Gönderen Konu: Anadolu Yakası Buluşması Vol.2  (Okunma sayısı 39216 defa)

CaSHaReMaN

Ynt: Anadolu Yakası Buluşması Vol.2
« Yanıtla #150 : Mart 14, 2009, 10:28:08 ÖS »
en kisa sureli katildigim bulusmaydi, vedalasamadigim arkadaslar ozrum affola
kanka beni öpmedin küstüm sana...bozuk para gibi harcadın ebni :( bu kız için sattın beni :D

herkese teşekkürler...güzel birgüne daha imzamızı attık THT olarak ;)
seni iki kes optum be

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : Mart 14, 2009, 10:28:44 ÖS »
Mehmet le hafiften kapışıyoduk carrefouru geçtik yokuş aşağa gidiyoruz göztepeden girmeden önce hafiften yavaşladım beni geçerken selam vermek amaçlı eleman benim önüme geçti aramızda 20 mt var yok yerden yarım mm vardır dikdörtgen bir demir sacı yaprak gibi kaldırdı üzerinden geçerken sen o saç benim kaputa girip öncamda patla allahtan girmedi girse yarın cenazemdeydiniz :(
geçmiş olsunya hbr werseydin dururduk

serkansobe

« Yanıtla #152 : Mart 14, 2009, 10:29:04 ÖS »
abi
Mehmet le hafiften kapışıyoduk carrefouru geçtik yokuş aşağa gidiyoruz göztepeden girmeden önce hafiften yavaşladım beni geçerken selam vermek amaçlı eleman benim önüme geçti aramızda 20 mt var yok yerden yarım mm vardır dikdörtgen bir demir sacı yaprak gibi kaldırdı üzerinden geçerken sen o saç benim kaputa girip öncamda patla allahtan girmedi girse yarın cenazemdeydiniz :(
abi çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

XPARDIX

« Yanıtla #153 : Mart 14, 2009, 10:31:39 ÖS »
Valla ucuz atlattım ama kayıt gibi havalandı görmeliydiniz :) benden fena sekti arkaya baktım kuş gibi uçuyodu başalarına bişi olmamıştır umarım :(

mturk78

• Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : Mart 14, 2009, 10:34:22 ÖS »
Çok geçmiş olsun abi.Bizde ordan geçtik hiç dikkat etmedim.Üzüldüm şimdi :(

XPARDIX

« Yanıtla #155 : Mart 14, 2009, 10:36:30 ÖS »
tht deki ilk gün hatırası oldu :) eğlenceli bir akşam geçirdik herkese teşekkürler :)

HonDaGırL

« Yanıtla #156 : Mart 14, 2009, 10:38:58 ÖS »
büük geçmiş oLsun veriLmiş sadakanız varmış

tuner zafer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #157 : Mart 14, 2009, 10:40:59 ÖS »
geçmiş olsun abi tekrar..verilmiş sadakan varmış..

ben dedim sana o kadar arabayı bana ver sevaba girersin diyee :D bana verirsen sadaka vermiş olursun ilerde başka kazalardanda korunmuş olursun hem :D
len varya bu olayıda kendi lehime çevirdim yaa helal olsun bana :D

XPARDIX

« Yanıtla #158 : Mart 14, 2009, 10:45:50 ÖS »
Carting'de formu doldururken vasiyetimi dolduruyorum diye espri yapmıştım,sanırım eksik doldurmuşum :)

dewir

« Yanıtla #159 : Mart 14, 2009, 10:47:43 ÖS »
büyük geçmiş olsun allah beterlerinden  korusun

tuner zafer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : Mart 14, 2009, 10:49:23 ÖS »
Carting'de formu doldururken vasiyetimi dolduruyorum diye espri yapmıştım,sanırım eksik doldurmuşum :)

olabilir abi ;) sen yinede düşün bana vermeyi arkandan dua edicek kişi bırakmak istiyosan o kişi benim ;)

CaSHaReMaN

« Yanıtla #161 : Mart 14, 2009, 10:53:58 ÖS »
gecmis olsun arkadasim, ucuz atlatmissin cana gelmesin de..

XPARDIX

« Yanıtla #162 : Mart 14, 2009, 10:55:16 ÖS »
eyvallah saolun arkadaşlar olacağı vardı oldu olan bu allah büyük kazalardan korusun

L3v3nT

« Yanıtla #163 : Mart 15, 2009, 01:11:52 ÖÖ »
Çok çok geçmiş olsun.

RaMsEs

« Yanıtla #164 : Mart 15, 2009, 08:56:13 ÖÖ »
Dostum çok geçmiş olsun..İnanılır gibi değil vallahi insanın başına nerde ne geleceği..Araçta hasar oluştumu peki...

merburvehan

« Yanıtla #165 : Mart 15, 2009, 10:17:59 ÖÖ »
Gerçekten çok ilginç anlamak için bile 2 sefer okudum.Hayatta insanın başına neler geliyo geçmiş olsun...

