Arkadaşlar bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan günümüze güzellik katan destegini bizden esirgemeyen bütün arkadaslarımın ayaklarına saglık umarım gelen arkadaslarımız memnun kalmıştır bizler elimizden geldigi kadarını yapmaya çalıştık bir kusurumuz olduysa affola...

THT İSTANBUL ekibinden Bizleri yalnız bırakmayan Akşamdan yola çıkıp Günümüze neşe katan Burak, Barış, Gökhan, Cüneyt abime ve Erkan abime, Beni kırmayan ve yalnız bırakmayan çok sevdigim arkadasım mehmet (Tarantino) kardeşime ve yanında getirdiği tanışmakdan memnun oldugum şükoo, Taşkın, onur kardeşlerime hepsine tek tek sonsuz teşekür ediyorum Eger ilgilenemediysem bir kusurum olduysa hepinizden özür dilerim tekrar teşekkür ediyorum ayaklarınıza saglık
Ayrıca Burdan çok açık bir şekilde dile getiriyorum Yine THT İSTANBUL da bulunan abilerim kardeşlerim arkadaslarım var kii isimlerini söylemiyorum onlar kendilerini biliyor ! ! ! Onlara cidden kırıldık biz istedik ki hepimiz bir arada güzel bir gün olsun istedik, Yanlış anlaşılmasın sözlerim gelmeyen herkese değil elbette durumu olmayan veya baska sıkıntıları olanlar da vardır o yüzden gelinmemiş olabilir buna zatten bir sözümüz yok, Ama gelecegine söz verenler fakat gelmeyenler telefon da "dur kapat ben sana döncem" diyip de hala dönmeyen o çok sevgili arkadasıma cidden çok kırıldım yinede canınız sağolsun yapacak bişey yok tabii güzel bir günde sizlerle birlikte olmak vardı ama sağlık olsun bidahakine inş. Çok şey kaçırdıgınız çok açık ortada...

Tekrar herkese sonsuz teşekkürler kendi adıma güzel bir gündü umarım sizler içinde öyle olmuştur...