benim için bir sakıncası yok ama açıkçası çekiniyorum... Memur beyler sağolsunlar bukadar aracı bir arada görünce affetmiyorlar

Riske atılamaz bir durum var, hem iznimizde yok, bu aralar yeni müdür biraz değişik, can sıkıyor... Başımıza daha önce gelen talihsiz bir olaydan sonra şehrin içinde toplu halde fazla dolanmamaya özen gösteriyoruz. Aramızda cam filmli araçlar oluyor, onların camına, kimisinin jantına egzosuna takılıyorlar. Bunlar toplu halde geziyor diye bizi ekmek olarak görüyorlar... Sonra günün tüm güzelliği 100.yıl otoparkında geçiyor :S Geçen sefer yaşadığımız olaydan sonra toplu halde nekadar uzak olursak şehirden okadar iyi diye düşünüyorum

Haa mesafe çok uzun bir mesafe değil ama nerden baksanız yine en az 10-15 araç oluruz

Denk geleceğimiz bir polis sıkıntı yaratabilir
O yüzden bence anıtkabirin içinde buluşalım, araçlarımızla girelim hem anıtkabire

Çünkü tabanvayın oraya pazar günü hiçte rahat şekilde araçları parkedemeyiz

Oralardaki sokaklara hangi birimizi parkettirip, hangi birimizi toparlayacağız

Benimde gönlümden çok güzel şeyler geçiyor ama zaten maksatımız ATA'mızı ziyaret etmek

Girelim paşa paşa atamızı ziyaret edip günün devamına bakalım
Anıtkabirin içinde tandoğandaki kapıdan girince yukarıda otopark ikiye ayrılıyor. Onlardan soldaki otoparka girince sonunda Kafeterya var

Buluşma yerimiz orası olsun, arkadaşlar olarak toparlandıktan sonra oradan geçelim meydana