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #166 : Mart 15, 2009, 11:54:55 ÖÖ »
öncelikle neşat sana geçmiş osun bunun adı görünmez kaza canına birşey olmadığı için çok sevindim  öte yana çok ta üzüldüm allah beterinden saklasın kardeşim
dün için herkese teşekkür ederim çok güzel bir buluşmaydı buluşmayı organize edenlerin ellerine sağlık katılanlarında ayaklarına sağlık
şike problemi olan arkadaşada söyleyin elimde kocaman bir a-4 boyunda bir liste var kendisi 60 kg olmasına rağmen 90kg bir adamı (yani beni)geçemedi söyleyin ona üzülmesin dün gecenin adı time trail days vol.1 go cart tı herkese katılımlarından dolayı teşekkürler ederim

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #167 : Mart 15, 2009, 12:02:19 ÖS »
her araç 11 tur atıp diger bi araç 12 atıosa geçmiş demektir sen sürmeyi ögren ilk önce köprüden geçilir aşaya uçulmulmaya çalışılmaz korktu cocuk napsın arkasında ben warım nasılsa eze eze geçicek dedi intiharı şeçti ne demişler havuru öldürme korkut puapuapua

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #168 : Mart 15, 2009, 12:16:18 ÖS »
her araç 11 tur atıp diger bi araç 12 atıosa geçmiş demektir sen sürmeyi ögren ilk önce köprüden geçilir aşaya uçulmulmaya çalışılmaz korktu cocuk napsın arkasında ben warım nasılsa eze eze geçicek dedi intiharı şeçti ne demişler havuru öldürme korkut puapuapua
eeeee poşetçim istersen 50 tur at benim için farketmez a-4 kağıdında ne yazmış ona bak üzülme daha iyi çalış puhahhaaa

RaMsEs

« Yanıtla #169 : Mart 15, 2009, 01:18:33 ÖS »
eeeee poşetçim istersen 50 tur at benim için farketmez a-4 kağıdında ne yazmış ona bak üzülme daha iyi çalış puhahhaaa
Ben şahitim sayın üyeler..Adam fark attı Volkana..Zaten gerekirse Delil olan A4 sayfasını buraya koyar tarantino Mehmet arkadaşımız..Şimdi eminim Volkancım sana ne oluyo sen kendi haline bak felan diyecektir küçümseyerek..Ona gerek kalmadan ben söyleyeyim de içinde patlasın..8 kişiden 6. oldum..Mehmette Volkanı geçti..Ben gerçekleri söylerim.

novalgine22

• Ziyaretçi
« Yanıtla #170 : Mart 15, 2009, 04:57:19 ÖS »
organizasyonu düzenleyen ve bulusmaya gelen herkese cok tsk ler..hersey cok kuseldii..murat abiii pıdeler bı harıkaydıı:)

34 DF 9999

« Yanıtla #171 : Mart 15, 2009, 10:04:50 ÖS »
valla buyuk geçmış olsun allah korumuş valla allah beterınden saklasın...

34 DF 9999

« Yanıtla #172 : Mart 15, 2009, 10:12:37 ÖS »
Ben şahitim sayın üyeler..Adam fark attı Volkana..Zaten gerekirse Delil olan A4 sayfasını buraya koyar tarantino Mehmet arkadaşımız..Şimdi eminim Volkancım sana ne oluyo sen kendi haline bak felan diyecektir küçümseyerek..Ona gerek kalmadan ben söyleyeyim de içinde patlasın..8 kişiden 6. oldum..Mehmette Volkanı geçti..Ben gerçekleri söylerim.

erman abi ben onun için katılmadım işte hava soguk dıye bende katılsaydım sen 6. olurdun ben 9.araç olarak gırerdım merak etme abi sen..

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #173 : Mart 15, 2009, 10:20:23 ÖS »
bida sizinle carting e binersem ne olsun ayıp be bi kerede centılboy ol tebrik et bükemedin eli öp 7 araç başlayıp tur bindirip nasıl üçüncü oldumu sormuorum beni geçen kısa boylu arkadası tebrik ediyorum erman senide kınıyorum bişeytler ögrencene benden yaptıklarına bak

XPARDIX

« Yanıtla #174 : Mart 15, 2009, 10:23:03 ÖS »
Eyvallah kardeş yakın zamanda bi organizasyonda yapmak lazım bu arada araçtan dışarı sarkıp video çeken bir arkadaş vardı nerde o mp4 ler, çekilen resimlerde temiz çıkmış ellerine sağlık çekenlerin ama cartingtede video şarttı bidahaki sefere artık.