Gönderen Konu: 28 HaZiRaN TeamHondaTurkey Ankara BüyüK MangaL Buluşması...  (Okunma sayısı 59913 defa)

aeakdemir

Ynt: 28 HaZiRaN TeamHondaTurkey Ankara BüyüK MangaL Buluşması...
« Yanıtla #250 : Haziran 29, 2009, 03:46:52 ÖÖ »
ben bir sonraki gorusmeye bir gece onceden vana gidicem oradan gelicem o zaman banada tesekkur edeceksin yavuz :D

BLACK ORANGE

« Yanıtla #251 : Haziran 29, 2009, 07:50:11 ÖÖ »
ben bir sonraki gorusmeye bir gece onceden vana gidicem oradan gelicem o zaman banada tesekkur edeceksin yavuz :D

sen uyansam bize yeter erkutum ...  >%6rol >%6rol  vandan gelmeye kasma yane ...  >%6rol

BLACK ORANGE

« Yanıtla #252 : Haziran 29, 2009, 07:52:33 ÖÖ »
İbrahimcim resimler aldım, sabah tuncun oraya gidip, onun benim ve senin resimleri bi konu açıp koyacağım... Şu anda benim makine bende diil unutmuşum, onuda almam lazım komple koyayım pert olmasın diyorum ;) Yarın öğlene inşallah hazır olur resimler...

Bu arada Şadan abi ayağına sağlık abi bizler için gelmen bile yeterliydi, pek ilgilenemedik kusurumuza bakma, Daha nice buluşmalarda daha uzun süreli görüşmek dileğiyle abi... Geçmiş olsun abi bu arada...

Değer verip gelen bütün arkadaşlarımın kardeşlerimin ve abilerimin ayaklarına sağlık hepsine sonsuz teşekkürler...

Taa yalovadan gelen Barış abiye,
Kastamonu üzerinden ankaraya gelen zafer, zekeriya abi ve ismini hatırlayamadığım ablaya,
İstanbuldan gece gelip sabah kaynattığımız Gökhan, Barış, Burak, Cüneyt abi ve Erkan abiye
İstanbuldan sabah yardırıp kopup gelen, Mehmet, Şüko, Onur ve Taşkına çok teşekkür ederiz...

Hepinizin ayağına yüreğine sağlık, inşallah geldiğiniz yola değdiğini düşünmüşsünüzdür...

Herşeydende en önemlisi ; Bu organizasyonda birçok arkadaşımızın abimizin benden çok emeği geçti hepsine çok çok teşekkür ediyorum... Onlar olması bu güzellikte birşeyi asla başaramazdım...

bizde sizlere teşekkür ediyoruuz sayın ankara ekibi başkentlilere yakışır bir karşılama ve organizasyon düzenlediniz helal olsun
herşey tıkırında plaanlı ve programlı işledi
tek sorun yağmurdu oda buluşmaya ayrı bir güzellik kattı sebebi ise yağmur yağdı herkes bir biri ile iç içe daha çok girdi
burdan
sevgili kfm grsn batu
sevgili oryantal tunç ve yanında ki saz arkadaşları levent ve yavuza teşekkürlerimi bir borç bilirim
kadir ve apo abi sizleride unuttuğumu sanmayın
ve diğer yeni tanıştığım ankaradaki arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bir daha sizin yanınıza günü birlik değil kalmaya geleceğim ayvayı yediniz  ankarayı terk edin puhahhaaa
herkese çok çok teşekkürlerrr..... 

asıl bizler teşekkür ederiz kanqa ne zaman isterseniz canınız ne zaman  >%6rol oryantel ; misket ; uzun hava v.b  :emo ne çekerse bi gün önceden bi haber ertesi gün ekip tamam ... her zaman herkesi bekliyoruz geldiginiz için v-tec lerinize sağlık ayaklarınıza sağlık ... en kısa sürede daha uzun zaman da görüşmemiz dileğiyle ...

