Forumumuza yakışan bir buluşmaydı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum kendim ve benimle birlikte gelen 3 arkadaşım adına. Not: Çekilen resimleri 1-2 güne sitedeki buluşma ile ilgili açılacak olan ilgili konuda paylaşırım
Alıntı yapılan: berkyilmaz - Şubat 19, 2012, 09:06:38 ÖSForumumuza yakışan bir buluşmaydı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum kendim ve benimle birlikte gelen 3 arkadaşım adına. Not: Çekilen resimleri 1-2 güne sitedeki buluşma ile ilgili açılacak olan ilgili konuda paylaşırım sizi gidi stokçular siziiiii
aç kalmakmı millet 2 şer ekmek yedi tümm kartepeyi doyurduk beee ama dönüşte 4 araç inanılmaz işler yaptık kayda değerdi
bıde kayserıye gelsenız hep kartepe olmuyor böyle kedı gıbı bakıyoruz
butaraflarda da karboğazı var buyrun gelin bekleriz herzaman
Alıntı yapılan: MerT01__civic - Şubat 20, 2012, 12:41:42 ÖSbutaraflarda da karboğazı var buyrun gelin bekleriz herzaman mert cızerım arabanı :p
Alıntı yapılan: cagrock - Şubat 20, 2012, 12:57:58 ÖSAlıntı yapılan: MerT01__civic - Şubat 20, 2012, 12:41:42 ÖSbutaraflarda da karboğazı var buyrun gelin bekleriz herzaman mert cızerım arabanı :pbak o olmaz işte
fotolar yakında...kayseride ellerinizden öper ablacım.topla bakalım kayseride kaç kişi var bulun ve sunun etkinlik talebinizi açalım sizede org bölümüne hemen bi konu
Alıntı yapılan: tarantino - Şubat 19, 2012, 09:36:49 ÖSAlıntı yapılan: berkyilmaz - Şubat 19, 2012, 09:06:38 ÖSForumumuza yakışan bir buluşmaydı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum kendim ve benimle birlikte gelen 3 arkadaşım adına. Not: Çekilen resimleri 1-2 güne sitedeki buluşma ile ilgili açılacak olan ilgili konuda paylaşırım sizi gidi stokçular siziiiiiAbi bagaja bakmayı unuttun sen, 2 ekmek daha çıktı burda