabin içi parçaların karbonfiber kaplanması kolay ama nasıl duracağı konusunda şüphelerim var. Gösterge panelinin olduğu siyah kısım kolay çizilen ve çok el izi kalan bir kısım sadece orası kaplansa nasıl olur yine şüphelerim var. Birde kış günü arabayı temiz bile tutamazken insanın uygulamaya geçmek için hevesi çabuk kırılıyor.