BLACK ORANGE

« Yanıtla #253 : Haziran 29, 2009, 07:53:35 ÖÖ »
gel kanqa gel ayıp edion ;) Ama biz 4-5 kere geldik diye değil, gelmek istediğin için gel ;) :P Kapımız herzaman herkese açık, sağsalim vardınız şimdi içimiz rahat ;) Kendinize dikkat edin en kısa zamanda tekrardan ama uzun bir şekilde görüşmek diğieyle ;)
öle bişey aklıma geldiyse senin gibi terbiyesiz olim puhahha şaka şaka

terbiyesiz terbiyesiz .....  >%6rol :emo >%6rol :emo >%6rol :emo :emo

bay_apo_06

« Yanıtla #254 : Haziran 29, 2009, 08:06:09 ÖÖ »
cok guzel bi hafta sonu oldu bence gelen herkese cok teşekkur ederim...herkes cok guzeldi...istanbuldan yalovadan bursadan ve trabzondan gelen herkesin ayaklarına yureklerine saglık neşe kattınız cok mutlu ettinizz bizleri...tunc abicim sen varya tm bi dansözsün ha:)beni aldattın ya mehmetle yaz bunu biyere en kısa zamanda inşallah tekrar bi araya geliriz...barış erkenden kactın ya cezan birdahaki buluşmada agır olucak...bu arada yavuzum seninle gurur duyuyorum bizleri cok guzel onure ediosun..sen olmasan boyle bi organızasyon olmazdı cok mucadele ediosun takdir ediyorum seni...bu guzelligini sıcak kanlılıgını hic bir zaman kaybetme sizlerle olmaktan cok mutluyum...tekrar herkese cok teşekkur ediyorum...nice guzel buluşmalara.....

vw.bora

« Yanıtla #255 : Haziran 29, 2009, 08:46:41 ÖÖ »
evet en yakında resimleride yayınlanınca gelemeyenler neleri kaçırdığını görecek ve üzülecekler ama ihşallah bir sonraki buluşmada buluşmak ümidiyle diyorum teşekkür ederim yavuz kardeşim ellerinden öper 1 yaşında oğlum var biraz ateşi çıkmış nöbetçi eczaneden calpol aldım önemli bir şeyi yokmuş allahdan yakın ilgi ve alakanızdan dolayı çok ama çok teşekkür ederim tek üzüldüğüm nokta biraz erken kalkıp sizden ayrılmam oldu............. reflex  kardeşim ihşallah sağ salim varmışınızdır istanbula sevgi saygıyla..........

BLACK ORANGE

« Yanıtla #256 : Haziran 29, 2009, 08:53:53 ÖÖ »
cok guzel bi hafta sonu oldu bence gelen herkese cok teşekkur ederim...herkes cok guzeldi...istanbuldan yalovadan bursadan ve trabzondan gelen herkesin ayaklarına yureklerine saglık neşe kattınız cok mutlu ettinizz bizleri...tunc abicim sen varya tm bi dansözsün ha:)beni aldattın ya mehmetle yaz bunu biyere en kısa zamanda inşallah tekrar bi araya geliriz...barış erkenden kactın ya cezan birdahaki buluşmada agır olucak...bu arada yavuzum seninle gurur duyuyorum bizleri cok guzel onure ediosun..sen olmasan boyle bi organızasyon olmazdı cok mucadele ediosun takdir ediyorum seni...bu guzelligini sıcak kanlılıgını hic bir zaman kaybetme sizlerle olmaktan cok mutluyum...tekrar herkese cok teşekkur ediyorum...nice guzel buluşmalara.....

hem dansöz hem aldatma ofofofofof sık abi kafana ... neyse canım aldatığım adam Allah tan yaban cı değil mehmet kardeşim ... :)  >%6rol 

