Gönderen Konu: 4. Paintball Bulusmasi (18 Ekim 09) Kilyos\istanbul  (Okunma sayısı 49627 defa)

ENG

Ynt: 4. Paintball Bulusmasi (18 Ekim 09) Kilyos\istanbul
« Yanıtla #150 : Ekim 18, 2009, 06:18:03 ÖS »
vardı
Ankara dan geşen varmıydı ?

#KemaL

« Yanıtla #151 : Ekim 18, 2009, 06:26:37 ÖS »
vardı
Ankara dan geşen varmıydı ?

hocam kimler geldi ? Yavuz ve Tunç abi mi ?

ENG

« Yanıtla #152 : Ekim 18, 2009, 06:30:10 ÖS »
ankara temsilcisi siyah son kasa civic var

#KemaL

« Yanıtla #153 : Ekim 18, 2009, 06:31:32 ÖS »
ankara temsilcisi siyah son kasa civic var

YJZ 17 Yavuz abi.Yemekte İstanbul ekibi süpriz yaptı sıra Ankara ekibindeydi. :D

ENG

« Yanıtla #154 : Ekim 18, 2009, 06:33:01 ÖS »
ta kendisi

zedrix

« Yanıtla #155 : Ekim 18, 2009, 07:10:44 ÖS »
eglenceli gecmıstır umarım gelemedık bu defa resımlerı beklıyoruz bakalım sabırsızlıkla...

mahruti

• Ziyaretçi
« Yanıtla #156 : Ekim 18, 2009, 08:23:58 ÖS »
Selamlar,

Çok güzel bir gün oldu, herkese teşekkürler.

İlhan Mutluay

Bugün konuştuğumuz gibi benim arabanın ilanı burada; Eğer adminler silmezse :)
http://www.sahibinden.com/99_800_km_de_orjinal_kazasiz_standart_vti-86WQQaXQQ14170041WQQpXQQdisplayitem

MePHi

« Yanıtla #157 : Ekim 18, 2009, 08:43:18 ÖS »
süperdi herkes çok ılımlıydı.yeni arkadaşlar edinmek çok hoştu.fotoğraflarımızı sabırsızlıkla bekliyorum en kısa zamanda tekrarını veya başka organizasyonları bekliyorum. saygılarımla kırmızı takımdaki emre :)

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #158 : Ekim 18, 2009, 09:17:26 ÖS »
Selamlar,

Çok güzel bir gün oldu, herkese teşekkürler.

İlhan Mutluay

Bugün konuştuğumuz gibi benim arabanın ilanı burada; Eğer adminler silmezse :)
http://www.sahibinden.com/99_800_km_de_orjinal_kazasiz_standart_vti-86WQQaXQQ14170041WQQpXQQdisplayitem
satılanlar sayfasına konuyu açın daha etkili olur

kacaman

« Yanıtla #159 : Ekim 18, 2009, 09:19:11 ÖS »
arkadaşlar güzel vakit geçirmişsiniz belli, ne yapalım buradan sadece resimlere bakabiliyoruz, şu resimleri bir atında içimiz iyice erisin 3-5 kilo zayıflayalım.

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : Ekim 18, 2009, 09:22:44 ÖS »
bizi yalnız yalnız bırakmayıp gelen arkadaşlarımıza çok teşekkür edirim ankaradan gelen dostlara daha çok teşekür ederim :) yeni üyelerimizle tanışma fırsatımız oldu güzel bi gündü mavi takım yine galip :d:D
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2009, 09:24:10 ÖS Gönderen: poşetçay »

adrenaliinn

« Yanıtla #161 : Ekim 18, 2009, 09:34:55 ÖS »
fotoları bekliyoruz..

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #162 : Ekim 18, 2009, 10:10:08 ÖS »
THT farkıyla yaşanan çok güzel bir haftasonuydu. bir kusurumuz olduysa affola. tüm gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Ersinimim yoğun temposundan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Ankaradan gelen kardeşleriminde ayağına sağlık. Bizimle kalmaya devam edin daha yaşanacak çok güzellikler var. Sevgiyle kalın.

