Bayram metrobüs sana yakınsa edirnekapı ya gelirsin oradan ben alırım. Buğrahan seni rahat bulabileceğin bi noktadan ben alırım problem olmaz. İstediğin zaman ara bi görüşelim. Cep numaram : 0543 933 85 29 Adem.
Yeri bilmeyen arkadaşlar beni arasın tarif ederim veya sizi yoldan toplayarak gelirim.

Kısa özetle çevresindeki yerleri ve ulaşımı yazayım. Metris ceza evinin önünden arnavutköy istikametine giderken sağ tarafta hamza yerlikaya spor tesisleri var orayı geçince 3-4 km. ileride. KAYAŞEHİR TOKİ tabelasına devam.
Karşıdan gelicekler için 1. köprüden gelenler Sütlüce köprüsünü geçtikten sonra ilk çıkış olması lazım edirnekapı çıkışı var, tramvay yoluna paralel gidiyor hiç yolu bırakmadan gelirlerse tramvay son durağını geçince ileride KAYAŞEHİR TOKİ tabelasını takip etsinler solda mekanı görücekler..
2. Köprüden gelenler avrupa konutlarını geçince 1 veya 2. çıkış olması lazım Esenler-otogar- sultangazi çıkışı var o çıkıştan çıkınca 100 mt. ileride yol 3 e bölünüyor en sağdakinden giricekler (sert viraj dikkatli olmak lazım) tramvay durağının oraya çıkacak (sağda hamza yerlikaya spor tesisleri olucak) yolu bırakmadan gelsinler 3 km ileride KAYAŞEHİR TOKİ konutları tabelasını takip edince mekanın önüne kadar gelicek.
Yolu kaybeden veya ulaşım sıkıntısı olan olursa beni arayabilir. Son olarak piknik olayı iptal olduysa ve halı saha maçı uygundur derseniz saat belirlerseniz bu akşam belirlenirse yarın işe arabayla gidip sonrasında oraya giderek kapora veririm. Yarın netleşirse c.tesi akşamı gider sahayı ayırırım.