ben altiner abinin bi sözü ile cvp weriom sana fatoş bidakini altın günü yapçaz ve senin istedin yerde ona bakalım nasıl itiraz sebebi bulcaksın bayan itiraz makinası
b i r i benimi çağırdı acaba [/quoteabı nerdesın yahu hosgeldın nereye kaybolun oyle hadı yarın aksam gelde hepberaber muhabbetlenelım..
b i r i benimi çağırdı acaba
Alıntı yapılan: poşetçay - Mart 07, 2008, 12:11:21 ÖSben altiner abinin bi sözü ile cvp weriom sana fatoş bidakini altın günü yapçaz ve senin istedin yerde ona bakalım nasıl itiraz sebebi bulcaksın bayan itiraz makinasıaltınları ben alacaksam neden itiras edeyimki diimi ama
yarın kalabalık olacagı gözüküyor:)
Alıntı yapılan: refleks - Mart 07, 2008, 11:25:22 ÖSyarın kalabalık olacagı gözüküyor:)gökhan bizim plan yatmasın
Alıntı yapılan: poşetçay - Mart 07, 2008, 11:39:21 ÖSAlıntı yapılan: refleks - Mart 07, 2008, 11:25:22 ÖSyarın kalabalık olacagı gözüküyor:)gökhan bizim plan yatmasın yok yok bişey olmaz sabah aksaraydayım 2-3 gibi ordan eve geçicem otoparkıon önü açıksa ben 6 gibi orlardayım senden erken gel kaşaradamda erken gelsin
ikiside açık volkim erken gelirim diyorsan gelirim biliyon en fazla 1 saat beklersin sen 6 da orda ol altırner abi biz volkiyle 6 da ordayız:)
karpatların matkabımı
Job