HoNdA TyPe_R

« Yanıtla #163 : Ekim 18, 2009, 10:13:15 ÖS »
tebrikler arkadaslar cok gusel bir organizasyon daha olmus belli tekrardan herkesin ayagina saglik

34 DF 9999

« Yanıtla #164 : Ekim 18, 2009, 11:27:11 ÖS »
çok guzel bır organızasyondu gelenlerın ayagına saglık,yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu ben çok ılgılenemedım kusura bakmayın arkadaşlar,ankara grubu sızede çok teşekkur ederız ankaradan kalkıp geldıgınız ıçın çok teşekkurler paıntball da vurulan arkadaşlarımıza geçmış olsun dıyorum baya kotu morarmıştı geçmış olsun umarım kısa surede gecer,savaş muhabırı fotocu arkadaşım umarım fazla bır acı yoktur baya kotu durumdaydı goruntu olarak,tekrardan geçmış olsun...bırde benım sılahım havada mermı almaya gıderken benı vuran arkadaşıma sagılarımı sunarım,donerkende sırtımdan vurana ayrıcana hormet ederim..

go kartta murat abımı tebrık edıyorum supersın murat abii ama bılardoyu ıyı oynayan ve kaybeden ankara grubundakı sevgılı YAVUZ ve LEVENT oynadıgınız arkadaşlar bıraz ballıydı bence..gerçi ankaradan kalkıp gelmışsınız(murat abıyle mehmeti)yenmek olmaz tabii..

murat abi senın alı usta hakıkatten supermış abii ben çok begendım kız arkadaşım donerı pek sevmezdı ama o bıle afıyetle yedi abii,ama servıs -5 numaraydı bırdahakı sefer ınşallah hızlı olurlar bakalım formlar işe yarayacakmı..
  emegı gecen herkeze çok teşekkurler super bır hafta sonu gecırdık devamını beklerız gelenlerede ayrıca teşekkurler..
   RESIMLERI DORT GOZLE BEKLIYORUZ..bakalım nasıl cıkmışım bu sefer.
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2009, 11:29:14 ÖS Gönderen: 34 DF 9999 »

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #165 : Ekim 18, 2009, 11:38:33 ÖS »
çok guzel bır organızasyondu gelenlerın ayagına saglık,yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu ben çok ılgılenemedım kusura bakmayın arkadaşlar,ankara grubu sızede çok teşekkur ederız ankaradan kalkıp geldıgınız ıçın çok teşekkurler paıntball da vurulan arkadaşlarımıza geçmış olsun dıyorum baya kotu morarmıştı geçmış olsun umarım kısa surede gecer,savaş muhabırı fotocu arkadaşım umarım fazla bır acı yoktur baya kotu durumdaydı goruntu olarak,tekrardan geçmış olsun...bırde benım sılahım havada mermı almaya gıderken benı vuran arkadaşıma sagılarımı sunarım,donerkende sırtımdan vurana ayrıcana hormet ederim..

go kartta murat abımı tebrık edıyorum supersın murat abii ama bılardoyu ıyı oynayan ve kaybeden ankara grubundakı sevgılı YAVUZ ve LEVENT oynadıgınız arkadaşlar bıraz ballıydı bence..gerçi ankaradan kalkıp gelmışsınız(murat abıyle mehmeti)yenmek olmaz tabii..

murat abi senın alı usta hakıkatten supermış abii ben çok begendım kız arkadaşım donerı pek sevmezdı ama o bıle afıyetle yedi abii,ama servıs -5 numaraydı bırdahakı sefer ınşallah hızlı olurlar bakalım formlar işe yarayacakmı..
  emegı gecen herkeze çok teşekkurler super bır hafta sonu gecırdık devamını beklerız gelenlerede ayrıca teşekkurler..

erkanım öyle yazmışsınki, okuyanların kafası karışacak bu nasıl bi organizasyondu yok yok maşallah diyecekler bende kısaca organizasyonun organize edilmemiş olan ama günü beraber geçirmek adına gecenin 22 sine kadar bi arada kalan arkadaşların neler yaptığını sıralayayım. hatta bir gün öncesinden :):)

cumartesi akşamı saat : 00:30 civarı = bağcılar karting ankara ekibi ve bizden bi kaç arkadaş :)
pazar 12:00 kahvaltı devamında pointball+futbol+ mükemmel muhabbet ortamı+çay+tatlı+ güneş+temiz hava ikramı :):)
pazar 06:00 civarı = kartal da karting + bilardo
pazar saat 09:00 civarı= maltepe dönerci ali usta , akşam yemeği ve devamında çay ve muhabbet. :):)

işte böyle tadından yenmez bi gündü :):)
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2009, 11:39:47 ÖS Gönderen: GhostRider »

34 DF 9999

« Yanıtla #166 : Ekim 19, 2009, 12:02:49 ÖÖ »
ben sadece gelıcem deyıp gelmeyen adını yazdırıp sonra kayış yaran arkadaşlarım ne kacırdı dıye okuyup kafasını taşa vursunlar dıye yazdım benım için çok guzel bır gundu çok teşekkurler..
   bu arada herkezden bahsetmışım sevgılı ersınım casharım senı aylamışım emeklerıne saglık devamını beklerız kanka hakkın odenmez hemde ıkı takımdada çatışmaya gırdın helal olsun...casharım benım...
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2009, 12:08:05 ÖÖ Gönderen: 34 DF 9999 »