Bu arada bende hepinizin huzurun da EMMİOĞLU RESTORANT sahiplerine SELAMİ amca ve kardeşim SAMİ EMMİOĞLUNA sonsuz teşekkür ederim ... böyle güzel bi organizasyon yapmamızda bize yardımcı oldular ...  >=ok

berkaliy

« Yanıtla #257 : Haziran 29, 2009, 10:19:31 ÖÖ »
Arkadaşlar herşey için teşekkürler..
Güzel bir organizasyondu..
Emeği geçen herkese teşekkürler..
Ne kar erken ayrılsamda Gölbaşı çok keyifli bir yer ve orada sizlerle olmak güzeldi..

firstcevher

« Yanıtla #258 : Haziran 29, 2009, 10:44:24 ÖÖ »
Arkadaşlar herşey için teşekkürler..
Güzel bir organizasyondu..
Emeği geçen herkese teşekkürler..
Ne kar erken ayrılsamda Gölbaşı çok keyifli bir yer ve orada sizlerle olmak güzeldi..

Abi bende diyorumki birine teşekkür etmeyi unuttum ama kim... Ayağına sağlık abi çok tşk ederiz... gelmekle bizi çok mutlu ettiniz... Herşey için çok tşkler... Tekrar görüşmek dileğiyle yine bekleriz...

@apo abi : Abi sizler olmasanız o organizasyon gerçekleşemezdi... Sizlerin yardımları ile gerçekleştir... Benden daha fazla ilgi ve alaka gösterdiniz... Allah hepinizden razı olsun ;) İyiki varsınız...

berkaliy

« Yanıtla #259 : Haziran 29, 2009, 11:27:08 ÖÖ »
Bizlerde mutlu olduk..
Herşey için tekrar teşekkürler..

esiretti

« Yanıtla #260 : Haziran 29, 2009, 11:54:09 ÖÖ »
Arkadaşlar ben gelemedim, arabam hala sanayide, gelmeyi çok istedim, hepinize sevgiler hepinizi öpüyorum. İnşallah daha güzellerinde görüşmek üzere..

L3v3nT

« Yanıtla #261 : Haziran 29, 2009, 12:06:50 ÖS »
Arkadaşlar bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan günümüze güzellik katan destegini bizden esirgemeyen bütün arkadaslarımın ayaklarına saglık umarım gelen arkadaslarımız memnun kalmıştır bizler elimizden geldigi kadarını yapmaya çalıştık bir kusurumuz olduysa affola... ;)

THT İSTANBUL ekibinden Bizleri yalnız bırakmayan Akşamdan yola çıkıp Günümüze neşe katan Burak, Barış, Gökhan, Cüneyt abime ve Erkan abime, Beni kırmayan ve yalnız bırakmayan çok sevdigim arkadasım mehmet (Tarantino) kardeşime ve yanında getirdiği tanışmakdan memnun oldugum şükoo, Taşkın, onur kardeşlerime hepsine tek tek sonsuz teşekür ediyorum Eger ilgilenemediysem bir kusurum olduysa hepinizden özür dilerim tekrar teşekkür ediyorum ayaklarınıza saglık ;)

Ayrıca Burdan çok açık bir şekilde dile getiriyorum Yine THT İSTANBUL da bulunan abilerim kardeşlerim arkadaslarım var kii isimlerini söylemiyorum onlar kendilerini biliyor ! ! ! Onlara cidden kırıldık biz istedik ki hepimiz bir arada güzel bir gün olsun istedik, Yanlış anlaşılmasın sözlerim gelmeyen herkese değil elbette durumu olmayan veya baska sıkıntıları olanlar da vardır o yüzden gelinmemiş olabilir buna zatten bir sözümüz yok, Ama gelecegine söz verenler fakat gelmeyenler telefon da "dur kapat ben sana döncem" diyip de hala dönmeyen o çok sevgili arkadasıma cidden çok kırıldım yinede canınız sağolsun yapacak bişey yok tabii güzel bir günde sizlerle birlikte olmak vardı ama sağlık olsun bidahakine inş. Çok şey kaçırdıgınız çok açık ortada... ;)

