İbrahimcim resimler aldım, sabah tuncun oraya gidip, onun benim ve senin resimleri bi konu açıp koyacağım... Şu anda benim makine bende diil unutmuşum, onuda almam lazım komple koyayım pert olmasın diyorum

Yarın öğlene inşallah hazır olur resimler...
Bu arada Şadan abi ayağına sağlık abi bizler için gelmen bile yeterliydi, pek ilgilenemedik kusurumuza bakma, Daha nice buluşmalarda daha uzun süreli görüşmek dileğiyle abi... Geçmiş olsun abi bu arada...
Değer verip gelen bütün arkadaşlarımın kardeşlerimin ve abilerimin ayaklarına sağlık hepsine sonsuz teşekkürler...
Taa yalovadan gelen Barış abiye,
Kastamonu üzerinden ankaraya gelen zafer, zekeriya abi ve ismini hatırlayamadığım ablaya,
İstanbuldan gece gelip sabah kaynattığımız Gökhan, Barış, Burak, Cüneyt abi ve Erkan abiye
İstanbuldan sabah yardırıp kopup gelen, Mehmet, Şüko, Onur ve Taşkına çok teşekkür ederiz...
Hepinizin ayağına yüreğine sağlık, inşallah geldiğiniz yola değdiğini düşünmüşsünüzdür...
Herşeydende en önemlisi ; Bu organizasyonda birçok arkadaşımızın abimizin benden çok emeği geçti hepsine çok çok teşekkür ediyorum... Onlar olması bu güzellikte birşeyi asla başaramazdım...