çok guzel bır organızasyondu gelenlerın ayagına saglık,yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu ben çok ılgılenemedım kusura bakmayın arkadaşlar,ankara grubu sızede çok teşekkur ederız ankaradan kalkıp geldıgınız ıçın çok teşekkurler paıntball da vurulan arkadaşlarımıza geçmış olsun dıyorum baya kotu morarmıştı geçmış olsun umarım kısa surede gecer,savaş muhabırı fotocu arkadaşım umarım fazla bır acı yoktur baya kotu durumdaydı goruntu olarak,tekrardan geçmış olsun...bırde benım sılahım havada mermı almaya gıderken benı vuran arkadaşıma sagılarımı sunarım,donerkende sırtımdan vurana ayrıcana hormet ederim..
go kartta murat abımı tebrık edıyorum supersın murat abii ama bılardoyu ıyı oynayan ve kaybeden ankara grubundakı sevgılı YAVUZ ve LEVENT oynadıgınız arkadaşlar bıraz ballıydı bence..gerçi ankaradan kalkıp gelmışsınız(murat abıyle mehmeti)yenmek olmaz tabii..
murat abi senın alı usta hakıkatten supermış abii ben çok begendım kız arkadaşım donerı pek sevmezdı ama o bıle afıyetle yedi abii,ama servıs -5 numaraydı bırdahakı sefer ınşallah hızlı olurlar bakalım formlar işe yarayacakmı..
emegı gecen herkeze çok teşekkurler super bır hafta sonu gecırdık devamını beklerız gelenlerede ayrıca teşekkurler..
RESIMLERI DORT GOZLE BEKLIYORUZ..bakalım nasıl cıkmışım bu sefer.