yok be abi nolcak heryer bzim
Ulenn Tunç ne yapıp edip reklam malzemesi buluyosun yaa helal olsun sana Tamam sony olsun kabul dogum günüm 12 aralık zuhahaha Len makine var bende ama uyduruk hem 5.0 megapiksel hemde pilli eskidi benim makine Yani çok güzel bir hediye düşünmüşsünüz kesinlikle kabul ederim Bu arada under coverı bitirdim PES e devam O yüzden yok oldum ortalıkdan
abi bnde oynuorm undercoveri..sonunda ne oluo kısaca özet gecermisin levent abi
Alıntı yapılan: L3v3nT - Aralık 11, 2008, 09:33:33 ÖSUlenn Tunç ne yapıp edip reklam malzemesi buluyosun yaa helal olsun sana Tamam sony olsun kabul dogum günüm 12 aralık zuhahaha Len makine var bende ama uyduruk hem 5.0 megapiksel hemde pilli eskidi benim makine Yani çok güzel bir hediye düşünmüşsünüz kesinlikle kabul ederim Bu arada under coverı bitirdim PES e devam O yüzden yok oldum ortalıkdan way sen bitirdin yani bayram yaradı desene. bu arada seve seve benimde 24 aralık yaparız bişeyler... hediyenide ayarlarız leventim. en güzel reklam sahası herkes okuyor nede olsa daha ne isterim Allahtan...
7 nisan abi unutmayalim :)lutfen telefonlara not edelim mumkunse 2 gun onceden hatirlatma yapalm
ab, bugatti veyron lu gorevde kaldim bn yapamıorm 2 kez denedim ama biraz zorladi
eeee birazcık öyle olacak sırada insanlar var. bak şimdiden iki kişi öndeyiz...
Alıntı yapılan: BLACK ORANGE - Aralık 11, 2008, 09:46:39 ÖSeeee birazcık öyle olacak sırada insanlar var. bak şimdiden iki kişi öndeyiz...Peki o zaman ben nasıl foto çekecem
kullanması zor mu laventim...
abi olmadi alir pc yi gelirim portakal kirathaneye orda baglariz bi ekrana sen yaparsin
Yavuzun ziyaret işleri anca bugün bitti yarın beraberiz...Son dakika Yavuz ßaşkan şuan itibariyle online