Tekrar herkese sonsuz teşekkürler kendi adıma güzel bir gündü umarım sizler içinde öyle olmuştur... ;)

dewir

« Yanıtla #262 : Haziran 29, 2009, 01:24:19 ÖS »
evet arkadaşlar bugün saat 13:00 itibari ile yalovaya ayak basmış bulunmaktayım

öncelikle THT Ankara gurubuna yapmış oldukları bu güzel ve başarılı buluşma için teşekkür etmek daha sonrada karşılamam gereken bir misafir olduğu için erken kalkmamk zorunda kaldım bu yüzdende özür diliyorum

organizasyon gerçekten çok başarılı ve çok güzeldi ama ben olta takımımı almayı unutmuşum  birdahaki seferi oltada getirip gölden balık tutalım :D :D

emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler ve bu güzel buluşmaya gelen herkesin ayağına  sağlık

firstcevher

« Yanıtla #263 : Haziran 29, 2009, 02:19:20 ÖS »
abi söyleseydin ayarlardık sana olta ayıp ediosun ;) bidahakine söz beraber balık tutalım ;)

Arkadaşlar resimleri upload etmeye başladım akşama doğru resimler sizlerle olur ;)

et302gti

« Yanıtla #264 : Haziran 29, 2009, 05:03:37 ÖS »
organizasyonda emeği geçen ve gelen herkese tşkkr ederim arkadaşlar, güzel bi gündü, birdahaki buluşmada görüşmek üzere...

tuner zafer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #265 : Haziran 29, 2009, 05:18:51 ÖS »
buluşmda emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler...

özellikle bizle ilgilenen yavuz,tunç,levent,ve batuya ayrıca teşekkür ederim...
allah razı olsun..evinizi açtınız bizee.bunu kimse yapmaz ;)

anıtkabir ziyaretide güzeldi..rehberimiz levente teşekkürler ;)

güzel angara müziğinde kurtlarımızıda döktük.. aman sabahlar olmasın :D

yavuz,tunç,levent,batu istanbula geldiğinizde sizin kadar olmasada ilgilenmeye çalışırız..ağanın eli tutulmaz :D

herşey için teşekkürler...THT olarak güzel bir buluşmaya daha imzamızı attık.
nice buluşmalara
saygılar

asmaz

« Yanıtla #266 : Haziran 29, 2009, 05:57:22 ÖS »
ne demek abim basımızın uzerinde yeriniz var...tekrar bekleriz...memnun kaldıgınıza mutlu oldum valla :D gelicez istanbula o zaman derim ama bogaz da mangal diye :D

whitehan

« Yanıtla #267 : Haziran 29, 2009, 09:03:52 ÖS »
buluşmda emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler...

özellikle bizle ilgilenen yavuz,tunç,levent,ve batuya ayrıca teşekkür ederim..allah razı olsun..anıtkabir ziyaretide güzeldi..rehberimiz levente teşekkürler...THT olarak güzel bir buluşmaya daha imzamızı attık.
nice buluşmalara
saygılar

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #268 : Haziran 29, 2009, 09:05:11 ÖS »
Ankara  gurubuyla    bir  kez  daha  gurur  duydum   katıldıgım en  güzel    buluşma  buydu  diyebilirim  Leventim senin  hakkını  nasıl  ödeyecez  bilmiyom  yedirdin içirdin  yatırdın:)    ama  sabah  kahvaltısı   güzel  degildi:)  gölbaşı    süperdi  çok güzel  bir  seçim  yapmışınız    ama  ankaranın havasını  güven  olmuyor  bunuda  ögrendik:)   gelelim  sadete   zorla  bizi  oynatan  arkadaşları  esefle  kınıyom ya  oynamayacaz  diyorum  daha  da  çok  şartlanıyorsunuz  tamam  tunçum  güzel  oynuyon sen  güzel  kıvırıyon  ama  çiftetelidede  aynı  haraket  ankadarada  da  aynısı  degiştir  figürleri:)  birde halayın  başını  çekipde   telefonla  konuşan  yavuzumada  saygılar    hepinizin   emegine  ayagına  saglık  bundan  daha  iyi  misafir  edemezdiniz  bizi  bu arada  özel  şöförümüz  çakiyede  teşşkür  etmek  lazım   götürdü   getirdi  bizi  :):):)