CaSHaReMaN

« Yanıtla #167 : Ekim 19, 2009, 12:16:00 ÖÖ »
Elimden geleni sunmaya çalışırken bir hatam olduysa affola.
Buluşmaya katılıcam demek bir sözdür, sözünü tutan herkese çok teşekkür ederim.
Oynayabileceğiniz en ucuz paintball olsun diye uğraştım, buna katkıda bulundukları için, ve eksiklerimizi anlayışla karşıladıklarından dolayı belki bu mesajı görmeselerde Akay Paintball'a da teşekkür ederim.
Ankara grubuna çok ayrı teşekkürlerimi sunarım.
İnşalah askerden sonra daha güzelleriyle buluşmak üzere..

CaSHaReMaN

« Yanıtla #168 : Ekim 19, 2009, 12:19:02 ÖÖ »

erkanım öyle yazmışsınki, okuyanların kafası karışacak bu nasıl bi organizasyondu yok yok maşallah diyecekler bende kısaca organizasyonun organize edilmemiş olan ama günü beraber geçirmek adına gecenin 22 sine kadar bi arada kalan arkadaşların neler yaptığını sıralayayım. hatta bir gün öncesinden :):)

cumartesi akşamı saat : 00:30 civarı = bağcılar karting ankara ekibi ve bizden bi kaç arkadaş :)
pazar 12:00 kahvaltı devamında pointball+futbol+ mükemmel muhabbet ortamı+çay+tatlı+ güneş+temiz hava ikramı :):)
pazar 06:00 civarı = kartal da karting + bilardo
pazar saat 09:00 civarı= maltepe dönerci ali usta , akşam yemeği ve devamında çay ve muhabbet. :):)

işte böyle tadından yenmez bi gündü :):)

ben bide akşam alisamiyene gittim murat abi maça şu an kemiklerim ağrıyor derecesindeyim.

Erkanım saolasın mesajın için. Birlikte güzel vakit geçirelim diye uğraşıyoruz, ve eve döndüğümüzde senin mesajın gibi olumlu dönüşler alınca insana yetiyor. Dilerim herkesi mutlu gönderebilmişizdir..

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #169 : Ekim 19, 2009, 12:27:36 ÖÖ »
kaşarım sana tşkr etmeyi unuttum koşturdun sürekli inş hiç erimezsin

ENG

« Yanıtla #170 : Ekim 19, 2009, 06:43:57 ÖÖ »
askerde eritirler :P
kaşarım sana tşkr etmeyi unuttum koşturdun sürekli inş hiç erimezsin

34GB4525

« Yanıtla #171 : Ekim 19, 2009, 07:44:04 ÖÖ »
Yaw benim işim olduğu için hiç yazmadım gelemeyeceğimi ama esenlerden dönüşte karşıda önce 06 plaka en yeni kasa siyah bi civic gördüm gişelerde tm önümdeydi slm verdim korna yaptım devam ettim ama sonra köprüye girmeden tm sağda 2000 kasa sedan gri civic gördüm hayırdır inş dedim :) sonra ilerde bi baktım beyaz bi honda daha haaaaaaaa dedim yaa bu gün buluşma vardı :D Sonra slm çaka çaka gazladım onlarda birbirini bekliyordu galiba grup dağolmıştı biraz yolda :D

bashcantlee

« Yanıtla #172 : Ekim 19, 2009, 07:45:51 ÖÖ »
çok güzel bi hafta sonu geçirdik.. emeği geçenlere çok teşekkürler...

novalgine22

• Ziyaretçi
« Yanıtla #173 : Ekim 19, 2009, 08:26:19 ÖÖ »
inanilmaz güzel bı  organızasyondu.gelen tum arkadaslar tht nın yıne guzel bulusmalar cıkarıcagını kanıtladılar.organızasyonu hazırlıyan ersıne ankara grubunu agırlıyan murat abımıze,ankara grubuna ve tum tht uyelerıne cok cok tesk ederım.gercekten cok guzel bı gundu.paıntboll sorası go-cart ve ali usta muhabbetı de unutmayalım. :D

RaMsEs

« Yanıtla #174 : Ekim 19, 2009, 08:54:17 ÖÖ »
Harika bir gündü..Herkese tek tek teşekkürler.Çabalarından dolayı Ersin arkadaşıma ayrıca teşekkürlerimi sunarım..
Vee o kadar yolu tepip Ankaradan gelen dostlarıma da ayrıca teşekkür etmek isterim..Ayaklarınıza sağlık.Umarım Ankara'da tekrar görüşürüz..