abi olmadi alir pc yi gelirim portakal kirathaneye orda baglariz bi ekrana sen yaparsin
maşallah maşallah geyiq süper leventi yarın ben uzaktan kumandalı araba almaya götürcem, çok canlı bişeyler gördüm almazsam kudururum :S
sanada var hiç merak etme kardeşim benim
masadamı araba sürcez olum, oyuncak araba alıoz mustang alcam kendime, leventede supra sanada WRX alayım olurmu
bnde alim bari abi herkes alio
olur olur ama ben mustang i senden alırım haberşn olsun bu arada unutma benim bide arka bahçem var. musait... çok büyük değil ama idare eder...
Alıntı yapılan: S2K_06 - Aralık 11, 2008, 10:08:31 ÖSbnde alim bari abi herkes alio izlenim yarın bilkente gidip bakcaz işte gelirsen sende gel alalım sanada hep beraber alalım Alıntı yapılan: BLACK ORANGE - Aralık 11, 2008, 10:10:10 ÖSolur olur ama ben mustang i senden alırım haberşn olsun bu arada unutma benim bide arka bahçem var. musait... çok büyük değil ama idare eder...ayıpsın kaynatırız paşam bi alalımda araçları belkide beğenmicez bugün yine canlı şeyler gördüm, bi tane alıp canlı canlı sürmek lazım
yaw boşver filtreyi araba daa canlı, katılımasım var bide ufaktan pist yaptırırız kapışırız habire hatta gokartın oraya gidelim sürelim doya doya