whitehan

« Yanıtla #269 : Haziran 29, 2009, 09:08:39 ÖS »
yahu valla kankamın her sozune katılıyorum..ben kendımı evden daha rahat ıyı hıssettım bı tek cocugumu ozledım:d:d
yavuz levent batu tunc ALLAH razı olsun sızden onemlı olan beraber olmaktı oda cok guzel oldu...

altunparmak

« Yanıtla #270 : Haziran 29, 2009, 09:10:25 ÖS »
cok güsel bi gündü ne güsel eglendik dimi ama ;)
ist.bursa.yalova dan arkadasların ayaklarına saglık sizi mutlu edebildiysek ne mutlu bize...

tuncun göbek atışları halen gözlerimin önünde :D

asmaz

« Yanıtla #271 : Haziran 29, 2009, 09:46:07 ÖS »
yahu valla kankamın her sozune katılıyorum..ben kendımı evden daha rahat ıyı hıssettım bı tek cocugumu ozledım:d:d
yavuz levent batu tunc ALLAH razı olsun sızden onemlı olan beraber olmaktı oda cok guzel oldu...
Ankara  gurubuyla    bir  kez  daha  gurur  duydum   katıldıgım en  güzel    buluşma  buydu  diyebilirim  Leventim senin  hakkını  nasıl  ödeyecez  bilmiyom  yedirdin içirdin  yatırdın:)    ama  sabah  kahvaltısı   güzel  degildi:)  gölbaşı    süperdi  çok güzel  bir  seçim  yapmışınız    ama  ankaranın havasını  güven  olmuyor  bunuda  ögrendik:)   gelelim  sadete   zorla  bizi  oynatan  arkadaşları  esefle  kınıyom ya  oynamayacaz  diyorum  daha  da  çok  şartlanıyorsunuz  tamam  tunçum  güzel  oynuyon sen  güzel  kıvırıyon  ama  çiftetelidede  aynı  haraket  ankadarada  da  aynısı  degiştir  figürleri:)  birde halayın  başını  çekipde   telefonla  konuşan  yavuzumada  saygılar    hepinizin   emegine  ayagına  saglık  bundan  daha  iyi  misafir  edemezdiniz  bizi  bu arada  özel  şöförümüz  çakiyede  teşşkür  etmek  lazım   götürdü   getirdi  bizi  :):):)

ayagınıza saglık abilerim her zaman bekleriz elimizden geleni yaptık eglendiyseniz ne mutlu bize...tekrar nice günlerde bulusmak dilegiyle...gökhan abi tişört bekliyorum :D :D

asmaz

« Yanıtla #272 : Haziran 29, 2009, 09:46:52 ÖS »
Yavuz resimlerde nerde yaaa bak sabah alanyaya gidiyorum facebook bos kaldı :( resim aktarmam lazım...

firstcevher

« Yanıtla #273 : Haziran 29, 2009, 11:16:12 ÖS »
Yavuz resimlerde nerde yaaa bak sabah alanyaya gidiyorum facebook bos kaldı :( resim aktarmam lazım...

zuhauha :D batuşkam bi sen sordun resimleri :D

Arkadaşlar geliyor resimler başlıyorum şimdi, batu biliyor bugünki işlerimi çok yoğundum zar zor bişeyler hallettim, birazı kaldı onlarıda şimdi halledip birazdan resimleri ekliyorum ;)

firstcevher