Valla tavla ortada... Benim bildiğim bir kere oyun verilir Murat Abi. Mars da olunmaz ki 4 car unutma yani
Alıntı yapılan: refleks - Mart 09, 2008, 07:13:36 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Mart 09, 2008, 12:25:55 ÖSgökhan sen inince murat abiyi rolingte geçtim murat abi bilerek geçirmiştir kendisini:)gökhan geçme olayı abartı yalan ve hilaf ama , senin inmen baya farkettirdi sanırım arabada bi 40 hp artış olmuştur
Alıntı yapılan: poşetçay - Mart 09, 2008, 12:25:55 ÖSgökhan sen inince murat abiyi rolingte geçtim murat abi bilerek geçirmiştir kendisini:)
gökhan sen inince murat abiyi rolingte geçtim
Alıntı yapılan: GhostRider - Mart 10, 2008, 08:19:04 ÖÖAlıntı yapılan: refleks - Mart 09, 2008, 07:13:36 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Mart 09, 2008, 12:25:55 ÖSgökhan sen inince murat abiyi rolingte geçtim murat abi bilerek geçirmiştir kendisini:)gökhan geçme olayı abartı yalan ve hilaf ama , senin inmen baya farkettirdi sanırım arabada bi 40 hp artış olmuştur abi kalbimi kırıosun ama hep arkadan geldn geçtim işte
roling yaparken videoda bende war onu napçaz ben tek ceza yemeyi sewmemde
Yiyin yiyin yakında organ ve organdan mamul her türlü yiyecek AB uyum yasaları çerçevesine yasaklanacak, artık kokkareç , işkembe çorbası vs gibi muhteşem yiyecekleri bulamayacağız
murat abi iyi gitmişsin yaw, keşke gecenin sonunda olabilseydim.. ama malum işte