Alıntı yapılan: CaSHaReMaN - Mart 14, 2009, 10:10:08 ÖSen kisa sureli katildigim bulusmaydi, vedalasamadigim arkadaslar ozrum affolakanka beni öpmedin küstüm sana...bozuk para gibi harcadın ebni bu kız için sattın beni herkese teşekkürler...güzel birgüne daha imzamızı attık THT olarak
en kisa sureli katildigim bulusmaydi, vedalasamadigim arkadaslar ozrum affola
Mehmet le hafiften kapışıyoduk carrefouru geçtik yokuş aşağa gidiyoruz göztepeden girmeden önce hafiften yavaşladım beni geçerken selam vermek amaçlı eleman benim önüme geçti aramızda 20 mt var yok yerden yarım mm vardır dikdörtgen bir demir sacı yaprak gibi kaldırdı üzerinden geçerken sen o saç benim kaputa girip öncamda patla allahtan girmedi girse yarın cenazemdeydiniz
Carting'de formu doldururken vasiyetimi dolduruyorum diye espri yapmıştım,sanırım eksik doldurmuşum
her araç 11 tur atıp diger bi araç 12 atıosa geçmiş demektir sen sürmeyi ögren ilk önce köprüden geçilir aşaya uçulmulmaya çalışılmaz korktu cocuk napsın arkasında ben warım nasılsa eze eze geçicek dedi intiharı şeçti ne demişler havuru öldürme korkut puapuapua
Alıntı yapılan: poşetçay - Mart 15, 2009, 12:02:19 ÖSher araç 11 tur atıp diger bi araç 12 atıosa geçmiş demektir sen sürmeyi ögren ilk önce köprüden geçilir aşaya uçulmulmaya çalışılmaz korktu cocuk napsın arkasında ben warım nasılsa eze eze geçicek dedi intiharı şeçti ne demişler havuru öldürme korkut puapuapuaeeeee poşetçim istersen 50 tur at benim için farketmez a-4 kağıdında ne yazmış ona bak üzülme daha iyi çalış puhahhaaa
Alıntı yapılan: tarantino - Mart 15, 2009, 12:16:18 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Mart 15, 2009, 12:02:19 ÖSher araç 11 tur atıp diger bi araç 12 atıosa geçmiş demektir sen sürmeyi ögren ilk önce köprüden geçilir aşaya uçulmulmaya çalışılmaz korktu cocuk napsın arkasında ben warım nasılsa eze eze geçicek dedi intiharı şeçti ne demişler havuru öldürme korkut puapuapuaeeeee poşetçim istersen 50 tur at benim için farketmez a-4 kağıdında ne yazmış ona bak üzülme daha iyi çalış puhahhaaaBen şahitim sayın üyeler..Adam fark attı Volkana..Zaten gerekirse Delil olan A4 sayfasını buraya koyar tarantino Mehmet arkadaşımız..Şimdi eminim Volkancım sana ne oluyo sen kendi haline bak felan diyecektir küçümseyerek..Ona gerek kalmadan ben söyleyeyim de içinde patlasın..8 kişiden 6. oldum..Mehmette Volkanı geçti..Ben gerçekleri söylerim.